Meian, Tavo daryti "veidukai", tai kaip maži fragmentai iš Anne Geddes fotografijų. Mieli, jaukūs, vaikiškai šilti ir naivūs.
QUOTE(gitule @ 2009 07 10, 01:52)
Dabar jau viskas, po tokiu groziu man labai geda rodyti savo torta Nes ten klaidu milijonas Tik smarkiai nesijuokit :
nematau ko cia juoktis
labai mielas tortukas, ir tie bateliai toki tikroviski, toki "cosy" nu nerandu tinkamesnio lietuvisko zodzio
QUOTE(RiMami @ 2009 07 10, 01:49)
Gitule, gražuolis tavo tortas
QUOTE(eglejk @ 2009 07 10, 09:18)
nematau ko cia juoktis
labai mielas tortukas, ir tie bateliai toki tikroviski, toki "cosy" nu nerandu tinkamesnio lietuvisko zodzio
Aciu, merginos Siandien dar viena puosiu Nesiu kaimynei meducio paragaut, cia pas airius visai kitokie tortai, bet tikiuosi, kad patiks
Dar pazistama prase masinyte iskept, eisiu ieskot gal kitokiu jos formavimo budu
tai kitai savaitei užversime forumą mašinomis manęs irgi laukia toks darbelis
Gitule, Tavo tortukas superinis kokie batai man vakar vakare paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko tai turiu ekstrinės veiklos
Gitule, Tavo tortukas superinis kokie batai man vakar vakare paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko tai turiu ekstrinės veiklos
QUOTE(Olesta @ 2009 07 10, 09:27)
1.tai kitai savaitei užversime forumą mašinomis manęs irgi laukia toks darbelis
2.Gitule, Tavo tortukas superinis kokie batai
3.paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko tai turiu ekstrinės veiklos
2.Gitule, Tavo tortukas superinis kokie batai
3.paskambino moterytė ėmusi iš manęs boružėlę kažkada žiemą vaikiuko gimtadieniui, sako ,man sekmadieniui krikštynų tortuko nepadarytumėt, labai patiko tai turiu ekstrinės veiklos
1. Mano masinyte atvaziuos rugpjucio pradzioj . Kaip tu darai masinyte? As pirmaja dariau pagal rusaiciu forumo vienos kepejeles pavyzdi. Ar tu pati pagal save formuoji?
2. Aciukas
3.Balzamas sirdziai ir sielai, kai zmonems patinka
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 10, 09:46)
labai prabangus Gitules bateliai
Aciu
balzamas tai balzamas, bet kai ketvirtadienio vakare sužinai, kad sekmadieniui reikia torto, o savaitgalis jau suplanuotas nu nieko, padariau tokį įdomų sprendimą, tikiuosi patiks pasiūliau atsiimti šiandien
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 22:02)
.....kada ankščiau , tu paprašei kai prieš tai aš jau buvau parašiusi , kad nebėra ....ar aš tave pražioplinau
aga as prasiau ,saket i bazes vaziuosit paimsit ,tai kitam kartui as saraso pradzioj
QUOTE(pumpica @ 2009 07 10, 06:36)
Sakykit -ar galima tirpintu sokoladu rasyt tiesiai ant jogurtinio zelinio sluoksnio? ar vistik reik pirma uzrasa susaldyt, o tada perkelt ant tortuko? nesijuokit del tokiu klausimu
zodziu man nieks neatsakys
suprantu kad klausimas juokingas, bet visi nuo kazko pradeda...
QUOTE(pumpica @ 2009 07 10, 13:06)
zodziu man nieks neatsakys
aš galvočiau, kad gal nelabai jei tai skaičiukai kokie, tai geriau užšaldyk pirma, paskui dailiai perkelsi, o jei žodžiai, tai gali būti sudėtingas variantas perkelti užšalusius nuo karščio bijau, kad tau patižtų sluoksnis gal yra gudresnių už mane, bijau ką ir pasakyti
nu va, o aš su žemaitišku posakiu ateinu juk ka muoki i netrunki, girtis nėra kuom, eilinis grietinėle aptinkliuotas ir apdzibuotas krikštynų tortas 5-erių metukų mergaitei, todėl čia nei seilinukų, nei bateliukų, nei soskiukų nėra Neramuole, gerai sakei, kad dar kažką sugalvosiu su tuo nudužusiu torto papuošimu, kur vienetukas man nulūžo, pameni, ir angeliuką manau prisimeni tai va nusižengiau principui valgomas nesiderina su nevalgomu ir padariau tokį va juodą miškiuką
Sveikos
Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai. Vis kokią nesamonę padarau
Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai
Bandysiu jungtis į jūsų pokalbius ir gal kada išdrįsiu parodyti ir ką pati gaminu, nes jau su tortų puošimu pas mane laaabai sunkiai. Vis kokią nesamonę padarau
Norėjau paklausti vieno galyko jūsų. Kaip surinkinėjate ir puošiate tortus? Jau transportavimui ar pateikimui skirtoje lėkštėje ar padėkle ar vėliau perkeliate? Kai tortas kietesnis (pvz: Snikersas) tai jokių problemų, ale kai kepu minkštesnį, tai šakės, nors bliauk aš jo neperkeliu normaliai
QUOTE(Beta @ 2009 07 10, 13:52)
Sveikos
jei tortas minkštas, sutepu jį tortinėje ir palieku kelioms valandoms ilsėti šaldytuve, tada jis apstingsta ir persikeliu peilio ir plačios plonos lentutės pagalba ant servetėlės ir padėklo ir tada jau puošiu toliau, va ką tik mišką kur įkėliau foto, tai irgi, sutepiau apie 9 ryto, 11.30 išsitraukiau iš šaldytuvo, persikėliau ant padėklo ant servetėlių iš karto ir tada jau tvorelė, pynelės ir t.t.t.t.t. o su kietesniais pati žinai, kad didesnių bėdų nekyla, nori puoštą, nori pliką užsikeli