Meduolytee, niu jau Barbes grozis
O as panickos nusprendziau,kad man dar tooooooli grazu iki sedevru
Nu NAPALIONA kad padariau tai DIEVE DIEVE,KAI PAGALVOJUS JEZAU MARIJA .Atrodo,kad pas mane abi rankos butu kairios,be to esu letu apsuku,tai niekad nieko laiku nesuspeju,o jau kai nebera laiko,tai viskas eina belen kaip . Gerai tik tie,kad visi savi buvom ir tortas labai skanus buvo.Nu uzteks man cia verkslenti,nesu savo NAPALIONA ISGASTI,o taip norejosi,kad butu viskas ciki .
O cia tas gelytes bandziau plonesnes daryti,tai gaaaaaal truputi geriau,bet....
QUOTE(wiwi @ 2009 07 14, 19:23)
taip norejosi,kad butu viskas ciki
Nu tai ciki ir yra
Mergaites labai jums aciu uz tokias pagyras netilpo sake mano tas tortas i saldytuva reikejo kartona apipijaustyt jau geriau tris tortus kepti, nei viena didzki sake buvo labai minkstas, vos ne su saukstu reikejo kabint bele skanus
QUOTE(wiwi @ 2009 07 14, 16:23)
Meduolytee, niu jau Barbes grozis
Nu NAPALIONA kad padariau tai DIEVE DIEVE,KAI PAGALVOJUS JEZAU MARIJA .Atrodo,kad pas mane abi rankos butu kairios,be to esu letu apsuku,tai niekad nieko laiku nesuspeju,o jau kai nebera laiko,tai viskas eina belen kaip . Gerai tik tie,kad visi savi buvom ir tortas labai skanus buvo.Nu uzteks man cia verkslenti,nesu savo NAPALIONA ISGASTI,o taip norejosi,kad butu viskas ciki .
Nu nezinau kas cia tau netinka.labai dailus,labai lygiai padengtas.
Beje,mano rankos irgi abi kaires kartais net nusisaut norisi,kaip viskas ne taip darosi
Aciu mergytes uz komplimentus net nuraudau.........
Porai dienu jamu iseigines ir sedziu prie jusu receptu, taip pat nagrineju sukurtas jusu grozybes. Per tuos darbus niekur nebespeju . Sestadieni tris tortus atidaviau vestuvininkams tai net is penktadienio i sestadieni neteko nakti nei akiu sumerkt.
Aciu Cipciukui uz isradima su cukrum nerealu
Net nebezinau , kam padekoti uz SNIKERSO recepta. Antra savaite istisai ji kepu, tai nei vieno nebuvo nepatenkinto. Jis pas mane pirmoje vietoje dabar . Po to jau medutis . Isdaviau as ji po 14 metu kepimo
Porai dienu jamu iseigines ir sedziu prie jusu receptu, taip pat nagrineju sukurtas jusu grozybes. Per tuos darbus niekur nebespeju . Sestadieni tris tortus atidaviau vestuvininkams tai net is penktadienio i sestadieni neteko nakti nei akiu sumerkt.
Aciu Cipciukui uz isradima su cukrum nerealu
Net nebezinau , kam padekoti uz SNIKERSO recepta. Antra savaite istisai ji kepu, tai nei vieno nebuvo nepatenkinto. Jis pas mane pirmoje vietoje dabar . Po to jau medutis . Isdaviau as ji po 14 metu kepimo
meduolytee tikre kepejele, toki saunus tortukai tik, kad jau nuotraukeles labai mazos
wiwi super duper tortukas, o rozyciu koks grozis
wiwi super duper tortukas, o rozyciu koks grozis
Atitempiu savo nelaimeli ZAPOROZIETI
nepaisant to, kad teko ismesti tesla ir pertepti grietine, tai dar ir Meian dengimo mase kociojama trukinejo ir plyso tai zaporozke sulopyta is lopu nu, bet patiurlinau biskiuka, tai nelabai ir matosi
tai va, viduje medutis, dengtas Meian mase nudazyta raudonai ir patiurlintas aisingu
Papildyta:
DIDESNE FOTO
nepaisant to, kad teko ismesti tesla ir pertepti grietine, tai dar ir Meian dengimo mase kociojama trukinejo ir plyso tai zaporozke sulopyta is lopu nu, bet patiurlinau biskiuka, tai nelabai ir matosi
tai va, viduje medutis, dengtas Meian mase nudazyta raudonai ir patiurlintas aisingu
Papildyta:
DIDESNE FOTO
QUOTE(eglejk @ 2009 07 14, 21:23)
Papildyta:
DIDESNE FOTO
Papildyta:
DIDESNE FOTO
Nu nezinau ar cia ZAPAROZE, man tai kur kas lik prabangesnio nesa O kiek jis ten nevykes tai tik tu pati zinai,man tai jis labai vykes ir tie PATIURLINIMAI visai vietoje ir prie tokios spalvos labai liuks atrodo
eglejk super masinas. nerealu. labai noreciau toki sunaus gimsei israityt laaabai grazi spalva
Kokia cia per zaporozke
cia superinis mersiukas
cia labai grazus masiniukas ir tie papuosimai- saunuole.
