sveikos laukiuosi,galvojam apie vardus.kaip jums Mėta? Mėtutė? ar be rysio? man tai lb grazus, trumpas, individualus, savotiskas, manau retas....
ir dar....kaip jums Oresta? Orestas? Kajus?
oi, taigi visi jau įprato prie Mėtos
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 28, 19:58)
sveikos laukiuosi,galvojam apie vardus.kaip jums Mėta? Mėtutė? ar be rysio? man tai lb grazus, trumpas, individualus, savotiskas, manau retas....
Berniukui Kajus, mergytei - Oresta, dar man Ornela grazu
manau kad paieška buvo galima pasinaudoti, nes tokia tema yra
MĖTA liuks labai labai gražus vardas trumpas, nėra baisiai dažnas, nėra iškraipymų - labai vykęs variantas
gaivi mergytė
o serialą kol dukra eis į darželį - visi pamirš
Kajus- ne itin..... Orestas nieko, Oresta - nea....
gaivi mergytė
o serialą kol dukra eis į darželį - visi pamirš
Kajus- ne itin..... Orestas nieko, Oresta - nea....
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 28, 18:58)
Meta gal ir nieko,bet savo vaiko tikrai nevadinciau Oresta,Orestas grazu,o Kajus man labai patinka,tik minusas kad ju labai daug bet jai jums nesvarbu tai
Kajus ir Mėta man labai gražu, o Orestas ir Oresta labai negražu švelniai tariant
QUOTE(Arvena @ 2009 06 29, 09:46)
tik jaunimas mėgsta paiškoti įdomesnių vardų, o po serialo šis vardas ir močiutėms neklius
QUOTE(zingeidi @ 2009 06 28, 21:58)
Mėta labai labai
Visi kiti paminėti nepatinka...
normaliai man dar Melisa gražu
Graziausias is pateiktu - META
Man tai ne