Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

eglejk, kaip meniškai viskas papuošta - laaaaaabai gražu wub.gif

wiwi, puikus torčiukas thumbup.gif

Cipciukai, nerealaus grožio tortai swoon.gif gėliukės kokios gražučiutės wub.gif ir maišiukas liuksinis thumbup.gif .....nu ir maratoną puošimo atlaikėt šiandien doh.gif aš vieną tortą papuošus čiut gyva doh.gif

Migle, aš tai atsidarius tavo nuorodą, pirmiausia pažiūrėjau pjūvį ar čia tikrai tortas bigsmile.gif Nu tiksliai tortas bigsmile.gif apgavai mane, atrodo kaip tikras sumuštiakas thumbup.gif Gražumėlis wub.gif

------

Na po visų šiandien pademonstruotų šedevrų man belieka slėptis po lapais su saviškiu blush2.gif ale rodausi... užsakė klasiokų susitikimui - nu sakau ir sekasi gi man doh.gif jei jau kas paprašo tai didžiulio torto ir dar plokštainio tipo doh.gif Nu va kas gavosi blush2.gif viduje medutis (du sluoksniai su želės gabaliukais), puošta beze, rožytės cukrinės - jos pablizgintos tos pačios spalvos blizgiais miltukais, padėkliukas taip pat cukrinis - jis pateptas perlamutru tik nelabai matosi doh.gif užrašas iš beze (prisiminiau Inočkos patarimą, kad beze galima paspalvinti thumbup.gif ) tai nudažiau auksiniais dažais ax.gif (nu ką aš žinau - nelabai tas auksas žiba ko tai lotuliukas.gif ).

user posted image

user posted image

užrašas iš arti
user posted image

rožytės iš arti - čia matosi truputį, kad jos buvo lengvai pablizgintos blush2.gif ir užrašas stambiu planu
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 liepos 2009 - 00:29
Cipciuk, o jau krikstynu tortas bigsmile.gif , tie sonai tikrai nerealiai graziai atrodo, labai grazi melsva wub.gif
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 17:48)
man tai mano merginuke ne antgali pakavojo, bet ta dali, ant kurio antgalis uzsisuka, tai vyras po akva rado  

Vaikai hihihi.gif . Pas mane dabar ziuriu, i liustra kamuoliuku primetyta biggrin.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 17:48)
ačiū, mergaitės, net apsičiupinėjau, a sparneliai neišdygo  kad ne Cipciuko patarimas šaldyti cukrų, tai nė velnio tie dzibai nebūtų buvę tokie, šį kartą aš jais pati patenkinta  pirmą kartą papuošiau tokį didelį tortą, su tokio pat standumo kremu visą laiką nuo pradžios, kad bent kur suskystėjęs būtų ar ką, su plakimu irgi jokios bėdos, plakiau gi tris kartus, viskas kuo puikiausiai ir tai Saulės pieno grietinėlė  nu žodžiu, šį kartą aš patenkinta savo kūriniu, žmogus stėjęs tyrinėjo tyrinėjo, sako pirmą kartą gyvenime matau tokį daiktą

Nu dziubukai rimtai visi kaip vienas, labai grazus tortas wub.gif
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 18:51)
Atnesu rastigali  biggrin.gif
viduje tortas Kelmas, tik, kad jis guli ant sono   , apteptas tuo paciu kremu,kaip ir perteptas, apibarstytas spalvotom kokoso drozlem, varlytes ir peliukas is dengimo mases, gelytes cukrines, dar ten yra skitles saldainiuku 

Kaip grazu, idejos superines. Boruzele is vis kaip is katalogo thumbup.gif
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 10, 22:32)
O aš tai siūlau jums paragauti "sunkmečio" sumuštinius  biggrin.gif  :
user posted image

blink.gif Eik tu sau, nerealiai bigsmile.gif O kaip tikroviskai atrodo, negaliu atsigaut, dar niekur nemacius tokio torto thumbup.gif O is ko ikrai padaryti?

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 22:46)
Na priimkite dar pora " šedevrų " 

A jus dar gyva po tokio maratono? Nerealiai.... O ta zalia spalva ant pirmojo su futbolo kamuoliu tokia grazi, kad as iki siol negaliu susiciaupt. 4u.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 07 10, 23:07)
Na po visų šiandien pademonstruotų šedevrų man belieka slėptis po lapais su saviškiu  ale rodausi... užsakė klasiokų susitikimui  -  nu sakau ir sekasi gi man  jei jau kas paprašo tai didžiulio torto ir dar plokštainio tipo  Nu va kas gavosi  viduje medutis (du sluoksniai su želės gabaliukais), puošta beze, rožytės cukrinės - jos pablizgintos tos pačios spalvos blizgiais miltukais, padėkliukas taip pat cukrinis - jis pateptas perlamutru tik nelabai matosi  užrašas iš beze (prisiminiau Inočkos patarimą, kad beze galima paspalvinti   tai nudažiau auksiniais dažais  (nu ką aš žinau - nelabai tas auksas žiba ko tai ).

user posted image

Nu laba diena, ir kur gi tamstai sleptis toki grozi atnesus, nevalia schmoll.gif Laaabai grazus, tikrai bigsmile.gif

Dabar parodysiu ir as sios dienos darba:

user posted image

Dziubavau pirma karta blush2.gif Viduj medutis, apteptas ganasu, rozytes is saldainines mases smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 11 liepos 2009 - 00:55
[quote=RiMami,2009 07 11, 01:07]

wiwi, puikus torčiukas thumbup.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif . As kai ji padariau, tai taip pat pagalvojau,kad kai pirmas tai atrodo dar "puse bedos", ax.gif ax.gif ,bet va kai vel zvilgtelejau i jusu visu sedevrus tai tada jau susimasciau,kad mano tortas jau didele beda blush2.gif blush2.gif doh.gif . Norejau dar paklausti kaip tu zaliu lapeliu krasteliai padaryti,su formele isspausti ar kaip kitaip ispjaustyti?

