Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 07 01, 16:41)
Olesta,labai grazus tavo tortukas beje,visi tavo tortai labai grazus!!!! thumbup.gif
kazkas skundziasi ne vietoje prisiutomis rankomis ph34r.gif
tai ka kalbeti tokies kaip as,atgrubnagiams unsure.gif

*monikute*,tavo torcikai labai saunus,o pjuviai kokie apetitiski,labai jau norisi paragaut thumbup.gif
mano pirmas tortas nukeliavo kiaulems tongue.gif Nes buvo "be galo skanus ir grazus",niekas nenorejo valgyti lotuliukas.gif

nevyk Dievo į medį gerai, man dar toli iki Tavo Velykoms pademonstruotų šedevrų, iki šiol akis graužia nuo apakimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 01, 16:41)
Olesta,labai grazus tavo tortukas beje,visi tavo tortai labai grazus!!!! thumbup.gif
kazkas skundziasi ne vietoje prisiutomis rankomis ph34r.gif
tai ka kalbeti tokies kaip as,atgrubnagiams unsure.gif

blink.gif blink.gif ...... bash.gif.......ai geriau patylėsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Mergytės, kodėl jūs taip nuvertinat save blink.gif aš esu apakus nuo tų grožių, kuriuos jūs sukuriat wub.gif taip kad nevalia jums šnekėti apie ne iš ten išaugusias rankas arba atgrubnagumą schmoll.gif ax.gif jūsų tortai nerealūs wub.gif

Aš tai sėdžiu prie stalo ir lipdau rožytes iš tų saldainiukų masės rolleyes.gif sėdžiu ir negaliu patikėti, kad tokias gėles pati padariau hihihi.gif nerealus pasitenkinimas blush2.gif
Atsakyti
labas vakarelis,mergytes, noriu paklausti,keik mazdaug imti saldainiu marsmelou ar kaip ten jie rasosi cool.gif (pakelyje yra 100gr),kad apdengti 18 cm tortuka?na bent apyyytiksliai,na,dar kad uztektu kokiems papuosimams,alia sirduke,gelyte ax.gif pudra turbut i ja dedama irgi tik ta Dan sukker ,ania?
Atsakyti
Norėjau dar paklausti, ar reikia tortą aptepti grietinėle, jei noriu ant šonų uždėti papuošimus iš saldainių masės ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 07 01, 20:49)
labas vakarelis,mergytes, noriu paklausti,keik mazdaug imti saldainiu marsmelou ar kaip ten jie rasosi cool.gif (pakelyje yra 100gr),kad apdengti 18 cm tortuka?na bent apyyytiksliai,na,dar kad uztektu kokiems papuosimams,alia sirduke,gelyte  ax.gif pudra turbut i ja dedama irgi tik ta Dan sukker ,ania?

turetu uztekti apdengimui ir is likuciu padarysi ka nors. Man 200 gr. uztenka apdengti 30 cm torta ir lieka dar nemazai mases, is kurios dar galima padaryti tiek virvute aplink torta tiek gelytes pilnam papuosimui.

QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 21:22)
Norėjau dar paklausti, ar reikia tortą aptepti grietinėle, jei noriu ant šonų uždėti papuošimus iš saldainių masės  ax.gif ?

Tiek saldainiu mase apdengimui, tiek is saldainiu padaryti papuosimai tirpsta nuo grietineles. Su beze draugauja puikiai
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 07 01, 10:43)
P.S.: Del to TW kocelo su paklotu, kurio nuotrauka idejo Davija, tai girdejau, kad siuo metu nuolaidos vyksta, akcija kazkokia mirksiukas.gif

tiesiog tiesiai šviesiai - ar rekomenduotum tokį kočėlą? rolleyes.gif

QUOTE(skristyn @ 2009 07 01, 11:28)
sakiau dabar reikes progu ieskoti ax.gif

wub.gif jėėėga

QUOTE(Olesta @ 2009 07 01, 11:29)

labai gražios mielos šiltos spalvos.. wub.gif

QUOTE(rembiene @ 2009 07 01, 15:28)
bet užteko, kad įvarytų bezefobiją...

aš jau įsivariau doh.gif dar nė karto nebandžiau, bet pasiskaitau ir jau nebenoriu bandyt.. ax.gif
Atsakyti
Merginos patarkit,kiek reikia gramu cukraus i 200g 35%grietinele tortui papuosti.Tik nesakykit kad pagal skoni,nes bijau kad nepavandenytu.Reikia rytoj papuosti tortuka,bet ir rytoj bus suvartotas.O gal geriau dar zelatinos kiek ideti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 01 liepos 2009 - 21:01
QUOTE(Inočka @ 2009 07 01, 21:28)

Tiek saldainiu mase apdengimui, tiek is saldainiu padaryti papuosimai tirpsta nuo grietineles. Su beze draugauja puikiai

Ot š... doh.gif pas mane tortas jau apteptas grietinėle doh.gif tai tada taip išeina, kad ir beze ant jo nesilaikytų g.gif
Kaži ar būtų įmanoma pataisyti padėtį g.gif grietinėlės tai jau nenukrapštysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 22:06)
Ot š...  doh.gif  pas mane tortas jau apteptas grietinėle  doh.gif  tai tada taip išeina, kad ir beze ant jo nesilaikytų  g.gif
Kaži ar būtų įmanoma pataisyti padėtį  g.gif  grietinėlės tai jau nenukrapštysiu  doh.gif

Oij... nesilaikys pagal viska beze.. nors man per stebukla viena karta laikesi ant grietineles kremo su aguonomis g.gif
Atsakyti
as ant grietineles uzdedu cukrines gelytes( pagal Cipciuko recepta) ir laikosi jos puikiai. tik nedenk ant grietinele aptepto torto marcipano mases.....................br............. baisu fiasko patyriau

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 22:06)
Ot š...  doh.gif  pas mane tortas jau apteptas grietinėle  doh.gif  tai tada taip išeina, kad ir beze ant jo nesilaikytų  g.gif
Kaži ar būtų įmanoma pataisyti padėtį  g.gif  grietinėlės tai jau nenukrapštysiu  doh.gif

Beze irgi nesilaikys ant grietineles.

O kaip tu tas gelytes nori det? Ant sono ar ant virsaus? Jeigu siendien aptepei, tai tu papuuosimu nedek, tegu grietinele pastovi nakti saldytuve, ji sustandes, nebus tokia slapia. Ryt galesi padeti papuosimus. Gali bandyti papuosimus valanda, dvi pries pateikiant ant stalo, tai cia vienas variantas.
Jeigu nori kaz kur vezti ar nesti ta tortuka, tai, aisku, ziurint, kokie ten papuosimai, gali statyti gelytes ant sokolado. T.y. islydai sokolado, balto, jis susilies su grietinele, nieko nesimatys, jeigu spalvota grietinele, tai idek ir i sokoladu spalvu, ar tokiu kaip grietinele, ar kaip papuosimai. Ir tada siek tiek sokolado palasink ant grietineles o ant virsaus is kart tvirtink ta saldainini papuosima.

g.gif Nezinau, ar cia aiskiai parasiau
Atsakyti