Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

daividija tau reiketu ne nagus kapotis,o gerai i uzpakali ikrest berzines koses. Tortukas superinis, jei nebutum parasius, kad dangtis turi buti atidarytas, nei nebuciau pagalvojus schmoll.gif
super duper tortukas, taip ir toliau maloniai stebink bigsmile.gif mirksiukas.gif

Inocka as 45metu moteriai kepiau geliu vazona, tiesa ji dievina vazonines geles, tai labai jau tiko smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaiciukes!!!
kita karta labiau pasistengsiu netinget ir issiplakt beze. blush2.gif

Inocka,ka tu bepadarytum zandikaulis visviena atvips,nes man paziurejus i tavo sedevrus visada atvimpa ilgam.

Migle,visai pamirsau,tavo batoncikas tiesiog puikumelis,o is ko ikrai,atrodo kaip zele g.gif
Atsakyti
aciu CIPCIUK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 11, 16:07)
Po tokiu grozybiu man labai labai labai geda blush2.gif deti savo is visu nevykusiu pati nevykeliskiausia torta doh.gif Tureciau buti apmetyta akmenais pomidorai2.gif

user posted image..... wub.gif wub.gif wub.gif

fool.gif....reikia tau truputi bumptelt , bu nuo vaikų turbūt smegenai susisuko bash.gif
Papildyta:
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 12, 01:50)
aciu CIPCIUK  4u.gif

unsure.gif ..... mastau.gif.....???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 12 liepos 2009 - 10:36
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 12, 01:50)
aciu CIPCIUK  4u.gif

biggrin.gif ......radau......dabar aišku....prašom , nėra už ką .

Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif skrynia labai grazi ir kas man labiausiai patinka, tai gan lengva forma, nereikia pjaustyt, lygint, o atrodo super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 12, 08:38)
user posted image..... wub.gif  wub.gif  wub.gif

fool.gif....reikia tau truputi bumptelt , bu nuo vaikų turbūt smegenai susisuko bash.gif

Cipciu,as zinau,kad ten nelaime,turejo ktaip atrodyti ir dar tas dangtis visa reikala sukniso doh.gif
QUOTE(Citriniukas @ 2009 07 12, 10:16)
Aciu visoms  4u.gif skrynia labai grazi ir kas man labiausiai patinka, tai gan lengva forma, nereikia pjaustyt, lygint, o atrodo super  bigsmile.gif

Kas del darymo,tai tikrai lengvai,dangti as aptepiau ant vieno trapios teslos lakstelio,uztai man ir sutrupejo,man reikejo ant vaflio tepti,butu laikesis,turejo pasikelti ir ten buti prideta vynuogiu ir t..t,planas buvo grazus,bet niekas neitare,kad ten griuvena,svarbiausia buvo labai skanu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 12, 11:28)
Cipciu,as zinau,kad ten nelaime,turejo ktaip atrodyti ir dar tas dangtis visa reikala sukniso doh.gif
Kas del darymo,tai tikrai lengvai,dangti as aptepiau ant vieno trapios teslos lakstelio,uztai man ir sutrupejo,man reikejo ant vaflio tepti,butu laikesis,turejo pasikelti ir ten buti prideta vynuogiu ir t..t,planas buvo grazus,bet niekas neitare,kad ten griuvena,svarbiausia buvo labai skanu blush2.gif

Daividija, tu tikrai nepergyvenk, tortas laaabai grazus, net neitartum kad kazkas ne taip wub.gif 4u.gif O kaip padaryt, kad dangtis laikytusi atidarytas? g.gif

Skaitau dabar sitas temas nuo pradziu, vakar pirma jau iveikiau karsta.gif Uzsidegiau kepimu, puosimu, tiek noriu ismokt bigsmile.gif doh.gif Kitam savaitgaliui bandysiu braskini turbut rolleyes.gif Dar noriu ir juodaji miska pabandyt iskept....
Atsakyti
Sveikutes, visu pirma mergytems dideliausias ACIU user posted image uz Jusu visu nuosirdu priemima, ir uz draugiskuma.

O dabar prie reikalo, siandien noriu padaryti gelytes is cipciuko gelyciu recepto. Bet kol dazu neturiu zadu zaisti su naturaliais dazais raudona is vysniu, geltona is morku sulciu o zalia is rugstyniu. Tai tik dabar sumaciau kad nezinau kaip juos ideti. Ar vietoj vandens pvz 3 sausktu, ar sultis ilasinti jau padarius tesla? noriu dabar pasidaryti, nes kitam sestadieni seneles 75 ir tevams sidabrines vestuves.
Atsakyti
Žinok sultys labai silpnos , jų dauk reikia , tai geriau į tuos šaukštus dėk , pavyzdžiui 2 vandens ir 1 sulčių .......ale kaip ten gausis su tom rūgštynėm unsure.gif g.gif .....niekad nebandžiau unsure.gif ......būtinai parašyk kokia spalva išėjo , gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 12, 14:53)
Žinok sultys labai silpnos , jų dauk reikia , tai geriau į tuos šaukštus dėk , pavyzdžiui 2 vandens ir 1 sulčių .......ale kaip ten gausis su tom rūgštynėm unsure.gif  g.gif .....niekad nebandžiau  unsure.gif ......būtinai parašyk kokia spalva išėjo , gerai  bigsmile.gif

Is vysniu gavos labai grazi rozine, is morku svelniai svelniai morkine. O is rugstyniu irgi labai tokia bledna zalia, nu atspalvis tik zalias. nelabai man jis schmoll.gif (cia SM skaiciau kad kazkas su rugstynem dare). Bet tik kad su tais mano darymais, oi kiek reikia praktikos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salexa: 12 liepos 2009 - 15:21
QUOTE(gitule @ 2009 07 12, 11:12)
Daividija, tu tikrai nepergyvenk, tortas laaabai grazus, net neitartum kad kazkas ne taip  wub.gif  4u.gif  O kaip padaryt, kad dangtis laikytusi atidarytas?  g.gif

Nu ji pakeli kampu,ten visko pridedi,jis atsiremia ir laikosi,atrodo,kaip pradaryta deze.
Atsakyti