cypsiuk tortas tikrai labai grazus,nemegstu melynu -zydru spalvu bet si kerinciai atrodo negaliu atsiziureti
Papildyta:
o tas ,ant kurio padeti batukai is ko padarytas,nes atrodo kaip tikras
Naitas .....man tavo žodis svarbus .
Neramuole , aš nieko neslepiu , tai spec vielytės , daryti lapeliaims , gėlių puokštelėsms , o aš va ką sumislinau ...karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .
spanguole , kopinkis ir naudokis , tam ir idedu , jei nenorėčiau - nerodyčiau .....tik....čia yra viena klaida pynime , tik kai padariau pamačiau ...aš iš karto pasidariau baltas juosteles , tada pyniau dangiškai , o taip nereikia ....2 baltos juostelės , tada dangiškos , tada - 1 balta , tada -dangiškos ir t.t. .....nu aš čia gerai pavariau ...gal suprasite ....
Papildyta:
JOLKA 999 ačiū , aš irgi nemėgstu mėlynų spalvų , bet šita kažkokia šilta , kilimėlį dariau iš savo gėlių masės , jis kietas , iš tolo nesimato , bet jis tokiu kaimiško motyvo ornamentuku , tokį įspaudą turiu , ir su žirklutėm sukarpiau kutukus ( kol buvo minkštas ) , bet kai sudžiūvo , jau trapumas ,tik prilieti , ir lekia kutosiukas .
Neramuole , aš nieko neslepiu , tai spec vielytės , daryti lapeliaims , gėlių puokštelėsms , o aš va ką sumislinau ...karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .
spanguole , kopinkis ir naudokis , tam ir idedu , jei nenorėčiau - nerodyčiau .....tik....čia yra viena klaida pynime , tik kai padariau pamačiau ...aš iš karto pasidariau baltas juosteles , tada pyniau dangiškai , o taip nereikia ....2 baltos juostelės , tada dangiškos , tada - 1 balta , tada -dangiškos ir t.t. .....nu aš čia gerai pavariau ...gal suprasite ....
Papildyta:
JOLKA 999 ačiū , aš irgi nemėgstu mėlynų spalvų , bet šita kažkokia šilta , kilimėlį dariau iš savo gėlių masės , jis kietas , iš tolo nesimato , bet jis tokiu kaimiško motyvo ornamentuku , tokį įspaudą turiu , ir su žirklutėm sukarpiau kutukus ( kol buvo minkštas ) , bet kai sudžiūvo , jau trapumas ,tik prilieti , ir lekia kutosiukas .
Ech tas mano letas internetas, nebegavau dazu. Cipciuk jei dar kada darysi i uzrasus ir mane itrauk, butinai visu spalvu po 2 uzsisakau. Nu bet taipzliumti noris kad sakes, pati ieskojauieskojau o kad cia pasiule laiku nepamaciau
Bandysiu daryti siandien gelytesis cipciuko mases
Cipciukas,vel grozi idejo,o as kaip tik terliojuosi su tortu,ir koks sh gaunasi,tai noriu pasikart!!! Ai,MB vistiek,nieko nesakys,svarbiausia butu skanus,kepiau Inockos napoleona
QUOTE(salexa @ 2009 07 10, 17:31)
Ech tas mano letas internetas, nebegavau dazu. Cipciuk jei dar kada darysi i uzrasus ir mane itrauk, butinai visu spalvu po 2 uzsisakau. Nu bet taipzliumti noris kad sakes, pati ieskojauieskojau o kad cia pasiule laiku nepamaciau
Na aš ėmiau visų spalvų po du pakelius, jei labai verki galiu viena perleisti tau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 18:24)
Naitas .....man tavo žodis svarbus .
karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .
karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .
nu kur jau ten mano tas žodis
na žinai, nustebinai su tais karoliukais aš tikrai galvojau, kad tai yra Tavo rankų darbelis... nes lapelių ir karoliukų spalva sutampa.
Maniau, kad va susuki pirščiukais rutuliuką, praduri vielute, pramankštini skylutę ir palauki, kol sustingsta į kaulą.. ir viskas..
o čia, matai, pirktiniai.. oho tai neįmanoma jų pasidaryt?
vat ir neateik cia pusdieni, o jau groziu. Olesta, tu musu grietineles feja. Cipciuk, o jus beze karaliene
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 17:24)
aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .
Kad jūs ir pastebit kas yra gėris aš irgi galvojau, kad karoliukai rankom lipdyti - tikrai pagyvina puokštes Tortas, Cipciuk, jūsų nuostabus nuo pynimo negaliu akių atplėšt kaip gražu Dar papasakokit iš ko ir kaip užrašą užrašėt taip dailiai
Olesta, fainas krikštynų tortukas jau pas tave tai tikras tortų kepimo fabrikėlis veikia mačiau ir pagyrų puodo temoje gražuoliuką kokį įdėjus
Asseni-Inočka, kaip čia dabar priprast reiks prie naujo niko gerai nors avatarkę seną atpažinimui pasilikai
sveikos merginos gal ir mane priimsit i savo gausu buri? pirmiausia noriu padekoti cipciukui ir inockai nuo ju pradejau dometis tortais ir ju papuosimais jus mergos cia visos tikros profes!!!!! o as tik iejus nesenai i konditerijos pasauli. dariau jau cipciuko medaus torta ir jis laaaaaabai skaniai gavosi tiksliau dariau jau 3 kart
cia mano paskutinysis medaus tortukas papuostas su dr.otker tortu kremu http://img27.imagesh...askutinysis.jpg
Cipciuk, saunuole jusu brangenybe, kad paslepe angaliuka, tortuko sonai tiesiog fantastiski, kaip ir visas tortas nieko nei pridesi nei atimsi, nu kaip visada tortas, kaip is katalogo
man tai mano merginuke ne antgali pakavojo, bet ta dali, ant kurio antgalis uzsisuka, tai vyras po akva rado
man tai mano merginuke ne antgali pakavojo, bet ta dali, ant kurio antgalis uzsisuka, tai vyras po akva rado
QUOTE(Asseni @ 2009 07 10, 18:31)
vat ir neateik cia pusdieni, o jau groziu. Olesta, tu musu grietineles feja. Cipciuk, o jus beze karaliene
ačiū, mergaitės, net apsičiupinėjau, a sparneliai neišdygo kad ne Cipciuko patarimas šaldyti cukrų, tai nė velnio tie dzibai nebūtų buvę tokie, šį kartą aš jais pati patenkinta pirmą kartą papuošiau tokį didelį tortą, su tokio pat standumo kremu visą laiką nuo pradžios, kad bent kur suskystėjęs būtų ar ką, su plakimu irgi jokios bėdos, plakiau gi tris kartus, viskas kuo puikiausiai ir tai Saulės pieno grietinėlė nu žodžiu, šį kartą aš patenkinta savo kūriniu, žmogus stėjęs tyrinėjo tyrinėjo, sako pirmą kartą gyvenime matau tokį daiktą