Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

cypsiuk tortas tikrai labai grazus,nemegstu melynu -zydru spalvu schmoll.gif bet si kerinciai atrodo wub.gif wub.gif negaliu atsiziureti smile.gif
Papildyta:
o tas ,ant kurio padeti batukai is ko padarytas,nes atrodo kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
Naitas aciuks.gif.....man tavo žodis svarbus .

Neramuole , aš nieko neslepiu , tai spec vielytės , daryti lapeliaims , gėlių puokštelėsms , o aš va ką sumislinau tongue.gif ...karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu lotuliukas.gif , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .

spanguole , kopinkis ir naudokis , tam ir idedu , jei nenorėčiau - nerodyčiau mirksiukas.gif .....tik....čia yra viena klaida pynime , tik kai padariau pamačiau ax.gif ...aš iš karto pasidariau baltas juosteles , tada pyniau dangiškai , o taip nereikia schmoll.gif ....2 baltos juostelės , tada dangiškos , tada - 1 balta , tada -dangiškos ir t.t. .....nu aš čia gerai pavariau unsure.gif...gal suprasite .... blush2.gif
Papildyta:
JOLKA 999 ačiū , aš irgi nemėgstu mėlynų spalvų , bet šita kažkokia šilta , kilimėlį dariau iš savo gėlių masės , jis kietas , iš tolo nesimato , bet jis tokiu kaimiško motyvo ornamentuku , tokį įspaudą turiu , ir su žirklutėm sukarpiau kutukus ( kol buvo minkštas ) , bet kai sudžiūvo , jau trapumas doh.gif ,tik prilieti , ir lekia kutosiukas doh.gif .
Atsakyti
Ech tas mano letas internetas, nebegavau dazu. Cipciuk jei dar kada darysi i uzrasus ir mane itrauk, butinai visu spalvu po 2 uzsisakau. Nu bet taipzliumti noris kad sakes, pati ieskojauieskojau o kad cia pasiule laiku nepamaciau cray.gif
Bandysiu daryti siandien gelytesis cipciuko mases smile.gif
Atsakyti
Cipciukas,vel grozi idejo,o as kaip tik terliojuosi su tortu,ir koks sh gaunasi,tai noriu pasikart!!! doh.gif Ai,MB vistiek,nieko nesakys,svarbiausia butu skanus,kepiau Inockos napoleona blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2009 07 10, 17:31)
Ech tas mano letas internetas, nebegavau dazu. Cipciuk jei dar kada darysi i uzrasus ir mane itrauk, butinai visu spalvu po 2 uzsisakau. Nu bet taipzliumti noris kad sakes, pati ieskojauieskojau o kad cia pasiule laiku nepamaciau  cray.gif
Bandysiu daryti siandien gelytesis cipciuko mases  smile.gif

Na aš ėmiau visų spalvų po du pakelius, jei labai verki galiu viena perleisti tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 18:24)
Naitas   aciuks.gif.....man tavo žodis svarbus .

karoliukus , aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu  lotuliukas.gif , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .

nu kur jau ten mano tas žodis irnesakyk.gif

na žinai, nustebinai su tais karoliukais blink.gif aš tikrai galvojau, kad tai yra Tavo rankų darbelis... nes lapelių ir karoliukų spalva sutampa.
Maniau, kad va susuki pirščiukais rutuliuką, praduri vielute, pramankštini skylutę ir palauki, kol sustingsta į kaulą.. ir viskas..
o čia, matai, pirktiniai.. oho g.gif tai neįmanoma jų pasidaryt?
Atsakyti
bigsmile.gif vat ir neateik cia pusdieni, o jau groziu. Olesta, tu musu grietineles feja. Cipciuk, o jus beze karaliene
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 17:24)
aš juos surbitone užsisakiau , ilgai nenaudojau , o dabar žiūriu , kad pritrūkti pradėsiu  lotuliukas.gif , nes tie karoliukai labai pagyvina puokšteles .

Kad jūs ir pastebit kas yra gėris bigsmile.gif bigsmile.gif aš irgi galvojau, kad karoliukai rankom lipdyti - tikrai pagyvina puokštes wub.gif wub.gif Tortas, Cipciuk, jūsų nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif nuo pynimo negaliu akių atplėšt kaip gražu wub.gif wub.gif Dar papasakokit iš ko ir kaip užrašą užrašėt taip dailiai wub.gif

Olesta, fainas krikštynų tortukas thumbup.gif jau pas tave tai tikras tortų kepimo fabrikėlis veikia lotuliukas.gif mačiau ir pagyrų puodo temoje gražuoliuką kokį įdėjus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Asseni-Inočka, kaip čia dabar priprast reiks prie naujo niko blink.gif blink.gif blink.gif gerai nors avatarkę seną atpažinimui pasilikai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos gal ir mane priimsit i savo gausu buri? blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif pirmiausia noriu padekoti cipciukui ir inockai nuo ju pradejau dometis tortais ir ju papuosimais thumbup.gif jus mergos cia visos tikros profes!!!!! o as tik iejus nesenai i konditerijos pasauli. blush2.gif dariau jau cipciuko medaus torta ir jis laaaaaabai skaniai gavosi tiksliau dariau jau 3 kart blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
cia mano paskutinysis medaus tortukas papuostas su dr.otker tortu kremu blush2.gif http://img27.imagesh...askutinysis.jpg
Atsakyti
Cipciuk, saunuole jusu brangenybe, kad paslepe angaliuka, tortuko sonai tiesiog fantastiski, kaip ir visas tortas bigsmile.gif thumbup.gif nieko nei pridesi nei atimsi, nu kaip visada tortas, kaip is katalogo 4u.gif

man tai mano merginuke ne antgali pakavojo, bet ta dali, ant kurio antgalis uzsisuka, tai vyras po akva rado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 10, 18:31)
bigsmile.gif vat ir neateik cia pusdieni, o jau groziu. Olesta, tu musu grietineles feja. Cipciuk, o jus beze karaliene

ačiū, mergaitės, net apsičiupinėjau, a sparneliai neišdygo lotuliukas.gif kad ne Cipciuko patarimas šaldyti cukrų, tai nė velnio tie dzibai nebūtų buvę tokie, šį kartą aš jais pati patenkinta ax.gif pirmą kartą papuošiau tokį didelį tortą, su tokio pat standumo kremu visą laiką nuo pradžios, kad bent kur suskystėjęs būtų ar ką, su plakimu irgi jokios bėdos, plakiau gi tris kartus, viskas kuo puikiausiai ir tai Saulės pieno grietinėlė bigsmile.gif nu žodžiu, šį kartą aš patenkinta savo kūriniu, žmogus stėjęs tyrinėjo tyrinėjo, sako pirmą kartą gyvenime matau tokį daiktą ax.gif
Atsakyti