-silti,minksti mezginiai saltesniam orui-suknele,kepure,skraiste,batukai...
laukiam pasirodant ant modeliuko...
dar modeliuku vesiems orams
O mano svajone per dukrytes krikstynas apsirengti vienodai Bet nerandu kas mano svajone ispildytu...
QUOTE(Ingaule @ 2010 01 21, 18:38)
tai va ,kad butu pirkta tai gal negaileciau ,o dabar kai daug sirdies idejau tai ir gaila.
Labai graži suknele net savo dukrytei norėciua tokios o jus gal kartais užsiimate tuo o pacios suknytės tai tikrai neparduociau
QUOTE(Niviuke @ 2010 01 26, 17:55)
O mano svajone per dukrytes krikstynas apsirengti vienodai Bet nerandu kas mano svajone ispildytu...
Manau kad bet kuri mamyte kuri neria rubelius, padidinta varianta tikrai padarytu tik reikia pasiklausti Turetu but labai grazu
merginos gal zinote kur butu galima nusipirkti gulbes puko? mazajai mezgu suknyte ir niekur nerandu Vilniuje.
QUOTE(Niviuke @ 2010 01 26, 17:55)
Jei patinka nerti ar megzti rūbai, tai bus Aš jau išsirinkau modeliuką megztos suknelės sau ir savo dukrytei
QUOTE(1cesna1 @ 2010 01 30, 07:07)
Jei patinka nerti ar megzti rūbai, tai bus Aš jau išsirinkau modeliuką megztos suknelės sau ir savo dukrytei
gal gali parodyt . Mna ir megztos nertos sukneles patinka
As neparduociau,nes suknele,labai grazi
Mergytei butu prisiminimas
Mergytei butu prisiminimas
Tikrai neparduočiau labai graži
sveikos mamytes, gal galite isduoti paslapti kur butu galima pasiuti berniukui linini kostiumeli krikstynoms? kur jus radote skelbimus? beje jie tikriausiai labai brangus?pasidalinkite kiek mokejote
QUOTE(gosas @ 2009 06 28, 20:22)
Prašome šioje temoje dėti tik savo vaikučių/ krikšto vaikučių su jų krikšto rūbeliais nuotraukas arba iš interneto paimtas krikšto drabužėlių nuotraukas- pavyzdžius.
Čia laukiame žinučių, kuriose bus ne tik prisegtos nuotraukos ar paveiksliukai su krikštynų rūbelių modeliais (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų paveiksliuką, nuotraukoje negali būti nurodytas elektroninio pašto adresas, tinklapio adresas ar telefono numeris), bet ir plačiau pakomentuotas jos turinys, įdomiausi akcentai.
Vien tik nuotrauka be komentaro bus ištrinta.
Dėkojame, kad laikotės temos taisyklių!
Moderatorė
Čia laukiame žinučių, kuriose bus ne tik prisegtos nuotraukos ar paveiksliukai su krikštynų rūbelių modeliais (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų paveiksliuką, nuotraukoje negali būti nurodytas elektroninio pašto adresas, tinklapio adresas ar telefono numeris), bet ir plačiau pakomentuotas jos turinys, įdomiausi akcentai.
Vien tik nuotrauka be komentaro bus ištrinta.
Dėkojame, kad laikotės temos taisyklių!
Moderatorė
darbstuoliukes-atsargiai su reklamom,nes moderatore gali atsiusti ispejima...