dar viena megzta siltesne ideja, vesesniems orams
dar viena 'mergaitiska' ruzava suknyte ...
visai paprastute megzta virbalais
Tikrai-pastebejau, kad bent jau man, tai patys gražiausi rūbeliai-paprastučiai....
Grožis-paprastume... jau patys vaikiukai laaabai gražūs....
Grožis-paprastume... jau patys vaikiukai laaabai gražūs....
o as manau reikalingas tas baltas rubelis, apsiaustelis,jis tarsi apsiaustas nuo blogio ir pan.
o man krisktynoms, ir labiau mielesni drabuzeliai kuo kuklesni
na zinoma,ne bulviu maisas...
o man krisktynoms, ir labiau mielesni drabuzeliai kuo kuklesni
na zinoma,ne bulviu maisas...
mazoji dama
grazi megzta ideja
Sveikos!
Suneli krikstysime gegues 1d. Gal kas nors uzmate kur galima nusipirkti grazu kostiumeli berniukui krikstynom? Nelabai randu Dar man visai nieko atrodo lininiai kostiumeliai, pvz. kaip uzmaciau pas vzilma, jjuurrggaa galerijoje bet mums tikriausiai netiks, gal salta dar bus su juo
Mergytem tai pasirinkimas ohoho koks didelis
Suneli krikstysime gegues 1d. Gal kas nors uzmate kur galima nusipirkti grazu kostiumeli berniukui krikstynom? Nelabai randu Dar man visai nieko atrodo lininiai kostiumeliai, pvz. kaip uzmaciau pas vzilma, jjuurrggaa galerijoje bet mums tikriausiai netiks, gal salta dar bus su juo
Mergytem tai pasirinkimas ohoho koks didelis
aaangelika, aš jau balandžiui rūbelius siuvu be pašiltinimo Juk mažyliui vis tiek kažką vilksit po krikšto rūbeliais
QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 03 31, 17:47)
aaangelika, aš jau balandžiui rūbelius siuvu be pašiltinimo Juk mažyliui vis tiek kažką vilksit po krikšto rūbeliais
Ane Matot, neatsimenu koks oras buna geguzio men. pradzioj Sakot, uzsakyneja ir gerai atrodys kostiumelis geguzes 1d.?