Oi populiarus vardas darosi Mėta.Greit aplenks Ugnes,Kamiles,Gabrieles.........
Del vardo Kajus:
realus atsitikimas. Paliko mazaji Kajuka tevai pas seneli kaime. Kajukas buvo labai islepintas ir isteriskas vaikas. Senelis ramus zmogus ir prie miescionisko vipindrejos ir oziu neprates, tai kai anas Kajukas uzsioziavo ir spiegti pradejo - senelis uzriko:
- Koks tu Kajukas! Chu..... jukas tu, o ne Kajukas!
tai va, man nuo to karto visi kajai, rojai, majai - su ipykusio senelio riksmu asocijuojasi!
nei sioks, nei toks, tas vardas....
realus atsitikimas. Paliko mazaji Kajuka tevai pas seneli kaime. Kajukas buvo labai islepintas ir isteriskas vaikas. Senelis ramus zmogus ir prie miescionisko vipindrejos ir oziu neprates, tai kai anas Kajukas uzsioziavo ir spiegti pradejo - senelis uzriko:
- Koks tu Kajukas! Chu..... jukas tu, o ne Kajukas!
tai va, man nuo to karto visi kajai, rojai, majai - su ipykusio senelio riksmu asocijuojasi!
nei sioks, nei toks, tas vardas....
Mėta labai grazus, Orestas irgi
Dar seniau nei serialas buvo tokia Meta meskinija jei pamenat, tai va mano mergyte butent is ten varda atsinese, is man labai grazus
Man tai Meta-labai grazus vardukas, Kajus-irgi labai grazus, net buvo mintis savo suneli taip pavadint
Mėta gražu
Mėta man gražus, gal net savo lėlytę taip pavadinsim
trupas, skambus vardas, bet kad siai laikais tiek sunu ir kaciu laksto su tokiu vardu, kad as gerai pamlastyciau pries duodama vaikui toki varduka