MIGLE,zinok as cia jau su tuo krapstuku ir ploninau tuos lapelius blush2.gif blush2.gif
nu nieko, ryt bandysiu pasitaisyti,dabar kai sitas dariau labai bijojau nuploniti,galvojau,kad po to suluzines,tai taip ukiskai,kad nulipdziau,tai nulupdzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

CIPCIUK, cia tie israitymai is reikalo,visai ne taip norejau padaryti,bet kai dengiau ta sokoladine mase,tai taip nuo sirdies timptelejau ir isplyso siule,kai pamaciau net slabna pasidare karsta.gif . Va tada ir gime israitymai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus o ar galima apibeziuota torta laikyti pora paru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2009 07 11, 02:17)
Norejau dar paklausti kaip tu zaliu lapeliu krasteliai padaryti,su formele isspausti ar kaip kitaip ispjaustyti?

Ačiū mergytės už pagyrimus 4u.gif
Lapeliai - taip su specialiom formytėm išspausti mirksiukas.gif Pasižiūrėk Surbitone. Aš labai jomis džiaugiuosi thumbup.gif va kaip atrodo su kuriom dariau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 liepos 2009 - 06:50
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 11, 04:12)
aciu uz atsakymus o ar galima apibeziuota torta laikyti pora paru?  ax.gif

Taip galima , kad ir keturias , penkias smile.gif .

Wivi , tu pas mus išradinga biggrin.gif

Gitule tortas puikiai apdzibuotas , va tik klausymas ar tikrai pirmą kartą dzibavai ? wink.gif biggrin.gif

Na ką RiMami , atėjau , pamačiau , nugriuvau blink.gif swoon.gif .....gražu wub.gif wub.gif .....su beze susidraugavai kapitališkai , labai gera ji pas tave , tortukas toks tvarkingas , gėlės nuostabios ......o auksas kaip sako ne ant visų pirštų žibą , tai čia kaip pas mene - vopščė ( kaip sako Inočka ) nežiba , nei auksas , nei sidabras , bei brondza .....ai dažų gadinimas ir tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 15:49)

Atvelku dar vieną krikštynų tortuką , berniukui Augustui  smile.gif .

, kadangi mano brangenybė žaizdama " pakavojo " antgaliuką skirtą tinkliukui daryti , teko daryti su paprastu skirtu dzibams  doh.gif ....va kas gavosi ....nei šis , nei tas ....

Grazummynas wub.gif Nu kaip taip lygiai aptept, sudzibuot, neisivaizduoju doh.gif
Jei tavo aukselis ir visus antgalius pakavotu thumbup.gif , manau nebeda butu, turint tokias auksines rankeles bigsmile.gif

Egleik-tortukai silti ir labai tikroviski thumbup.gif

Migle79-nu jei ne taip storai butu uztepta sviesto lotuliukas.gif , tikrai manyciau, jog tai sunkmecio sumustiniai, o dar su ikrais doh.gif , fantastika wub.gif

Rimami-pamacius tavo torta, iskart supratau, jog tavo darbas thumbup.gif , lygus, grazus, tvarkingas wub.gif
Atsakyti
user posted image kiek groziu nuo pat ryto... Cipciuko krikstynu tortas zavus, o sumustinis koks tikras user posted image

Atnesu ir as savo masiniuka, po ilgo nedarymo daryta torta, tai vis einu ratais ir dadedu kazka, ir vistiek kazko truksta.... dariau sunenui, siandien gimtadienis wub.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif......koks fainas mašiniukas wub.gif , ar galiu patarti ? blush2.gif ....su langiukais kažką reikėtų padaryti , lyg rėmelių aplinkui trūksta ( stiklą imutuoti ), ir jis pralinksmėtų , jei uždėtum akytes , beeeeeeeeeeeeeeet..... čia tik mano patarimas , mašiniukas puikus , gali ir nejudinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 11 liepos 2009 - 09:26
Aciu Cipciukai, vat langams man kazko ir truko 4u.gif bandysiu montuot, o kol parasiau MB gryzo, dar 'patiunino' truptuti (nesuprantu, ka jis ten padare, bet sake, va dabar cia 'sportas), ir ketverta uzdejom ant kapoto, kaip ant sportines masinos... Einu dar ratais pavaiksciosiu biggrin.gif
Atsakyti
atejau ir swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 07 10, 18:01)
Na aš ėmiau visų spalvų po du pakelius, jei labai verki galiu viena perleisti tau 4u.gif

Jetau as buciau tau laabai dekinga thumbup.gif jei tik gali. Taip noriu svente padaryti o vis misliju kaip nuspalvinti. Aciu 4u.gif
Atsakyti