Tai gali buti ideja krikstynoms orams atvesus
dar grazi suknyte
o kokį grožį aš turiu
tik nei schemos nei aprašymo
iš bendraamžių skyrelio man mergaitės įdėjo, kad dukrai pasidaryčiau (mezgu pati), bet aš be aprašymų nemoku, o ir su aprašymais nelabai
tik nei schemos nei aprašymo
iš bendraamžių skyrelio man mergaitės įdėjo, kad dukrai pasidaryčiau (mezgu pati), bet aš be aprašymų nemoku, o ir su aprašymais nelabai
i | Primenu, kad šioje temoje dalyviai parodo, pasigiria ir pasidalina krikštynų rūbelių modeliais. Čia laukiame žinučių, kuriose bus ne tik prisegtos nuotraukos ar paveiksliukai su krikštynų rūbelių modeliais (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų paveiksliuką, nuotraukoje negali būti nurodytas elektroninio pašto adresas, tinklapio adresas ar telefono numeris), bet ir plačiau pakomentuotas jos turinys, įdomiausi akcentai. Vien tik nuotrauka be komentaro bus ištrinta. Šioje temoje ne vieta komercinio pobūdžio žinutėms, kuriose siūloma užsisakyti, įsigyti rūbelius ir pateikiami kontaktiniai duomenys, kainos. Komercinio pobūdžio skelbimai bus trinami, o dalyviui skiriamas įspėjimas. Dėkojame, kad laikotės temos taisyklių! Moderatorė |
Norime ir mes pasigirti, kaip pasipuosem per krikstynas
Kepuryte ir rankinuka mezgiau pati is merinosu vilnos, o linine suknyte ir skraiste pasiuvo SM mamyte ****** Aciu jai
Mano princese buvo labai linksma per savo svente
Kepuryte ir rankinuka mezgiau pati is merinosu vilnos, o linine suknyte ir skraiste pasiuvo SM mamyte ****** Aciu jai
Mano princese buvo labai linksma per savo svente
Mes ir pasirodom su savo krikstynu suknyte Didziulis ACIUUU siuvejelei *****
o koks kitu metu kriksto drabuziu stilius bus
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 03, 14:47)
o koks kitu metu kriksto drabuziu stilius bus
stilius gražus, nes madų šioje sferoje nėra, nors mada didžiausia lininis, o visa kita siuvėjos ir kleintės fantazijos vaisius
QUOTE(Naktibalda @ 2009 10 03, 15:22)
stilius gražus, nes madų šioje sferoje nėra, nors mada didžiausia lininis, o visa kita siuvėjos ir kleintės fantazijos vaisius
Tai vat,tai atlasines,tai linines,tai nertos uzvaldo visus.Bet tikriausiai dar nieko naujo neatras iki kitu metu.Jau ir taip groziu daug,net akys raibsta
Manau, atlasiniai, lininiai ar nerti rūbeliai - tai jau skonio reikalas Juk kam patinka atlasinės, "tortinės" suknutės, niekad neužsinorės lininės ar nertos suknutės ir atvirkščiai Kad ir kokia būtų mada, savo vaikui niekad neuvilkčiau per šventę sintetinių, orui nepralaidžių rūbelių (čia mano nuomonė)
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 04, 00:46)
Tai vat,tai atlasines,tai linines,tai nertos uzvaldo visus.Bet tikriausiai dar nieko naujo neatras iki kitu metu.Jau ir taip groziu daug,net akys raibsta
žinoma atras , jei bus poreikis atsiras ir pasiūla