Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 13, 07:45)
Gitule , jei didelės natūralios - tai apie 6 , o mažų vieną kartą padariau 14 štukų ......mano šokolado kiekis 100 g. plytelė ir dar 3 nulaušti gabaliukai  dadėti smile.gif

Aciu aciuks.gif Kaupiuosi JUODAJI MISKA kita savaite kepti ir noriu papuost sokoladinemis rozemis, jeigu kas nors gausis smile.gif O sia savaite planuose braskinis doh.gif smile.gif

Cipciuk, o as tik svirksta turiu, tai reikia nusipirkti ir maiseli? Tada man neiseis graziai apdziubuot? Tada dziubavau su svirkstu, bet ten nedaug reikejo, turbut jeigu visa torta, tai su svirkstu nekas unsure.gif
Atsakyti
Stai dar viena papuosalu dezute(ne mano)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 13, 12:39)
user posted image

kaži kaip tokį reiktų pjauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 13, 06:45)
.

Va keliauk į čia , tu kauniškė , AREVITA irgi kaune , prie pilies , apsižiūrėk ko yra , ...patarimas , dzibuoti , geriau konditeriniai maišeliai , o ne švirkštas , ir tai paliūdins visos juos darabčios ......paspausk šitą raudoną nuorodą  VISI REIKMENYS TORTŲ PUOŠYBAI smile.gif

Dekui, sitie patarimai ir man aktualus bigsmile.gif Jeigu dar nebutu sunku atsakyti -kokia iranga is to asortimento yra einamiausia, na tiesiog -ka butina tureti, nes tarp tu antgaliu ten galva susisuka blush2.gif doh.gif nezinau kuris kam skirtas...
Pvz. su kuo yra padaromos tokios gelytes, kaip CIPCIUK, ant jusu paskutinio krikstynu torto (berods paskutinis g.gif cia ju tiek daug, kad sunku susigaudyt biggrin.gif ), kur buvo melynas, su bateliais, ir tokiom gelytem melsvom -jos tokios taisyklingos, grazios formos -toks vaizdas, kad su kazkuom isspaustos yra g.gif
Labai dekui uz atsakymus blush2.gif
Papildyta:
Atsiprasau del gelyciu jau radau issamu paaiskinima doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 13, 12:39)
user posted image

Kaip gražu... wub.gif net nesitiki kad čia tortas blink.gif
Man gaila butų tokį šedevrą valgyti ax.gif
Atsakyti
Cipciuk, ar galite ir mane itraukti i sarasa kitam kartui - labai noriu dangisku ir vysniniu dazu po pakuti.... 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, gal kam pravers..
Čia mano pirmas darbas teminis.
BORUŽĖLĖ
Viduje tinginio masė sukrėsta buvo į dubenį, galvytės masė į mažiuką dubeniuką.
PAskui viskas išversta ir sujungta.
Apdengimas MŪSŲ CIPCIUKO masė, nėra lygi žinoma, bet pirmas kartas:)))
user posted image
user posted image
Atsakyti
Cipciuk- ir man visu spalvu po viena, jei dar liko.............. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 12:00)
Čia mano pirmas darbas teminis.
BORUŽĖLĖ
Viduje tinginio masė sukrėsta buvo į dubenį, galvytės masė į mažiuką dubeniuką.

uoj kokia boruzele bigsmile.gif thumbup.gif kiek produktu suvartojai tokiam nemazam tinginiui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 13, 10:45)
Va keliauk į čia , tu kauniškė , AREVITA irgi kaune , prie pilies ,

šiaip tai aš drūčiai pasipiktinus šita parde.. ko paklausi, to negausi.. doh.gif šiand buvau įpuolus ten. Vienas atsakymas - gausim mėnesio gale. Kaip jie ten iš viso dar išsilaiko, jeigu nieko neturi ištisai..
na, maišelių tai turi laugh.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 13, 12:00)
biskvitiniams tortams geriausios 24-26 cm skersmens, pas mane paprastos iš Maximos juodos ir tokios aliuminio spalvos, jos ganėtinai geros tikrai, atsegamais šonais 4u.gif

aš irgi užvyniojau ant ūso.. didoka man ta 28 cm.. reik mažesnės.

QUOTE(ingriduska @ 2009 07 13, 16:00)

Boružėlė aštuontaškė, la la la la
panaši rausvą braškę, la la la la..

pakėlei nuotaiką wub.gif gražu.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 07 13, 16:20)
uoj kokia boruzele  bigsmile.gif  thumbup.gif kiek produktu suvartojai tokiam nemazam tinginiui?  biggrin.gif

sausainiu 1 kg didelis kondensuoto pieno indelis, sviesto 1 gabaliukas 250 g.
kakavos 3 šaukštai smile.gif
Bet sunki gacvosi, kaži kaip skris
Atsakyti

labutis 4u.gif
QUOTE(Apia @ 2009 07 13, 14:31)
Cipciuk, ar galite ir mane itraukti i sarasa kitam kartui - labai noriu dangisku ir vysniniu dazu po pakuti.... 4u.gif

a jau cia sarasai sudarinejami dar dazams neatkeliavus?!! blink.gif ajaj,tai ir as ir as ir as,visu po 2 ax.gif
Srove,kokios rozes grazios wub.gif grazuoliskas tortukas,gal galetum nuorodele imesti to torto mandarino,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti