LAbai iš toli...
bet kiek matosi tai dailu labai...
O medutis perteptas grietinėle ar grietine, su ar be žele
niu ir man "sekasi" su nuotrauku ikelimu. Arba grandiozines arba mikroskopines......
per kokia talpykla geriau ikelti, as dabar ikeliau per part.lt
Papildyta:
cia dariau tik su grietineles pertepimu, nes puosiau beze.
per kokia talpykla geriau ikelti, as dabar ikeliau per part.lt
Papildyta:
cia dariau tik su grietineles pertepimu, nes puosiau beze.
http://www.radikal.ru/
čia mano megstamiausia. kopijuoji įkelus foto antrą arba trečią eikutę
čia mano megstamiausia. kopijuoji įkelus foto antrą arba trečią eikutę
barbe - medutis, dzibukai is plaktos grietineles, gelytes, bliuskute is cukrines mases.
niu liuks tavo barbė, labai bijausi ją gaminti.
O kokia ta lėlyte, specialiai pirkai.
MAn reikia krikšto dukrai tortą padaryti, bet tos barbes tiek kainuoja
O kokia ta lėlyte, specialiai pirkai.
MAn reikia krikšto dukrai tortą padaryti, bet tos barbes tiek kainuoja
O as kai kocioju medaus tortui tesla, tai atgnybiu gabaleli teslos, ji iskocioju, o tas likusias atraizas prilipinu prie sekancio gabalelio teslos, taip tesla niekad nebuna kieta (tos like atraizos turiu omeny).
aciu - pasitaisysiu
Ingriduska- cia netikra barbe, o jos imitacija
kaina- 5 litai. Pirkau bazese .
O siaip pasitaiko gan daznai, kai uzsakovai atnesa tikraja graziaja Barbie.
nieko nebijok- bandyk - tikai pavyks, as lakstelius kepiau mazejancia tvarka, sutepiau grietinele, palaikiau para, paskui ispraudziau lele, veliau apdzibavau grietinele
nieko nebijok- bandyk - tikai pavyks, as lakstelius kepiau mazejancia tvarka, sutepiau grietinele, palaikiau para, paskui ispraudziau lele, veliau apdzibavau grietinele
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 14, 14:32)
aciu - pasitaisysiu
JO tikros ir nereikia, gražus veidelis, o jau sijoną mes pritaikysime:)
baNDYSIU BAZĖSE ŽIŪRĖTI..
NE vILNIUJE VISOSE maXESE MAŽIAU NEI 14 LT NERADAU
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 14, 10:20)
vadovaukites tuo, kur raso whipping cream tai tikrai visada issiplaka, arba lietuviu-lenku-ruskiu pardese pirkti laciate smietanka do ciast i deserow raudona irgi cisad issiplaka puikiai.
As ir perku kur parasyta whipping cream dabar dar zinosiu kokia lenkiska pirkt, dekui
QUOTE(naitas @ 2009 07 14, 10:50)
nea, čia ne duoninis peilis.. čia KUMPIO peilis. Parašyta ant jo - schinken messer - kumpio peilis Bet šiaip tai aš tokio ieškojau šiand parduotuvėse. Ir labai gaila, kad RIMI peilių akcija baigėsi.. yra jų ir pirkti.. bet kainos tai beprotiškos. inete 3 ar 4 kartus pigiau, nei RIMI prašo už savo Vileroy
pažiūrėk, ar rašo, kad viename šimte gramų yra 38 gramai riebalų? Jeigu taip, tada ir bus 38 procentai. Jeigu taip nerašo, o indelis didesnis ar mažesnis nei 100 gramų, tada skaičiuok.
pažiūrėk, ar rašo, kad viename šimte gramų yra 38 gramai riebalų? Jeigu taip, tada ir bus 38 procentai. Jeigu taip nerašo, o indelis didesnis ar mažesnis nei 100 gramų, tada skaičiuok.
Aciuks, pasiziuresiu pardej, dabar neturiu po ranka Gali but, kad 38%, nes issiplaka puikiai, man siaip smalsu paliko kiek procentu
Meduolytee, labai grazus torciukai
Meduolyte, kepyklėlę atidarei šaunūs torčiukai, kokia ten knygutė visas Šventas raštas
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 14, 14:40)
JO tikros ir nereikia, gražus veidelis, o jau sijoną mes pritaikysime:)
turbut labai neieskojai tik nesenai pirkau tipo barbe uz 6,99 pasikuisk ten tarp ju lenytones rasi,beje pirkau didesnej maximoj
QUOTE(padima @ 2009 07 14, 18:56)
turbut labai neieskojai tik nesenai pirkau tipo barbe uz 6,99 pasikuisk ten tarp ju lenytones rasi,beje pirkau didesnej maximoj
radau jau .AČIŪ. Senukuose 5.99
KAi ieškai randi....aš vis akių lygy žiūrėjau ir ten tik brangenas mačiau, bet kai pritūpiau asirado ir kuklesnių))