Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Meduolytee, niu jau Barbes grozis wub.gif bigsmile.gif
O as panickos nusprendziau,kad man dar tooooooli grazu iki sedevru verysad.gif
Nu NAPALIONA kad padariau mega_shok.gif tai DIEVE DIEVE,KAI PAGALVOJUS JEZAU MARIJA doh.gif doh.gif doh.gif .Atrodo,kad pas mane abi rankos butu kairios,be to esu letu apsuku,tai niekad nieko laiku nesuspeju,o jau kai nebera laiko,tai viskas eina belen kaip blush2.gif blush2.gif . Gerai tik tie,kad visi savi gathering.gif buvom ir tortas labai skanus essen.gif buvo.Nu uzteks man cia verkslenti,nesu savo NAPALIONA ISGASTI,o taip norejosi,kad butu viskas ciki cray.gif .
user posted image
O cia tas gelytes bandziau plonesnes daryti,tai gaaaaaal truputi geriau,bet....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 07 14, 19:23)
taip norejosi,kad butu viskas ciki   

Nu tai ciki ir yra bigsmile.gif thumbup.gif

Mergaites labai jums aciu uz tokias pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif netilpo sake mano tas tortas i saldytuva blink.gif reikejo kartona apipijaustyt doh.gif jau geriau tris tortus kepti, nei viena didzki tongue.gif sake buvo labai minkstas, vos ne su saukstu reikejo kabint lotuliukas.gif bele skanus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 07 14, 16:23)
Meduolytee, niu jau Barbes grozis  wub.gif  bigsmile.gif
O as panickos nusprendziau,kad man dar tooooooli grazu iki sedevru verysad.gif
Nu NAPALIONA kad padariau  mega_shok.gif tai DIEVE DIEVE,KAI PAGALVOJUS JEZAU MARIJA  doh.gif  doh.gif  doh.gif .Atrodo,kad pas mane abi rankos butu kairios,be to esu letu apsuku,tai niekad nieko laiku nesuspeju,o jau kai nebera laiko,tai viskas eina belen kaip blush2.gif  blush2.gif . Gerai tik tie,kad visi savi gathering.gif buvom ir tortas labai skanus  essen.gif buvo.Nu uzteks man cia verkslenti,nesu savo NAPALIONA ISGASTI,o taip norejosi,kad butu viskas ciki      cray.gif .

blink.gif Nu nezinau kas cia tau netinka.labai dailus,labai lygiai padengtas.
Beje,mano rankos irgi abi kaires lotuliukas.gif kartais net nusisaut norisi,kaip viskas ne taip darosi doh.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz komplimentus blush2.gif net nuraudau.........

Porai dienu jamu iseigines ir sedziu prie jusu receptu, taip pat nagrineju sukurtas jusu grozybes. Per tuos darbus niekur nebespeju . Sestadieni tris tortus atidaviau vestuvininkams tai net is penktadienio i sestadieni neteko nakti nei akiu sumerkt.

Aciu Cipciukui uz isradima su cukrum drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nerealu smile.gif

Net nebezinau , kam padekoti uz SNIKERSO recepta. Antra savaite istisai ji kepu, tai nei vieno nebuvo nepatenkinto. Jis pas mane pirmoje vietoje dabar . Po to jau medutis . Isdaviau as ji po 14 metu kepimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 14 liepos 2009 - 19:11
meduolytee tikre kepejele, toki saunus tortukai thumbup.gif tik, kad jau nuotraukeles labai mazos rolleyes.gif

wiwi super duper tortukas, o rozyciu koks grozis wub.gif
Atsakyti
Atitempiu savo nelaimeli ZAPOROZIETI doh.gif
nepaisant to, kad teko ismesti tesla ir pertepti grietine, tai dar ir Meian dengimo mase kociojama trukinejo ir plyso mega_shok.gif tai zaporozke sulopyta is lopu doh.gif nu, bet patiurlinau biskiuka, tai nelabai ir matosi blush2.gif
tai va, viduje medutis, dengtas Meian mase nudazyta raudonai ir patiurlintas aisingu
Papildyta:
DIDESNE FOTO
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 14, 21:23)
Atitempiu savo nelaimeli ZAPOROZIETI  doh.gif
nepaisant to, kad teko ismesti tesla ir pertepti grietine, tai dar ir Meian dengimo mase kociojama trukinejo ir plyso  mega_shok.gif  tai zaporozke sulopyta is lopu  doh.gif  nu, bet patiurlinau biskiuka, tai nelabai ir matosi  blush2.gif
tai va, viduje medutis, dengtas Meian mase nudazyta raudonai ir patiurlintas aisingu
Papildyta:
DIDESNE FOTO

