Oleste grazu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 10:50)
aš galvočiau, kad gal nelabai jei tai skaičiukai kokie, tai geriau užšaldyk pirma, paskui dailiai perkelsi, o jei žodžiai, tai gali būti sudėtingas variantas perkelti užšalusius nuo karščio bijau, kad tau patižtų sluoksnis gal yra gudresnių už mane, bijau ką ir pasakyti
Aciu tau uz atsakyma bandysiu tada gal saldyt
Labai grazus krikstynu torciukas
Papildyta:
Na pvz. kaip cia padarytas uzrasas? (tortukas nerealiai grazus )
Tortuko nuoroda CIA
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 13:50)
tai va nusižengiau principui valgomas nesiderina su nevalgomu ir padariau tokį va juodą miškiuką
dar ir kaip derinasi nevalgomas su valgomu ipatingai siame tortuke nuostabiai atrodo
o dabar, atleiskit, kad ne i tema, bet reikia skubaus atsakymo, kiek reikia deti bus stiklines pvz cukraus, jeigu raso 2/3 , 3/4, 1/3???? visai nedirba ma siandien galva, nes iki isnaktu dariau viena torta, tik dabar baigiau puosti, dabar laukia kitas, o su tom stiklinem strigau tik vakar vakare uzsiprase rydienos rytui dvieju tortuku
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 11:45)
o dabar, atleiskit, kad ne i tema, bet reikia skubaus atsakymo, kiek reikia deti bus stiklines pvz cukraus, jeigu raso 2/3 , 3/4, 1/3???? visai nedirba ma siandien galva, nes iki isnaktu dariau viena torta, tik dabar baigiau puosti, dabar laukia kitas, o su tom stiklinem strigau tik vakar vakare uzsiprase rydienos rytui dvieju tortuku
2/3 -stikline padalinam i tris dalis ir dedam dvi dalis
3/4-stikline padalinam i 4 dalis ir dedam is ju 3 dalis ir t.t
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 13:50)
nu va, o aš su žemaitišku posakiu ateinu juk ka muoki i netrunki, girtis nėra kuom, eilinis grietinėle aptinkliuotas ir apdzibuotas krikštynų tortas 5-erių metukų mergaitei, todėl čia nei seilinukų, nei bateliukų, nei soskiukų nėra Neramuole, gerai sakei, kad dar kažką sugalvosiu su tuo nudužusiu torto papuošimu, kur vienetukas man nulūžo, pameni, ir angeliuką manau prisimeni tai va nusižengiau principui valgomas nesiderina su nevalgomu ir padariau tokį va juodą miškiuką
Man laaabai mielas ir šiltas o dzibukai, tai pasakiški - tookia čiki forma ir taip viskas lygut lygutėliai na, rankelė išlavinta, jau nebedreba laabai šiltutis
QUOTE(pumpica @ 2009 07 10, 14:52)
2/3 -stikline padalinam i tris dalis ir dedam dvi dalis
dideliausias ACIU
nu kaip niekad, galva siandien visiskai neveikia
Olesta, labai gražu
Kad man bent kruopelytę tavo talento
Kad man bent kruopelytę tavo talento
Mergaitės , ji ką tik grįžo iš ten , nevarysiu gi aš jos vėl atgal ....nežinau , kai iš darbo siūs tai ir važiuos .
Olesta , kaip gražu
-------------------------------------------------------------------------------------------
Atvelku dar vieną krikštynų tortuką , berniukui Augustui .
Prašė gaivaus , tai nutariau padaryti sadžiarūgštį medutį ir perdėti sluoksnius , žele juostelėmis .
Viršus dengtas padengimo mase , šonai - beze ( nu negaliu aš be jos , nors tu ką ) , gėlytės , batukai iš Cipciuko gėlių masės , kaip visada nesimato perlo , jis apteptas ant kilimėlio ....na ir nereikia , svarbu gyvai matosi užsakovams .
Šita dangiška spalva , tie dažai kur jūs užsisakėte , tik bateliai tamsesnio atspalvio .
Va čia perpynimas ( mintis kilo spantaniškai , pabodo dzibai ), kadangi mano brangenybė žaizdama " pakavojo " antgaliuką skirtą tinkliukui daryti , teko daryti su paprastu skirtu dzibams ....va kas gavosi ....nei šis , nei tas ....
Na čia gėliukės iš arčiau , gal kam patiks , pasinaudos idėja .
Ačiū už dėmesį , lekiu puošti sekantį ...iki....
Olesta , kaip gražu
-------------------------------------------------------------------------------------------
Atvelku dar vieną krikštynų tortuką , berniukui Augustui .
Prašė gaivaus , tai nutariau padaryti sadžiarūgštį medutį ir perdėti sluoksnius , žele juostelėmis .
Viršus dengtas padengimo mase , šonai - beze ( nu negaliu aš be jos , nors tu ką ) , gėlytės , batukai iš Cipciuko gėlių masės , kaip visada nesimato perlo , jis apteptas ant kilimėlio ....na ir nereikia , svarbu gyvai matosi užsakovams .
Šita dangiška spalva , tie dažai kur jūs užsisakėte , tik bateliai tamsesnio atspalvio .
Va čia perpynimas ( mintis kilo spantaniškai , pabodo dzibai ), kadangi mano brangenybė žaizdama " pakavojo " antgaliuką skirtą tinkliukui daryti , teko daryti su paprastu skirtu dzibams ....va kas gavosi ....nei šis , nei tas ....
Na čia gėliukės iš arčiau , gal kam patiks , pasinaudos idėja .
Ačiū už dėmesį , lekiu puošti sekantį ...iki....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 16:49)
Cipciukas, tas perpynimas labai gražus. Prie jo darbo gal daugiau, bet akiai jis mielesnis Gal ir į gera išėjo mažosios išdaiga
olesta, labai grazu, kai fantazijos netruksta viska galima suderinti
cypciuk kaip visada tubula, dabar atskleisk paslapi ant ko mauni tuos karoliukus, labai dailiai atrodo
cypciuk kaip visada tubula, dabar atskleisk paslapi ant ko mauni tuos karoliukus, labai dailiai atrodo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 10, 15:49)
Man kaip gražu - neapsakomai ! Perpynimas - nerealus! Man tai vienas iš gražiausių tortų - taip saldu širdy
Cipciuk jei nesupyksit aš būtinai tokį perpynimą panaudosiu savo puošime - man laaabai gražu, šaunuolė jūsų brangenybė, kad antgaliuką paslėpė