Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 07 12, 14:54)
Nu ji pakeli kampu,ten visko pridedi,jis atsiremia ir laikosi,atrodo,kaip pradaryta deze.

Aaaaa, aciu aciuks.gif
Atsakyti
ar galima uzsaldyt grietinele, ta prasme ilgesniam laikui i kamera, o paskui nzn kam jau sunaudot, ne plakimui, bet gal siaip kokiai sriubai uzbaltint ar siaip pyragyi kokiam i tesla? supleskinau mixeri, tai jau nebus pertepimams kremui verysad.gif

Atsakyti
dėkoju visoms, už odę dzibams 4u.gif
kokių grožių pridėjusios blink.gif thumbup.gif šakės thumbup.gif Šaunuolės visos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Biski nusikaltau blush2.gif

user posted image
Cipciuko ananasinis apacioj(su svieziais ananasais)
Virsuj mandarinas.Visur grietinele, rozes sokoladines.
Ocia dar liko is giganto, tai dar toki pyragiuka sutepiau suananasais ir mandarinais ir visai skanu buvo.

user posted image
Zodziu siuo metu gyvenu saldziai cool.gif
Atsakyti
Srove,bandei nuslept sitoki grozi.
Roziu grazumas neapsakomas,man tas pyragiukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Ne schmoll.gif , grietinėlės užšaldyti negalima , atšilusi ji bus burbuliukais , žodžiu raugas - sau , riebalai -sau .

Srove ....... blink.gif blink.gif ......kaip gražu wub.gif wub.gif .....tiesiog nuostabu thumbup.gif ....ir tortas , ir rožės , ir dzibai , ir kraštai .....nu nepriekaištingas tortas , toks moteriškas ......ir tas liekaniukas puikus tongue.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 11, 01:32)
O aš tai siūlau jums paragauti "sunkmečio" sumuštinius  biggrin.gif  :

Migle79.. ėėėėėėėėė..eeee.. kelias sekundes galvojau, kam čia tas sumuštinis įkištas į tortų temą mad.gif o kiek vėliau dašuto doh.gif
lotuliukas.gif

QUOTE(daividija @ 2009 07 11, 17:07)
Po tokiu grozybiu man labai labai labai geda

Labai gražus Tavo lagaminas wub.gif Labai tikroviškas. Labai. Juk jis gali būti "panešiotas", jeigu gaunasi šiek tiek nelygūs, netiesūs kraščiukai, tai jau visas ANTIKVARAS umn.gif:
Labai gražus tortas. Taškas.

QUOTE(Asseni @ 2009 07 11, 17:45)
o dabar pasake: padaryk toki torta, kad visiems zandikaulis nukristu. Zodziu, paliko man paciai sugalvot.

vienžo, reikia Rozmarino čia. Ji turi minčių - žandikauliai ilgam atviptų.

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 11, 16:45)
doh.gif is tikro, kaip pamaciau tiek groziu, tai net pamirsau ko norejau. Prasau pagalbos su ideja 45 metu moters jubiliejuj. Pradzioje norejo krepsio su gelem, paskuj pinigu maiso, o dabar pasake: padaryk toki torta, kad visiems zandikaulis nukristu. Zodziu, paliko man paciai sugalvot. Tai gal minciu kas turi, ka cia tokio padaryt, kad zandikaulis nukristu. Aciu uz bet kokia ideja

o jei darytum rankinuka, turiu viena nebloga jei noresi galesiu i az imest foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 12, 19:02)
Ne schmoll.gif  , grietinėlės užšaldyti negalima , atšilusi ji bus burbuliukais , žodžiu  raugas - sau , riebalai -sau .

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 07 12, 20:39)
Biski nusikaltau blush2.gif

user posted image
Cipciuko ananasinis apacioj(su svieziais ananasais)
Virsuj mandarinas.Visur grietinele, rozes sokoladines.
Ocia dar liko is giganto, tai dar toki pyragiuka sutepiau suananasais ir mandarinais ir visai skanu buvo.

user posted image
Zodziu siuo metu gyvenu saldziai cool.gif

Nuostabus tortas ir kokios gražios rožytės thumbup.gif

Aš ir pati bandžiau daryt šokoladines rožytes...šiaip visai nieko išejo, bet pabuvusios šaldytuve žiauriai aprasojo doh.gif ...nesuprantu kodel taip atsitiko...gal šaldytuve buvo peršalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 12, 21:19)
...............................

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .......na komentarą ištryniau , saugumo dėliai rolleyes.gif .

Papildyta:
QUOTE(secondsun @ 2009 07 12, 21:54)

Aš ir pati bandžiau daryt šokoladines rožytes...šiaip visai nieko išejo, bet pabuvusios šaldytuve žiauriai aprasojo doh.gif ...nesuprantu kodel taip atsitiko...gal šaldytuve buvo peršalta g.gif

Aš laikau nustačiusi ant 2 laipsnių šilumos .....šaltai ....bet nei viena neišrasojo schmoll.gif .....nei šaldytuve , nei išimtos , nei ant torto .

Atsakyti
skaitau ir groziuosi jusu sedevrais wub.gif noriu ir as ismokti savo seimai bei draugams tortukus iskepti tai manau pradesiu nuo Cipciuko meducio, todel prasau keleto patarimu
kokia torto forma pirkti, kokio dydzio (kad tortas iseitu apie 1,5 - 2 kg), kad nepridegtu
tortu papuosimui reikalingo svirksto irgi reikia , koki pirkt?
tiesa kita savaite zadu iki Lenkijos pavaziuoti tai girdejau kad ten yra pirkti valgomu dazu, nu jei bus nusipirksiu ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti