Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

RiMami, labai dailus, mielas tortas. Ir gėlytės atrodo kaip tikros thumbup.gif

Daividija, labai įdomi krepšelio forma. Ir be to labai gražiai jis padarytas. Gal tu ir žinai kokius nors jo trūkumus, bet man jų nesimato. Matau tik skoningai, originaliai papuošta tortą thumbup.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 07 11, 15:45)
Prasau pagalbos su ideja 45 metu moters jubiliejuj. Pradzioje norejo krepsio su gelem, paskuj pinigu maiso, o dabar pasake: padaryk toki torta, kad visiems zandikaulis nukristu. Zodziu, paliko man paciai sugalvot. Tai gal minciu kas turi, ka cia tokio padaryt, kad zandikaulis nukristu. Aciu uz bet kokia ideja

Asseni, Inočka, o nenorėtum padaryti pvz. torto-dežutės su papuošalais? Ar torto-saldainių dežutės? Manau tiktų tokio amžiaus moteriai.

QUOTE(naitas @ 2009 07 12, 20:19)
Migle79.. ėėėėėėėėė..eeee.. kelias sekundes galvojau, kam čia tas sumuštinis įkištas į tortų temą mad.gif  o kiek vėliau dašuto  doh.gif
lotuliukas.gif

Taigi čia ir buvo tikras sumuštinis su ikrais biggrin.gif Juokiuosi lotuliukas.gif Ačiū visoms už pagyriamuosius žodžius. Taigi, ikrai iš padažytos oranžine spalva želatinos, galima daryti ir iš guminukų. Čia galima paskaityti, kaip padaryti ikrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 12 liepos 2009 - 22:13
QUOTE(Liusii @ 2009 07 12, 21:01)
skaitau ir groziuosi jusu sedevrais  wub.gif noriu ir as ismokti savo seimai bei draugams tortukus iskepti tai manau pradesiu nuo Cipciuko meducio, todel prasau keleto patarimu
kokia torto forma pirkti, kokio dydzio (kad tortas iseitu apie 1,5 - 2 kg), kad nepridegtu
tortu papuosimui reikalingo svirksto irgi reikia , koki pirkt?
tiesa kita savaite zadu iki Lenkijos pavaziuoti tai girdejau kad ten yra pirkti valgomu dazu, nu jei bus nusipirksiu  ax.gif

dekui  4u.gif

as pradedancioji, bet man geriausia silikoninej formoj kept meduciui lakstus, nes ju turiu 2 tai viena ikisu, kt jau traukiu ir vel taip keitaliojant greit kepasi, o svoris tai as nemoku nusprest koks bus nes daugiau grietineles pasiplaku storesni pertepimo sluoksniai, maziau pertepu, mazesni ir tortas lengvesnis, bet gal profes geriau pasakys kaip apsiskaiciuot svori.

svirkstai lenkijoj panasiu kainu kaip ir lt, jei apie rimtesnius snekesim, o ne tuos plastikinius maisukus su plastikiniais antgaliukais, patikrinta mirksiukas.gif ir labai reik specializuotu pardziu tada ieskot.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 12, 22:53)
Papildyta:
Aš laikau nustačiusi ant 2 laipsnių šilumos .....šaltai ....bet nei viena neišrasojo schmoll.gif .....nei šaldytuve , nei išimtos , nei ant torto .

tada turbut peršaldžiau... buvau nustačius ant aukščiausios padalos...pabijojau kad ištirps blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, Aciu labai uz idejas

Neramuole, Migle79, Jus tiesiog skaitot mano mintis mirksiukas.gif . Pirmas variantas buvo rankinukas, paskuj persigalvojau. Dabar apsistojau ties papuosalu dezes, jau visa interneta isnarsiojau, jau greitai ten su manim prades sveikintis lotuliukas.gif

Srove, super TORTAS-GIGANTAS. LAbai rozes grazios. Maciau ji pagyru puode, norejau jau paaiskinti kelia, nes, ziuriu, kad pasiklydai. Aciu Olestai, kad kelia parode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 13 liepos 2009 - 00:10
Srove, kaip gi praleidau tavo grožius. Labai gražios šokoladinės rožės. Ir pyragas labai originaliai papuoštas 4u.gif
Atsakyti
Srove, kaip grazu bigsmile.gif wub.gif Saunuole thumbup.gif
Merginos, o kiek mazdaug rozyciu iseina is 100 ar 150g sokolado plyteles?
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 12, 23:01)
skaitau ir groziuosi jusu sedevrais  wub.gif noriu ir as ismokti savo seimai bei draugams tortukus iskepti tai manau pradesiu nuo Cipciuko meducio, todel prasau keleto patarimu
kokia torto forma pirkti, kokio dydzio (kad tortas iseitu apie 1,5 - 2 kg), kad nepridegtu
tortu papuosimui reikalingo svirksto irgi reikia , koki pirkt?
tiesa kita savaite zadu iki Lenkijos pavaziuoti tai girdejau kad ten yra pirkti valgomu dazu, nu jei bus nusipirksiu  ax.gif

dekui  4u.gif

Orkaitėje yra blėkutės , ant jų pabarstai miltų ir kepi lakštelius , iškepa per pora minučių , nereikia jokių imantrybių , taip kepu 25 metus , niekas nedega schmoll.gif .

Va keliauk į čia , tu kauniškė , AREVITA irgi kaune , prie pilies , apsižiūrėk ko yra , ...patarimas , dzibuoti , geriau konditeriniai maišeliai , o ne švirkštas , ir tai paliūdins visos juos darabčios ......paspausk šitą raudoną nuorodą VISI REIKMENYS TORTŲ PUOŠYBAI smile.gif

Gitule , jei didelės natūralios - tai apie 6 , o mažų vieną kartą padariau 14 štukų ......mano šokolado kiekis 100 g. plytelė ir dar 3 nulaušti gabaliukai dadėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 13 liepos 2009 - 08:48
labas rytas, nu va jau nusiteikusi buvau „pamokslauti“ lotuliukas.gif o žiūriu visas tas pačias mintis jau Cipciukas išdėstė thumbup.gif Suvalkų turgelyje jei būsi yra kioskas specializuotas su visokiais tortų papuošimais, tai ten gal ir dažų gautum, bet yra ir čia pas porą forumiečių jų pirkti 4u.gif apie švirkštą net negalvok schmoll.gif tik konditeriniai maišeliai su antgaliais ir ne mūsų PC pirkti, o metaliniai, normalūs ir geri, patikėk manimi, Tu tikrai neapsiribosi Cipciuko medučiu, jis visų pradedančiųjų pirmasis tortukas, o paskui užeina žinok „konditerinių niežų“ liga, deja nepagydoma unsure.gif lotuliukas.gif taip, kad prekinkis iš karto kokybiškai, nes kai paragaus šeima ir draugai, nori nenori būsi priversta kepti tortus lotuliukas.gif aš irgi sakiau, tik sau, tik šeimai, nemoku, bijau, kol MB nenunešė vieno tortuko į darbą prie kavos, nes man asmeniškai skonis nepatiko, o MB vis gyrė, kad skanu, nu sakau jei skanu, tai neškis į darbą ir raitykit lotuliukas.gif po pietų paskambino ir liepė padaryti tokį patį blink.gif atsiprašau išsiplėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 13, 10:45)
Orkaitėje yra blėkutės , ant jų pabarstai miltų ir kepi lakštelius , iškepa per pora minučių , nereikia jokių imantrybių , taip kepu 25 metus , niekas nedega  schmoll.gif .

Va keliauk į čia , tu kauniškė , AREVITA irgi kaune , prie pilies , apsižiūrėk ko yra , ...patarimas , dzibuoti , geriau konditeriniai maišeliai , o ne švirkštas , ir tai paliūdins visos juos darabčios ......paspausk šitą raudoną nuorodą  VISI REIKMENYS TORTŲ PUOŠYBAI smile.gif

dekui labai uz patarimus, bet del torto formos galvoju kad jos reikes jei sugalvosiu koki biskvita kept g.gif kokio dydzio butu geriausia?

QUOTE(Olesta @ 2009 07 13, 11:03)
labas rytas, nu va jau nusiteikusi buvau „pamokslauti“ lotuliukas.gif o žiūriu visas tas pačias mintis jau Cipciukas išdėstė thumbup.gif 

aciu uz patarimus, man labai jie reikalingi drinks_cheers.gif
Atsakyti
biskvitiniams tortams geriausios 24-26 cm skersmens, pas mane paprastos iš Maximos juodos ir tokios aliuminio spalvos, jos ganėtinai geros tikrai, atsegamais šonais 4u.gif
Atsakyti
va jei kokie groziai bigsmile.gif
O man su gelytem nelabai kas iseina, reikia labai labai praktikos, tai kelias padariau o kita tesla i maisiuka ir i saldytuva. Gal truputeli geresnes jau siandien padasysiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 13, 12:00)
biskvitiniams tortams geriausios 24-26 cm skersmens, pas mane paprastos iš Maximos juodos ir tokios aliuminio spalvos, jos ganėtinai geros tikrai, atsegamais šonais 4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti