Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kočiojau ir su šituo ir su didesniu mediniu, vis tiek ant masės rievės lieka blush2.gif nors ant torto nelabai matosi bigsmile.gif
Atsakyti
O tu jį kita puse apversk ir rievių nebebus ( iškočiotą masę ) rolleyes.gif

Mergaitės jūsų tortai nuostabūs wub.gif , svilėsių nematau schmoll.gif , medutis dzokados liuks thumbup.gif ....lygus , tvarkingas - tikras medutis mirksiukas.gif .
Atsakyti
As tortus dengiu neapversdama mases (puse, kuria kocioju, taip ir lieka virsuje), nes megstu perkelt tiesiog rankomis ja ant torto. Po mase paprastai cukraus pudros bunu dosniai paberusi, kad nepriliptu, tai visiskai nesinori jos eksponuoti ant torto blush2.gif

Kocioju normaliu kocelu, o kad neliktu jokiu zymiu ties kocelo sonais, reikia jo neperspausti. T.p. pries baigiant kocioti, lengvai (be jokio spaudimo) pavazineti po pavirsiu, ir nelygumai issilygina.

P.S.: Del to TW kocelo su paklotu, kurio nuotrauka idejo Davija, tai girdejau, kad siuo metu nuolaidos vyksta, akcija kazkokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 30, 18:47)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif naujas vardas su nauju tortu, oho-ho, o kurioj vietoj jis Tau prisvilęs blink.gif nematau nieko prisvilusio, tegu tik man šiandien pavyksta vakare taip apdengt tortą, būsiu laimingiausia ax.gif šaunus darbelis thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2009 06 30, 19:34)
prašom įdėt nuorodą, kur ten kas prisvilę lens.gif labai gražus torčiukas  wub.gif Gėlės tai kaip tikro profesionalo  thumbup.gif

tiesa, o kuo čia dengta? Cukraus pudros mase? įdomi faktūra tokia  g.gif  ir spalva..

Aciukas uz pagyras mirksiukas.gif Vat kremo nebuciau dejusi jeigu nebutu sutrukusi cukraus mase, taiva dengtas cukraus masa pagal meian recepta.
Meian turiu klausimeli, kodel man mase gavosi iskart tokia trapoka, ka galejau netaip padaryti.
Gelytes dariau tai neturedama formeliu, issikirpau jas is popieriaus uzdejau apipjausciau ir t.t. Daziau tai su pabarstukais, kadangi neturejau dazu, tai nedideliam kieki vandens istirpinau pabarstukus ir spalvyte gavosi visai neblogai mirksiukas.gif
As tortus visalaik puosdavau su kremu, bet sikartorejosi kazko naujo, tai pabandziau ir visai patiko man tas puosimo procesas, sakiau dabar reikes progu ieskoti ax.gif
Atsakyti
Turiu senai, geras daiktas, ale kai rankos auga ne iš tos vietos kur priklausytų pas normalius žmones, tai va gaunasi kas gaunasi blush2.gif

user posted image

batukai-Cipciuko tie paprastručiai keksiukai, aptepti aisingu, pertepti grietinėle, pats tortas dengtas Meian mase, viduje juodas miškas rolleyes.gif visas nugarinis šonas padarytas, pėdutė-širdutė-pėdutė ir t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 01, 10:29)
Turiu senai, geras daiktas, ale kai rankos auga ne iš tos vietos kur priklausytų pas normalius žmones, tai va gaunasi kas gaunasi blush2.gif

user posted image

batukai-Cipciuko tie paprastručiai keksiukai, aptepti aisingu, pertepti grietinėle, pats tortas dengtas Meian mase, viduje juodas miškas rolleyes.gif visas nugarinis šonas padarytas, pėdutė-širdutė-pėdutė ir t.t.t.

4u.gif 4u.gif 4u.gif truksta zodziu kaip grazu, o man ta mase kazkodel nelabai gavosi nes plyso, o kaip tau ji kai dengi neplysta? matyt kazka padariau netaip
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 07 01, 10:33)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  truksta zodziu kaip grazu, o man ta mase kazkodel nelabai gavosi nes plyso, o kaip tau ji kai dengi neplysta? matyt kazka padariau netaip

ačiū, bet toli gražu nesu labai patenkinta savo darbu, bet jau nieko pakeisti negaliu. Štai ką pastebėjau, kuo didesnis tortas, tuo sunkiau apdengti, kuo trumpiau masė bręsta, tuo labiau jinai plyšta, šį kartą neišvengiau ir aš, nes vakar niekaip iki paskutinės minutės negalėjau apsispręsti, kuo dengti, nu tai ir gavosi, kad masė brandinta vos 3 valandas panašiai, o po seilinuku slepiasi įtrūkimas gana nemenkas mirksiukas.gif įtrūkimus aš užmaskuoju taip sakant puošybiniais elementais ir taip išsprendžiu iškilusias problemas, nors ir taip seilinukas būtų buvęs uždėtas, bet šiuo atveju labai mane išgelbėjo jis bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 01, 10:40)
ačiū, bet toli gražu nesu labai patenkinta savo darbu, bet jau nieko pakeisti negaliu. Štai ką pastebėjau, kuo didesnis tortas, tuo sunkiau apdengti, kuo trumpiau masė bręsta, tuo labiau jinai plyšta, šį kartą neišvengiau ir aš, nes vakar niekaip iki paskutinės minutės negalėjau apsispręsti, kuo dengti, nu tai ir gavosi, kad masė brandinta vos 3 valandas panašiai, o po seilinuku slepiasi įtrūkimas gana nemenkas mirksiukas.gif įtrūkimus aš užmaskuoju taip sakant puošybiniais elementais ir taip išsprendžiu iškilusias problemas, nors ir taip seilinukas būtų buvęs uždėtas, bet šiuo atveju labai mane išgelbėjo jis bigsmile.gif  ax.gif

Olesta gražu:)
MAn batų mažesnių norisi, bet aš dar paklausiu kaip tu jų formą išgavai:)
Man jų tikrai reikės...
Gražus mielas, kūdikiškas berniukiškas tortukas:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 01, 10:47)
Olesta gražu:)
MAn batų mažesnių norisi, bet aš dar paklausiu kaip tu jų formą išgavai:)
Man jų tikrai reikės...
Gražus mielas, kūdikiškas berniukiškas tortukas:)

batukai tai keksiukai ax.gif po tris į aulo aukštį ir vienas pjautas per pusę, apvalumais į viršų priglaustas prie priekio ir kremu apipavidalinta 4u.gif tortas 3,7 kilo, tai mažesniu jei būčiau uždėjus, būtų plikas viršus atrodęs, o gal ir ne g.gif
Atsakyti
Olesta
Grazus labai torciukas, labai spalvos mielos. Ziuriu, tik puslytes tau siek tiek iskylo maseje, oro liko. As tai kartais, jei taip buna, atsargiai ta puslyte praduriu su adata ir siek tiek isleidziu ora, su ranka palygindama visa tortuka, kad ir kitu pusliu nebutu. Paskui siek tiek uzmaskuoju, kokia gelytes as kita puosybos elementa dedu. Tai ir nesimato nieko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 01, 10:29)

Vat baisiai idomu , nu ir iš kur gi išaugiusios tos rankos , sukūrusios tokį šiltą , nuostabų tortuką ??? g.gif ......reiktu plastijos hirurgija pasidomėti , gal ir man persiūtų į ten kur joms priklauso , kursiu tada tokius grožius wub.gif......batukai nuostabūs thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 01, 11:15)
Vat baisiai idomu , nu ir iš kur gi išaugiusios tos rankos , sukūrusios tokį šiltą , nuostabų tortuką ??? g.gif ......reiktu plastijos hirurgija pasidomėti , gal ir man persiūtų į ten kur joms priklauso , kursiu tada tokius grožius  wub.gif......batukai nuostabūs  thumbup.gif .

ačiū, vat dėl pūslių ir sakiau taip, ir badžiau ir ką nedirbau, ir lyginau mases atkėlusi, vis tiek liko dar jų doh.gif na bet tėveliai patenkinti liko ax.gif
Atsakyti