Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Atnesu rastigali biggrin.gif
viduje tortas Kelmas, tik, kad jis guli ant sono lotuliukas.gif , apteptas tuo paciu kremu,kaip ir perteptas, apibarstytas spalvotom kokoso drozlem, varlytes ir peliukas is dengimo mases, gelytes cukrines, dar ten yra skitles saldainiuku tongue.gif

RASTO FOTO

Ir kitas - Boruzele smile.gif
viduje juodasis miskas, puostas aisingu ir cukrinemis gelytemis smile.gif

BORUZELES FOTO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 10 liepos 2009 - 19:54
blink.gif blink.gif blink.gif žiurke aukštielninka, kur gi Tu, kokie tortai, nu Tu kaip visada tyli tyli, paskui kaip perkūnas, kaip dreskia, taip ir prilimpu prie kėdės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 21:51)

žinai... Tavo boružėlės su laiku gražėja wub.gif šita tokia, kad jau galima tiražuoti be jokio sąžinės graužimo. thumbup.gif

ir ji dengta... nagi tuo.. cukraus pudros aisingu??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 20:58)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  žiurke aukštielninka, kur gi Tu, kokie tortai, nu Tu kaip visada tyli tyli, paskui kaip perkūnas, kaip dreskia, taip ir prilimpu prie kėdės thumbup.gif

atlipk Olesta nuo kedes lotuliukas.gif
jei ne tavo fotosesija kaip gaminti boruzele, tai kazi ar daryciau as ja ax.gif ir kelmas,, pagal tavo recepta ideta, tik, kad man kazkodel permazas gavosi, tai paguldziau as ji, tai bus gerai ir rastigalis lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 07 10, 20:59)
žinai... Tavo boružėlės su laiku gražėja  wub.gif šita tokia, kad jau galima tiražuoti be jokio sąžinės graužimo.  thumbup.gif

ir ji dengta... nagi tuo.. cukraus pudros aisingu???  blink.gif

tikrai taip, ta boruzele apdziubuota tuo kiausinio baltymu+citrinos rugstele+cukraus pudra smile.gif na dar dazu idejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 17:51)
Atnesu rastigali  biggrin.gif
viduje tortas Kelmas, tik, kad jis guli ant sono  lotuliukas.gif , apteptas tuo paciu kremu,kaip ir perteptas, apibarstytas spalvotom kokoso drozlem, varlytes ir peliukas is dengimo mases, gelytes cukrines, dar ten yra skitles saldainiuku  tongue.gif

blink.gif Tikrai,griuk negyvas kaip grazu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta tortukas tavo pasakiskas,labai grazu,bet tai jau kaip profesionaliai su kremu dirbi,ten roze kremine ar lipdyta?
Cipciuk kaip visada superinis smile.gif
eglejk kokie fainuciai tortukai,boruze tokia daili ir rastas idomus toks:)labai originalu 4u.gif
Atsakyti
kokie groziai 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=eglejk,2009 07 10, 20:51]
Nu boruze tai labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif .Reiks ir man kada tai pameginti "boruze" iskepti,bet jauciu ,kad dar reikia paanalizuoti kaip ir kas, nes dabar jauciu,kad geriausiu atveju gatusi koks tai grambolis,o ne boruze doh.gif doh.gif blush2.gif
CIPCIUK, krikstynu tortas tai thumbup.gif thumbup.gif ,ziuriu ir negaliu patiketi,kad taip imanoma padaryti, net ir kilimeli galima padaryti blink.gif .Man tai labai graziai tie sonai atrodo ,tik melabai issivaizduoju kaip tas pynimas zingsnis po zingsnio eina.
O as vakar issikepiau NAPALIONUI blynus ir kitam tortukui biskvitus. Napaliona dar tik dabar eisiu is saldytuvo isimti ir bandysiu puosti. Siandien papuosiau ta kita tortuka. Tai va prasom,mano pirmas tortas puostas daugiau nei uogom ir vaisiais lotuliukas.gif .Tortas padengtas sokoladine saldainiu mase ir gelytes taip pat is saldainiu mases.
user posted image

user posted image
Atsakyti
man reikia jusu pagalbos... ax.gif ar beze labai saldus ir kokio jis skonio mazdauk? zinau durnai skamba bet reik man atsakymu... doh.gif ir ar galima ant medaus torto det beze ir ta torta tik po 2 paru valgyt? buciau dekinga lbbbb 4u.gif
Atsakyti
eglejk ziurkeles superines, o rankos nenukrito, kol taip puikiai apdzibavot boruze, boruze superine, jau lygiai vienodai pavaryta thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, puikus tortas thumbup.gif Labai gražūs "dzibai", tikra profė, ką ir sakyti bigsmile.gif

Cipciuk, labai švelnus, mielas tortas thumbup.gif Gera idėja dėl šonų puošimo 4u.gif

Inočka, sveikinu su nauju niku smile.gif

eglejk, labai faini vaikiški tortukai thumbup.gif

wiwi, šauni pradžia smile.gif Kitą kartą gėlytes bei lapelius daryk plonesnius. Rožių žiedlapių kraštus gali paploninti su dantų krapštuku, taip jos atrodys natūraliau. Dėl padengimo nieko nepasakysiu, nes pati dengiau tortą mase tik vieną kartą rolleyes.gif

ramuniuxs, man bezė skonis primena zefyrą. Bezė yra saldi, nes ji gaminama cukraus sirupo pagrindu. Ją darant reikia įberti citrinos rūgšties (granules), tada bezė bus ne tokia saldi.
Ant medaus torto galima dėti bezę. Čia gali paskaityti ir pažiūrėti, kaip Cipciukas aptepa tortą beze.

O aš tai siūlau jums paragauti "sunkmečio" sumuštinius biggrin.gif :
user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų čia.
Atsakyti
Naitai ....aš juos pati dariau , tuos burbuliukus unsure.gif .....iš gėlių masės unsure.gif ....tik tas vielytes pirkau blush2.gif

Wiwi ....koki idomūs išraitymai bigsmile.gif , kaip gražiai atrodo , liuks thumbup.gif .

Egleijk .......ai geriau patylėsiu , bu žodžių pritrūkau wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Na priimkite dar pora " šedevrų " tongue.gif

Abudu medučiai su žele gabaliukais ......užėjo manija ant žele ax.gif.....tas žalias žinote kuom puoštas , nėra ką burną aušinti irnesakyk.gif,kamuolys taip pat medutis , na " krizės " maišelis mano minkyta dengimo mase apgaubtas , apipurkštas auksu ( jotvaipalki kaip visada nesimato doh.gif ), pinigėliai valgomi ......viskas merginos , šiandien baigta , dasikaliau , kaip šuo , bet ......maloniai dasikaliau biggrin.gif .

user posted image

user posted image

Psio panos , einu aš miegoti .... sleep.gif
Papildyta:

QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 10, 23:08)
man reikia jusu pagalbos... ax.gif  ar beze labai saldus ir kokio jis skonio mazdauk? zinau durnai skamba bet reik man atsakymu... doh.gif  ir ar galima ant medaus torto det beze ir ta torta tik po 2 paru valgyt? buciau dekinga lbbbb 4u.gif

Na dar atsakysiu , dėl beze .....nebūtinai saldi schmoll.gif , aš visada ją darau saldžiarūkštę ...dedu citrinos rūkštelės , skonį gali pasidaryti kokį tik nori ...ilašink kvapų .

Migle79 ...duokš čia tuos ikrus essen.gif ......jetau koks tortas blink.gif blink.gif blink.gif .
Atsakyti