QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 04 10, 22:06)
CAPS mygtuka isjunkite
Mano turbut minties nesupratot.. bliuskute irgi siuta, tik dekoruota neriniais. Bet vasarai mergaitems nerti rubeliai net labai gali atrodyti gaiviai, sventiskai. Pas mane bernas, tai as siusiu.. leliukui grazu nerta ir berniukui..
Bet cia bergdzia diskusija, nes tai gryn skonio reikalas kiekvieno
As ne konkreciai taikiau jums
Aplamai kalbejau apie save kas man grazu kas siaip sau Megstu yra graziu
ir man bet tik aki paganyti ir tikrai pagal save as ju randu negausybe
Na nerasysiu konkreciai nes nenoriu pirsti savo nuomuones kitiems juk kekvieno tai reikalas kas jam grazu ta ir pasirinks
QUOTE(Naktibalda @ 2010 04 10, 23:11)
na kodėl , galim ir pakalbėt , pvz man nerti rūbeliai labai patinka ypač mergaitėms, ir mažiems leliukams , siūti taip pat patinka, jei tai ne kičas...turiu omeny turginį lygį
, tie atlasai visi ...sintetiniai kvarkalai.....baisiau nebūna , man labiausiai gaila,kad jų tiek užgrūsta ir iškreipia mamų skonį...pykit nepykit bet tai baisu, įdedu kaip pvz ir stilių
http://www.muminukas...o...a2[265].jpg
Suknelė, pasiūta iš atlaso. Suknelės rankovės 3/4 .
Sijonas 'pustas", panašus į dėbeselį
, su įsiutu pakietinimmu (tiulis), papuoštas gėlytėmis.
Galimi dydžiai 62-86cm. , ar kas gali įsivaizduoti 0 -1 metų vaiką su tokiu rūbu , man asmeniškai katastrofa
bet jei parduoda tai vadinasi perka
iš tiesų patys šilčiausi ir gražiausi rūbeliai daryti savų rankomis , jei mam ar būsima "kūma" nors kiek geba megzti, nerti, siūti darykit pačios, tai neįkainojam vertybė tegul ir nebus idealios kokybės, bet rūbelis iš širdelės yra labai gerai , na ,o kam sunku...laiko trūkumas tikrai kreipkitės pas sugebančius daryti tai žmones, nes kad ir kas tai būtų tikiu, kad į rūbelį įdeda šilumos ir geros auros,
Sutinku
O kodel nepadyskutuoti juk tema tikrai apie rubus krikstui Tema numirs jei tik foto bus kelemos Manau nuomuones zmoniu apie drabuzelius irgi svarbios
Taip taip Naktibalda man irgi katastrofa
tokie drabuzeliai ir pritariu kad savom rankom pagaminti patis mieliausi
O parduotuvese uskisti tortai tai ziauru bet netgi pas mane seimoi sesuo nori anukei tortines suknios niekaip negaliu atkalbeti Tegu nesupyksta kitos bet as jai sakau kad tai zmogaus neskoniskumas ir senu laiku spekulentu apdaras ir t.t vyksta dideli gincai pas mus Mergaite 5 metu Siulau pasiuti ir ideti daug darbo nu nei per kur nesusisneku Jauciu pacia mergaite reiks itikinti kad torto nesidetu
QUOTE(Naktibalda @ 2010 04 11, 00:21)
o apie ką temos pavadinimas tai Krikšto rūbeliai, Modeliukai ir viskas apie juos , tai ir kalbam , žinai kodėl norisi kalbėti..,kad mamos pamatytų skirtumą ir žinotų į ką kreipti dėmesį , todėl manau kalbėti ne tik ,kad verta , bet ir būtina , bet tiek to
p.s apie ekologiją galiu pasakyti tiek, kuo daugiau sužinau tuo man mažiau norisi jos, bet čia tikrai ne į temą
Butinai reike kalbeti
gal zmones susimastys Us orginaluma nieko nera graziau Tai mano nuomuone