Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ikristute @ 2009 07 13, 21:19)
Labas vakaras smile.gif , ir as nedrasiai prisijungiu su savo boružėle prie boružėlių būrio  ax.gif , tik raudonu dažų neturėjau, tai rožinė ji pas mane smile.gif

labai grazi boruziuke thumbup.gif laai apetitna
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 14, 00:26)
eglejk, svarbu, kad viskas gerai baigiesi, tik veltui tu ismetei ta meducio tesla. As, kai kepu medaus torta, man nuo kiekvieno blyno lieka atraizos, jos i kepimo pabaiga taip sukieteja, kad net vyras negali ju suminkyti. As surenku juos i viena gabala ir trumpam i mikruske. Suminksteja ir kocioju blyna. Dabar net trupiniams beveik nieko nelieka, gal tik koks mazas gabaliukas. Viskas kuo puikiausiai.

as bandziau is tos teslos pasildytos mikrej pakocioti, bet beprasmis reikalas, paskui ji man vel susitraukia atgal kiek bebuciau iskociojus, nu s... gavosi. nu nieko gal siandien su tortu gamyboj bus geresne diena smile.gif as i ta tesla miltu per daug idejau, tai ir kieta kaip akmuo ji man gavosi doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ruošiuosi daryti tortui kremą iš grietinėlės, bet nežinau kokia geriau pirkti. Kokio ji turi buti riebumo? ir kurios firmos geriausia pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(secondsun @ 2009 07 14, 09:09)
Sveikos smile.gif

Ruošiuosi daryti tortui kremą iš grietinėlės, bet nežinau kokia geriau pirkti. Kokio ji turi buti riebumo? ir kurios firmos geriausia pirkti? blush2.gif

man geriausiai issiplaka Zemaitijos pieno 36% riebumo grietinele smile.gif bet issiplaka ir 35%. p.s. labai gerai kremo plakimui tinka kameroje laikytas cukrus, issiplaka kuo puikiausiai su juo grietinele, kad ir 35% thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 14 liepos 2009 - 08:20
sveikos nuotykių herojės biggrin.gif kad jau užvirėt vakar diskusiją apie biskvito pjaustymą, tai įkišiu ir aš savo trigrašį, niekas man, kieto kumščio moteriškei, taip nepasiteisino, kaip duoninis peilis, aš mėgstu valdyti situaciją, tas nesigauna su peiliu, nei spec. pjaustykle schmoll.gif o va šiuo daiktu biskvitas pjaustomas man paklūsta, neturiu jokių kalnų-skylių problemų ax.gif
user posted image

MB mėgėjas užkietėjęs skaityti žurnalą Autobildas vairuotojams, tai gavo gimtadieniui blush2.gif pagerintą numerį tongue.gif
user posted image

viduje negro bučinuio biskvitai, sulaistyti amaretu/vandenuku, pertepti grietinėlės, mascarponės, ckraus, citrinos sulčių plakiniu essen.gif

jetus, ne į tą temą komentarą įdėjau, persiprašau doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 liepos 2009 - 08:44
QUOTE(eglejk @ 2009 07 14, 09:19)
man geriausiai issiplaka Zemaitijos pieno 36% riebumo grietinele smile.gif bet issiplaka ir 35%. p.s. labai gerai kremo plakimui tinka kameroje laikytas cukrus, issiplaka kuo puikiausiai  su juo grietinele, kad ir 35% thumbup.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif šiandien bandysiu daryt savo pirmąjį torčiuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 14, 09:30)
sveikos nuotykių herojės biggrin.gif kad jau užvirėt vakar diskusiją apie biskvito pjaustymą, tai įkišiu ir aš savo trigrašį, niekas man, kieto kumščio moteriškei, taip nepasiteisino, kaip duoninis peilis, aš mėgstu valdyti situaciją, tas nesigauna su peiliu, nei spec. pjaustykle schmoll.gif o va šiuo daiktu biskvitas pjaustomas man paklūsta, neturiu jokių kalnų-skylių problemų ax.gif
user posted image

MB mėgėjas užkietėjęs skaityti žurnalą Autobildas vairuotojams, tai gavo gimtadieniui blush2.gif pagerintą numerį tongue.gif

viduje negro bučinuio biskvitai, sulaistyti amaretu/vandenuku, pertepti grietinėlės, mascarponės, ckraus, citrinos sulčių plakiniu essen.gif

jetus, ne į tą temą komentarą įdėjau, persiprašau doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

toki zurnalo numeri manau nevienas noretu gauti thumbup.gif

o del biskvitu pjaustymo, tai as irgi su tokiu peiliu pjaunu ir super gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Olesta, kaip garzu bigsmile.gif As irgi su tokiu peiliu pjaustau, labai patogu smile.gif
Pas mus procentu neraso ant grietineles, tik gramus riebalu. tai kaip suprast tada keliu ji procentu, jeigu raso,kad riebumas 38g ? g.gif
Atsakyti
LABUTIS,nuostabias grožybes kuriat thumbup.gif ŠAUNUOLES thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 14, 08:41)
Olesta, kaip garzu  bigsmile.gif  As irgi su tokiu peiliu pjaustau, labai patogu  smile.gif
Pas mus procentu neraso ant grietineles, tik gramus riebalu. tai kaip suprast tada keliu ji procentu, jeigu raso,kad riebumas 38g ?  g.gif

vadovaukites tuo, kur raso whipping cream tai tikrai visada issiplaka, arba lietuviu-lenku-ruskiu pardese pirkti laciate smietanka do ciast i deserow raudona irgi cisad issiplaka puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 14, 10:30)
sveikos nuotykių herojės biggrin.gif kad jau užvirėt vakar diskusiją apie biskvito pjaustymą, tai įkišiu ir aš savo trigrašį, niekas man, kieto kumščio moteriškei, taip nepasiteisino, kaip duoninis peilis, aš mėgstu valdyti situaciją, tas nesigauna su peiliu, nei spec. pjaustykle

nea, čia ne duoninis peilis.. čia KUMPIO peilis. Parašyta ant jo - schinken messer - kumpio peilis rolleyes.gif Bet šiaip tai aš tokio ieškojau šiand parduotuvėse. Ir labai gaila, kad RIMI peilių akcija baigėsi.. yra jų ir pirkti.. bet kainos tai beprotiškos. inete 3 ar 4 kartus pigiau, nei RIMI prašo doh.gif už savo Vileroy fool.gif

QUOTE(gitule @ 2009 07 14, 11:41)
Pas mus procentu neraso ant grietineles, tik gramus riebalu. tai kaip suprast tada keliu ji procentu, jeigu raso,kad riebumas 38g ?  g.gif

pažiūrėk, ar rašo, kad viename šimte gramų yra 38 gramai riebalų? Jeigu taip, tada ir bus 38 procentai. Jeigu taip nerašo, o indelis didesnis ar mažesnis nei 100 gramų, tada skaičiuok.
Atsakyti
user posted image

mano pirmoji knygele....... (svoris 5, 3 kg., medutis, puostas beze, gelytes is cukrines Cipciuko mases)

o cia maskarpones tortas, puostas sokoladu, braskemis ir grietinele.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 14 liepos 2009 - 13:13