Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neramuole @ 2009 07 01, 14:43)
nosi auksciau, man beze tik is 10 karto pavyko  doh.gif  bet as tikra zemaite dariau kol padariau  biggrin.gif  esu tikra tau irgi tikrai pavyks  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif Po savaitės išskrendu visai vasarai pas seserį į Ispaniją, tai dabar va noriu atsigriebti už būsimą prarasta laiką, skirtą tokiems pomėgiams hihihi.gif Tai va jau kelinta diena vis užsiimu tortais blush2.gif Grįšiu iš darbo namo ir kibsiu į kitą malonesnį darbą biggrin.gif Labai tikiuosi išsiaiškinti kaip gi tas bezė padaromas rolleyes.gif
Galiu įdėti savo du pirmuosius torčiukus pasijuokimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 14:52)
Ačiū už palaikymą  4u.gif  Po savaitės išskrendu visai vasarai pas seserį į Ispaniją, tai dabar va noriu atsigriebti už būsimą prarasta laiką, skirtą tokiems pomėgiams hihihi.gif Tai va jau kelinta diena vis užsiimu tortais  blush2.gif Grįšiu iš darbo namo ir kibsiu į kitą malonesnį darbą  biggrin.gif Labai tikiuosi išsiaiškinti kaip gi tas bezė padaromas  rolleyes.gif 
Galiu įdėti savo du pirmuosius torčiukus pasijuokimui  biggrin.gif

mestelk mirksiukas.gif tik mes nesijuokiam juk ir pacios kazkada nuo kazko pradejom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 14:52)
Grįšiu iš darbo namo ir kibsiu į kitą malonesnį darbą  biggrin.gif Labai tikiuosi išsiaiškinti kaip gi tas bezė padaromas  rolleyes.gif 
Galiu įdėti savo du pirmuosius torčiukus pasijuokimui  biggrin.gif

lotuliukas.gif Aha aš ir turiu pora tokių paprastų, bet čia nedrįstu dėt biggrin.gif Reikia temos naujos al e ,,nemokšų tortų puošimas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 07 01, 15:10)
lotuliukas.gif Aha aš ir turiu pora tokių paprastų, bet čia nedrįstu dėt biggrin.gif  Reikia temos naujos al e ,,nemokšų tortų puošimas" lotuliukas.gif

jei labai jau nedristat deti cia tortuku, tai idekit i pagyru puoda smile.gif bet as nemanau, kad tie tortukai jau toki ir nemoksiski schmoll.gif niekas juk negime mokedamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pirmasis tortas - napaleonas, pagal Sonatinos nurodytą receptuką. Atrodo baisiai, bet buvo skanus hihihi.gif "papuošimo" kremas padarytas iš pirktinių miltelių sumaišius su pienu ir sviestu. Nesilaikė visiškai schmoll.gif Rožės skolintos iš kito torto ir dar pabarstyta migdolų drožlėmis smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Antras dublis - napaleonas, pagal Inočkos receptą, jei neklystu ax.gif Aptepiau su grietinėlė išplakta su standikliu ir šokoladu smile.gif Atrodo irgi ne kaip, o dar kol nuvežėm per tuos karščius pas MB mamą, tai išvis paplaukęs pasidarė doh.gif gerai nors tiek, kad vėl, kaip ir su pirmuoju tortu, vaizdą kompensavo skonis thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Šiaip nesiskundžiu fantazijos stoka ir meniniais sugebėjimais, bet supratau, kad tortų puošime praktikos labai labai reikia, nes kitaip niekas nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 01 liepos 2009 - 14:24
kas cia sake,kad nemoka puosti g.gif saunus tortai thumbup.gif o kad skanus buvo,tai ne neabejoju,taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 01, 15:27)
kas cia sake,kad nemoka puosti g.gif saunus tortai thumbup.gif o kad skanus buvo,tai ne neabejoju,taip ir toliau thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj ačiū už palaikymą thumbup.gif bet aš gi ne akla ir matau ką galima padaryti ir kaip aš padariau ax.gif
Žodžiu stengsiuos, bandysiu ir toliau kepti, daryti, kad kuo toliau, tuo geriau gautųsi 4u.gif
Atsakyti
*monikute* man jau napaleonas taip skaniai atrodo thumbup.gif
Ir labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
monikute , nesvarbu koks cukrus , tik kad nebūtų didelėm granulėm ( stambus ) .

unsure.gif unsure.gif .....čia pirmi " baisūs " tortukai ???? unsure.gif unsure.gif ......na ir juokas visai neima schmoll.gif thumbup.gif ....tada aš patylėsiu , koks mano pirmas " akmuo " buvo doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 01 liepos 2009 - 14:50
Labai dėkui mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Stengsiuosi gražesnių variantų parodyti ax.gif

O šiandien vakare kovosiu siu bezė hihihi.gif
Atsakyti

Olesta,labai grazus tavo tortukas beje,visi tavo tortai labai grazus!!!! thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 01, 08:15)

Vat baisiai idomu , nu ir iš kur gi išaugiusios tos rankos , sukūrusios tokį šiltą , nuostabų tortuką ??? g.gif ......reiktu plastijos hirurgija pasidomėti , gal ir man persiūtų į ten kur joms priklauso , kursiu tada tokius grožius  wub.gif......batukai nuostabūs  thumbup.gif .

kazkas skundziasi ne vietoje prisiutomis rankomis ph34r.gif
tai ka kalbeti tokies kaip as,atgrubnagiams unsure.gif

*monikute*,tavo torcikai labai saunus,o pjuviai kokie apetitiski,labai jau norisi paragaut thumbup.gif
mano pirmas tortas nukeliavo kiaulems tongue.gif Nes buvo "be galo skanus ir grazus",niekas nenorejo valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 01, 13:16)

Norėjau dar paklausti, ar galima dėti į papuošimams skirtą masę (pagamintą iš marshmallow saldainių) kakavos, kad nusidažytų rudai  g.gif

tada aš rekomenduoju tau šitą pabandyt http://www.supermama...;#entry20004514
man ši masė labai patiko, gal todėl, kad iš pirmo karto ji gavosi, thumbup.gif ji ir apdengimui ir rožytėms ir boružių galvoms mirksiukas.gif skonis man nelabai, kaip irisas, bet grožis reikalauja aukų tongue.gif
Atsakyti