Nu nezinau ar cia ZAPAROZE, man tai kur kas lik prabangesnio nesa bigsmile.gif O kiek jis ten nevykes tai tik tu pati zinai,man tai jis labai vykes thumbup.gif thumbup.gif ir tie PATIURLINIMAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif visai vietoje ir prie tokios spalvos labai liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
eglejk blink.gif super masinas. nerealu. labai noreciau toki sunaus gimsei israityt bigsmile.gif laaabai grazi spalva wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kokia cia per zaporozke

cia superinis mersiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
blink.gif blink.gif blink.gif
cia labai grazus masiniukas ir tie papuosimai- saunuole.
nu dar tokio gerio nedariau
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 12, 21:19)
vienžo, reikia Rozmarino čia. Ji turi minčių - žandikauliai ilgam atviptų.

....
... Ką tik išsiskalbiau kelnytes; grįžtu.... lotuliukas.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 15:00)
Mergiukai, gal kam pravers..
Čia mano pirmas darbas teminis.
BORUŽĖLĖ
Viduje tinginio masė sukrėsta buvo į dubenį, galvytės masė į mažiuką dubeniuką.

Nuostabi boruželė. Niekaip nepatikėčiau, kad pirmas toks darbelis. Nerealu wub.gif

QUOTE(rikke @ 2009 07 13, 21:05)
as darau visada su grietine ji pradeda stinkti ir tada pertepu ,o skonis man labiau patinka ,nei su grietinele ,o i grietine dedu cukru ,siek tiek rugsteles ir cukrus issisuka

drinks_cheers.gif

QUOTE(ikristute @ 2009 07 13, 23:19)
Labas vakaras smile.gif , ir as nedrasiai prisijungiu su savo boružėle prie boružėlių būrio  ax.gif , tik raudonu dažų neturėjau, tai rožinė ji pas mane smile.gif

Dar viena gražuolė... wub.gif Rausva spalva daro ją tik mergaitiškesnę mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 14, 09:30)
sveikos nuotykių herojės biggrin.gif
MB mėgėjas užkietėjęs skaityti žurnalą Autobildas vairuotojams, tai gavo gimtadieniui blush2.gif pagerintą numerį tongue.gif

Olestos tortukai kaip ir visada -- tokie tiesiai iš širdies. wub.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 07 14, 14:12)
mano pirmoji knygele....... (svoris 5, 3 kg., medutis, puostas beze, gelytes is cukrines Cipciuko mases)
o cia maskarpones tortas, puostas sokoladu, braskemis ir grietinele.

Visi tortai -- nepakartojami... o dar jei galėčiau ir juos matyyyyti... rolleyes.gif

Žodžiu, lauksim didesnių šitų šedevrų nuotraukyčių mirksiukas.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 07 14, 21:23)
Atitempiu savo nelaimeli ZAPOROZIETI  doh.gif

Man irgi šis gražuolis panašesnis į kolekcinį Linkolną, nei į Zaporožietį. Nuostabu.

Niekur nesimato, kad masė būtų trūkinėjus... meistriškas darbas blink.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano boružėlei blush2.gif

Eglejk mašiniukas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
tai jau tikrai, panos, tortai be priekaištų, rankos meistrų, nosis aukštyn, p...s į priekį, akytes blizginam į naują šokoladoholikams skirtą tortuką lotuliukas.gif , pjūvio deja nebus, mano giminė šokoladoholikai blush2.gif receptas iš Glacce virtuvės - ANNA thumbup.gif

user posted image

papuošimų nebekomentuoju, jau sarmata, tas pats per tą patį lotuliukas.gif mirksiukas.gif
nu kokia čia dabar ta spalva ant foto, visai realybėj ne tokia g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 liepos 2009 - 21:55