Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

LAbai iš toli...
bet kiek matosi tai dailu labai...
O medutis perteptas grietinėle ar grietine, su ar be žele g.gif
Atsakyti
niu ir man "sekasi" su nuotrauku ikelimu. blush2.gif Arba grandiozines arba mikroskopines...... ax.gif

per kokia talpykla geriau ikelti, as dabar ikeliau per part.lt
Papildyta:
cia dariau tik su grietineles pertepimu, nes puosiau beze.
Atsakyti
http://www.radikal.ru/
čia mano megstamiausia. kopijuoji įkelus foto antrą arba trečią eikutę 4u.gif
Atsakyti
user posted image

barbe - medutis, dzibukai is plaktos grietineles, gelytes, bliuskute is cukrines mases.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 14 liepos 2009 - 13:26
niu liuks tavo barbė, labai bijausi ją gaminti.
O kokia ta lėlyte, specialiai pirkai.
MAn reikia krikšto dukrai tortą padaryti, bet tos barbes tiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
O as kai kocioju medaus tortui tesla, tai atgnybiu gabaleli teslos, ji iskocioju, o tas likusias atraizas prilipinu prie sekancio gabalelio teslos, taip tesla niekad nebuna kieta (tos like atraizos turiu omeny).
Atsakyti
aciu - pasitaisysiu ax.gif
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Ingriduska- cia netikra barbe, o jos imitacija biggrin.gif
kaina- 5 litai. Pirkau bazese .

O siaip pasitaiko gan daznai, kai uzsakovai atnesa tikraja graziaja Barbie.

nieko nebijok- bandyk - tikai pavyks, as lakstelius kepiau mazejancia tvarka, sutepiau grietinele, palaikiau para, paskui ispraudziau biggrin.gif lele, veliau apdzibavau grietinele
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 14, 14:32)
aciu - pasitaisysiu  ax.gif 
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Ingriduska- cia netikra barbe, o jos imitacija  biggrin.gif
kaina- 5 litai. Pirkau bazese .
O siaip pasitaiko gan daznai, kai uzsakovai atnesa tikraja graziaja Barbie.
nieko nebijok- bandyk - tikai pavyks, as lakstelius kepiau mazejancia tvarka, sutepiau grietinele, palaikiau para, paskui ispraudziau  biggrin.gif  lele, veliau apdzibavau grietinele

JO tikros ir nereikia, gražus veidelis, o jau sijoną mes pritaikysime:)
baNDYSIU BAZĖSE ŽIŪRĖTI..
NE vILNIUJE VISOSE maXESE MAŽIAU NEI 14 LT NERADAU
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 14, 10:20)
vadovaukites tuo, kur raso whipping cream tai tikrai visada issiplaka, arba lietuviu-lenku-ruskiu pardese pirkti laciate smietanka do ciast i deserow raudona irgi cisad issiplaka puikiai. mirksiukas.gif

As ir perku kur parasyta whipping cream 4u.gif dabar dar zinosiu kokia lenkiska pirkt, dekui 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2009 07 14, 10:50)
nea, čia ne duoninis peilis.. čia KUMPIO peilis. Parašyta ant jo - schinken messer - kumpio peilis  rolleyes.gif  Bet šiaip tai aš tokio ieškojau šiand parduotuvėse. Ir labai gaila, kad RIMI peilių akcija baigėsi.. yra jų ir pirkti.. bet kainos tai beprotiškos. inete 3 ar 4 kartus pigiau, nei RIMI prašo  doh.gif  už savo Vileroy fool.gif
pažiūrėk, ar rašo, kad viename šimte gramų yra 38 gramai riebalų? Jeigu taip, tada ir bus 38 procentai. Jeigu taip nerašo, o indelis didesnis ar mažesnis nei 100 gramų, tada skaičiuok.

Aciuks, pasiziuresiu pardej, dabar neturiu po ranka smile.gif Gali but, kad 38%, nes issiplaka puikiai, man siaip smalsu paliko kiek procentu ax.gif

Meduolytee, labai grazus torciukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Meduolyte, kepyklėlę atidarei bigsmile.gif šaunūs torčiukai, kokia ten knygutė visas Šventas raštas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 14, 14:40)
JO tikros ir nereikia, gražus veidelis, o jau sijoną mes pritaikysime:)
baNDYSIU BAZĖSE ŽIŪRĖTI..
NE vILNIUJE VISOSE maXESE MAŽIAU NEI 14 LT NERADAU

turbut labai neieskojai smile.gif tik nesenai pirkau tipo barbe uz 6,99 pasikuisk ten tarp ju lenytones rasi,beje pirkau didesnej maximoj
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 07 14, 18:56)
turbut labai neieskojai smile.gif tik nesenai pirkau tipo barbe uz 6,99 pasikuisk ten tarp ju lenytones rasi,beje pirkau didesnej maximoj

radau jau .AČIŪ. Senukuose 5.99 smile.gif
KAi ieškai randi....aš vis akių lygy žiūrėjau ir ten tik brangenas mačiau, bet kai pritūpiau asirado ir kuklesniųsmile.gif))
Atsakyti