Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

please parasykite recepta gliukozes sirupo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 08, 23:26)
Mergaitės , nerašykite į AŽ , aš viską užsirašau , gausis makalynė  doh.gif .

Kiek užsisakyti ?......stebėkite , kiek užsisako kitos , tai priklauso kiek darote tortų ....tai ne vienam kartui , išgauti rūžavą spalvą reikia keletos kruopelių , bet ir tai - žiūrint kokiam kiekiui kremo .

Nesvarbu koks miestas , siunčiu .....siuntimas ( registruotas ) 5 litai . smile.gif

Kada  turėsiu dažus , tada duosite adresus , ( toms kurių neturiu parašysiu į AŽ  ) .

sveikos o man dar liko g.gif ax.gif ar dar nepavelavau
noreciau visu po 3
Atsakyti
labas,ir ko anksciau neuzejau doh.gif ir dazu neliko,cipciuk kai gausit vel turekit sarasuoe ir mane visu splavu po du pokiukus,i vilniu reiktu pasiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2009 07 09, 17:56)
o tai kaip jus ta cukrine mase darot, juk kaip suprantu pagrindinis ingridientas yra gliukozes  sirupas.... Ir pas aistuzele tai cia nikas?...

QUOTE(Atize @ 2009 07 09, 18:53)
please parasykite recepta gliukozes sirupo....  4u.gif

na, bandau. Aš viriau gliukozės sirupą. Tai ėmiau maždaug 100 gr gliukozės ir apie 30 ml vandens ir viriau (gal šiek tiek daugiau, pora gramų). To virimo proceso neaprašysiu tiksliai... tiesiog viriau tol, kol palašintas lašiukas "stovėjo" ant stalo paviršiaus palašintas, o pirštu paspaudus, toks neskystas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 09, 11:07)
Cipciuk tai tada galite visas vilnietes deti i mano voka , bet gerai butu su sarasiuku kiek kas ko ir kam. o as tada jau atiduosiu. pas Inocka jau i svecius kaip ir isiprasiau blush2.gif  tongue.gif

As taip pat esu is Vilniaus user posted image su mielu noru kooperuojuos prie Vilnieciu - mergaiciu. (Uzsisakiau visu spalvu dazus po 2 pokiukus.)

Cipciukai Jusu tortukas, kaip visada, be isiimites nuostabus wub.gif Ypac, kazkaip uzkliuvo tie ruzavi burbuliukai. Jie ant vielutes suverti? Labai primena mergaitiskus ruzavus karoliukus.
P.S. ot prisivalgiau dabar user posted image Prikepiau mieliniu blynu ir valgiau su siu metu namine braskiu uogiene wub.gif
Eisiu dabar sukti rozytes is marmeladu, paziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 09 liepos 2009 - 17:51
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 17:23)
Taip , nikas , ji turi savo internetinę parduotuvę , pamiršau pavadinimą  blush2.gif ..... aš neverdu  schmoll.gif ( o jei verdu iš akies ) , man vietoj jos labiau patinka dirbtinis medus  wub.gif , tau atrašys , kurios jį verda  smile.gif .

Cipsiukai,parašykit ,kaip jūs darot su tuom medum.Čia kur tortam dengti? 4u.gif ačiū.
Atsakyti

Koooooooks gražus tavo puslapiukas swoon.gif swoon.gif swoon.gif ačiū už nuorodą 4u.gif būsiu dažnas svečias pas tave mirksiukas.gif Ačiū už atsakymą dėl širdučių 4u.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2009 07 09, 09:58)
Meian, perziurejau Jusu puslapi - nerealu swoon.gif  wub.gif Isitraukiau i favoritus ir artimiausiu metu gaminsiu ta braskini tokia niamu niamu torta thumbup.gif

drinks_cheers.gif Šitą skanėstą aš jau pasidariau tongue.gif Rekomenduoju, kol braškių pats gazas - neapsakomai skanuuuus tortukas wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 12:56)
Mano ryto darbelis  blush2.gif , nedidukas , tik 1.7 kg. svorio tortukas dvynukių krikštynoms .

Cipciuk, paskutinis tortukas - tai rožinė pasaka user posted image niu labai gražuuuuus wub.gif Ir negaliu nepadėkot už jūsų gerumą ir rūpestį dėl visų mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif AČIŪ user posted image
Atsakyti
Gal kas turit savo pvz.kraitely svocios tortu pavyzdziu? Nu ir prisimenu viena kazkuri dare grazu torta is musu, ir nepamenu nei kuri, nei kur doh.gif ir Cipciukas berods dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 09, 10:01)
Zebra, su ta pačia mintimi ateinu parašyti - Panevėžys irgi kooperuojasi užsakymui bigsmile.gif  4u.gif AČIŪ DIDELIAUSIAS CIPCIUKUI notworthy.gif

as prie jusu ax.gif
Atsakyti
Mergaičiukės , paskui kai jau rūšiuosiu dažus , supokuosiu visom atskirai į maišelius , o siūsiu kuriai nors vienai į tą miestą , paskui jau jūs tarkitės , kur gersite kavutę , plepėsite ir dalinsitės dažus laugh.gif

Merginos jau nebėra dažų , laukite kito karto , būtinai bus jums , nes užsirašiau smile.gif .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kas čia klausė dėl medaus dėjimo į masę ? ....viskas taip pat , tik vietoj gliukozės dedu dirbtinį medų ( jūs dėkite ir natūralų , aš nepernešu jo kvapo blush2.gif ).
Atsakyti
Cipciuk, tortas nuostabus wub.gif o tie kuokeliai gelytese labai jau dailiai atrodo, as vis neisdristu tokiu mandru gelyciu gaminti, dar brestu tokiam darbui blush2.gif

aistuzeles internetines svetaine berods kulinarijos menas vadinasi mirksiukas.gif as is ten esu uzsisakiusi dazu ir kitka smile.gif dar dazus esu pirkusi pas Citriniuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 19:57)
Merginos jau nebėra dažų , laukite kito karto , būtinai bus jums , nes užsirašiau  smile.gif .

o mane ar uzsiraset ax.gif ,as anksciau prasiau blush2.gif
Atsakyti