nu dar tokio gerio nedariau
cia superinis mersiukas
cia labai grazus masiniukas ir tie papuosimai- saunuole.
nu dar tokio gerio nedariau
QUOTE(naitas @ 2009 07 12, 21:19)
vienžo, reikia Rozmarino čia. Ji turi minčių - žandikauliai ilgam atviptų.
....
... Ką tik išsiskalbiau kelnytes; grįžtu....
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 15:00)
Mergiukai, gal kam pravers..
Čia mano pirmas darbas teminis.
BORUŽĖLĖ
Viduje tinginio masė sukrėsta buvo į dubenį, galvytės masė į mažiuką dubeniuką.
Čia mano pirmas darbas teminis.
BORUŽĖLĖ
Viduje tinginio masė sukrėsta buvo į dubenį, galvytės masė į mažiuką dubeniuką.
Nuostabi boruželė. Niekaip nepatikėčiau, kad pirmas toks darbelis. Nerealu
QUOTE(rikke @ 2009 07 13, 21:05)
as darau visada su grietine ji pradeda stinkti ir tada pertepu ,o skonis man labiau patinka ,nei su grietinele ,o i grietine dedu cukru ,siek tiek rugsteles ir cukrus issisuka
QUOTE(ikristute @ 2009 07 13, 23:19)
Labas vakaras , ir as nedrasiai prisijungiu su savo boružėle prie boružėlių būrio , tik raudonu dažų neturėjau, tai rožinė ji pas mane
Dar viena gražuolė... Rausva spalva daro ją tik mergaitiškesnę
QUOTE(Olesta @ 2009 07 14, 09:30)
sveikos nuotykių herojės
MB mėgėjas užkietėjęs skaityti žurnalą Autobildas vairuotojams, tai gavo gimtadieniui pagerintą numerį
MB mėgėjas užkietėjęs skaityti žurnalą Autobildas vairuotojams, tai gavo gimtadieniui pagerintą numerį
Olestos tortukai kaip ir visada -- tokie tiesiai iš širdies.
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 14, 14:12)
mano pirmoji knygele....... (svoris 5, 3 kg., medutis, puostas beze, gelytes is cukrines Cipciuko mases)
o cia maskarpones tortas, puostas sokoladu, braskemis ir grietinele.
o cia maskarpones tortas, puostas sokoladu, braskemis ir grietinele.
Visi tortai -- nepakartojami... o dar jei galėčiau ir juos matyyyyti...
Žodžiu, lauksim didesnių šitų šedevrų nuotraukyčių
QUOTE(eglejk @ 2009 07 14, 21:23)
Man irgi šis gražuolis panašesnis į kolekcinį Linkolną, nei į Zaporožietį. Nuostabu.
Niekur nesimato, kad masė būtų trūkinėjus... meistriškas darbas
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano boružėlei
Eglejk mašiniukas labai gražus
Eglejk mašiniukas labai gražus
tai jau tikrai, panos, tortai be priekaištų, rankos meistrų, nosis aukštyn, p...s į priekį, akytes blizginam į naują šokoladoholikams skirtą tortuką , pjūvio deja nebus, mano giminė šokoladoholikai receptas iš Glacce virtuvės - ANNA
papuošimų nebekomentuoju, jau sarmata, tas pats per tą patį
nu kokia čia dabar ta spalva ant foto, visai realybėj ne tokia
papuošimų nebekomentuoju, jau sarmata, tas pats per tą patį
nu kokia čia dabar ta spalva ant foto, visai realybėj ne tokia