please parasykite recepta gliukozes sirupo....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 08, 23:26)
Mergaitės , nerašykite į AŽ , aš viską užsirašau , gausis makalynė .
Kiek užsisakyti ?......stebėkite , kiek užsisako kitos , tai priklauso kiek darote tortų ....tai ne vienam kartui , išgauti rūžavą spalvą reikia keletos kruopelių , bet ir tai - žiūrint kokiam kiekiui kremo .
Nesvarbu koks miestas , siunčiu .....siuntimas ( registruotas ) 5 litai .
Kada turėsiu dažus , tada duosite adresus , ( toms kurių neturiu parašysiu į AŽ ) .
Kiek užsisakyti ?......stebėkite , kiek užsisako kitos , tai priklauso kiek darote tortų ....tai ne vienam kartui , išgauti rūžavą spalvą reikia keletos kruopelių , bet ir tai - žiūrint kokiam kiekiui kremo .
Nesvarbu koks miestas , siunčiu .....siuntimas ( registruotas ) 5 litai .
Kada turėsiu dažus , tada duosite adresus , ( toms kurių neturiu parašysiu į AŽ ) .
sveikos o man dar liko ar dar nepavelavau
noreciau visu po 3
labas,ir ko anksciau neuzejau ir dazu neliko,cipciuk kai gausit vel turekit sarasuoe ir mane visu splavu po du pokiukus,i vilniu reiktu pasiusti
QUOTE(Atize @ 2009 07 09, 17:56)
o tai kaip jus ta cukrine mase darot, juk kaip suprantu pagrindinis ingridientas yra gliukozes sirupas.... Ir pas aistuzele tai cia nikas?...
QUOTE(Atize @ 2009 07 09, 18:53)
please parasykite recepta gliukozes sirupo....
na, bandau. Aš viriau gliukozės sirupą. Tai ėmiau maždaug 100 gr gliukozės ir apie 30 ml vandens ir viriau (gal šiek tiek daugiau, pora gramų). To virimo proceso neaprašysiu tiksliai... tiesiog viriau tol, kol palašintas lašiukas "stovėjo" ant stalo paviršiaus palašintas, o pirštu paspaudus, toks neskystas buvo.
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 09, 11:07)
Cipciuk tai tada galite visas vilnietes deti i mano voka , bet gerai butu su sarasiuku kiek kas ko ir kam. o as tada jau atiduosiu. pas Inocka jau i svecius kaip ir isiprasiau
As taip pat esu is Vilniaus su mielu noru kooperuojuos prie Vilnieciu - mergaiciu. (Uzsisakiau visu spalvu dazus po 2 pokiukus.)
Cipciukai Jusu tortukas, kaip visada, be isiimites nuostabus Ypac, kazkaip uzkliuvo tie ruzavi burbuliukai. Jie ant vielutes suverti? Labai primena mergaitiskus ruzavus karoliukus.
P.S. ot prisivalgiau dabar Prikepiau mieliniu blynu ir valgiau su siu metu namine braskiu uogiene
Eisiu dabar sukti rozytes is marmeladu, paziuresim kas gausis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 17:23)
Taip , nikas , ji turi savo internetinę parduotuvę , pamiršau pavadinimą ..... aš neverdu ( o jei verdu iš akies ) , man vietoj jos labiau patinka dirbtinis medus , tau atrašys , kurios jį verda .
Cipsiukai,parašykit ,kaip jūs darot su tuom medum.Čia kur tortam dengti? ačiū.
Koooooooks gražus tavo puslapiukas ačiū už nuorodą būsiu dažnas svečias pas tave Ačiū už atsakymą dėl širdučių
QUOTE(rasyte_ @ 2009 07 09, 09:58)
Meian, perziurejau Jusu puslapi - nerealu Isitraukiau i favoritus ir artimiausiu metu gaminsiu ta braskini tokia niamu niamu torta
Šitą skanėstą aš jau pasidariau Rekomenduoju, kol braškių pats gazas - neapsakomai skanuuuus tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 12:56)
Mano ryto darbelis , nedidukas , tik 1.7 kg. svorio tortukas dvynukių krikštynoms .
Cipciuk, paskutinis tortukas - tai rožinė pasaka niu labai gražuuuuus Ir negaliu nepadėkot už jūsų gerumą ir rūpestį dėl visų mūsų AČIŪ
Gal kas turit savo pvz.kraitely svocios tortu pavyzdziu? Nu ir prisimenu viena kazkuri dare grazu torta is musu, ir nepamenu nei kuri, nei kur ir Cipciukas berods dare
QUOTE(Olesta @ 2009 07 09, 10:01)
Zebra, su ta pačia mintimi ateinu parašyti - Panevėžys irgi kooperuojasi užsakymui AČIŪ DIDELIAUSIAS CIPCIUKUI
as prie jusu
Mergaičiukės , paskui kai jau rūšiuosiu dažus , supokuosiu visom atskirai į maišelius , o siūsiu kuriai nors vienai į tą miestą , paskui jau jūs tarkitės , kur gersite kavutę , plepėsite ir dalinsitės dažus
Merginos jau nebėra dažų , laukite kito karto , būtinai bus jums , nes užsirašiau .
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kas čia klausė dėl medaus dėjimo į masę ? ....viskas taip pat , tik vietoj gliukozės dedu dirbtinį medų ( jūs dėkite ir natūralų , aš nepernešu jo kvapo ).
Merginos jau nebėra dažų , laukite kito karto , būtinai bus jums , nes užsirašiau .
-------------------------------------------------------------------------------------------
Kas čia klausė dėl medaus dėjimo į masę ? ....viskas taip pat , tik vietoj gliukozės dedu dirbtinį medų ( jūs dėkite ir natūralų , aš nepernešu jo kvapo ).
Cipciuk, tortas nuostabus o tie kuokeliai gelytese labai jau dailiai atrodo, as vis neisdristu tokiu mandru gelyciu gaminti, dar brestu tokiam darbui
aistuzeles internetines svetaine berods kulinarijos menas vadinasi as is ten esu uzsisakiusi dazu ir kitka dar dazus esu pirkusi pas Citriniuka
aistuzeles internetines svetaine berods kulinarijos menas vadinasi as is ten esu uzsisakiusi dazu ir kitka dar dazus esu pirkusi pas Citriniuka
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 19:57)
o mane ar uzsiraset ,as anksciau prasiau