Įkraunama...
Įkraunama...

Mėta

Mano šuniukas Mėta biggrin.gif ir jai labai tinka šis vardas ax.gif beje, nuo seno žmonės tiek gyvūnus, tiek atžalas vadina augalų pavadinimais ir nieko čia nepadarysi rolleyes.gif žinau ožkytę vardu Rūta bigsmile.gif argi ne gražu? mirksiukas.gif
O dėl vardo Kajus, tai žinau tik tiek, kad berniukų šiuo vardu dabar daug, o tai neįdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2010 08 24, 19:38)
Grazus  wub.gif  o kas suniukams ar katytems deda, tai nieko nepakeisi, zinau gyvunus vardais Gerda,Jonas,Simas  ...ir ka?

lotuliukas.gif As esu Gerda ir kaip nebutu keista, bet gyvenime esu sutikusi 2 merginas ir 3 sunis tokiu vardu lotuliukas.gif ir vienas is tu sunu buvo didelis bjaurus pudelis doh.gif
Sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Mano drauges mergaites vardas Meta jai sis vardas labai tinka wub.gif
Atsakyti
is gamtisku vardu sis turbut graziasias wub.gif
Atsakyti
Meta - l.l.grazus vardas, trumpas, aiskus, is graiku kalbos - perlas reiskia, is senoves vokieciu kildinamas is Margaritos. Zymi persona - Norvegijos princese Meta Marit
Atsakyti
Meta laabai grazus vardukas wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė-Mėta wub.gif ir jai labai tinka. Nėra jis jau toks dažnas ir nuvalkiotas(tų visų nuvalkiotų geriau neminėsiu) ,kaip kai kurios mamytės minėjo pvz ,registro duomenis radau ,tai Mėtų va kiek(pirmas skaičiukas rodo kiek jų yra,o antras -vieta top 100tuke:
2010* 34 #49
2009 76 #50
2008 58 #64
2007 41 #80
2006 1 -
2005 2 -
2004 3 -
2003 2 -
2002 5 #276
2001 4 -
2000 1 -
1999 1 -
P.s. Pažystu moterį ,kuri turėjo du šuniukus Rūtą ir Mėtą,na ir kas? Nenustebkit,jei esat pvz Greta ar Inga ir išgirsit taip šunį šaukiant..
Atsakyti
Meta - labai grazus. Kol laukiausi, sunus savo busima seske buvo "pakrikstijes" Meta, bet po gimimo po ilgu gincu bendromis jegomis isrinkome kita varda tongue.gif .
Atsakyti
Nimfa Meta. Graiku mitologijoje Dievas Hadas nebuvo ištikimas vyras. Jis mylėjo ir persekiojo nimfa Minto, už tai ją Persefonė, Hado žmona, pavertė į augalą vadinama mėtą (mint).

Gerb.v.vileva
Smalsu, koki varda davete? smile.gif
Atsakyti
Mielas vardas smile.gif kol mergaitė bus maža, tai tiks puikiai, bet kai jau bus moteris... tai jau kažkaip nerimta, nebent bus kokia menininkė.
Atsakyti
labai labaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiii grazus vardas
Atsakyti
valiukiskas, grazus vardas. Taip ir isivaizduoju valiukiskai romantiska mergyte
Atsakyti