Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai simpatiskas, man labai dailiai abdzibuota 4u.gif virsuj tiek kaip lapukai thumbup.gif
Atsakyti
jėginis thumbup.gif
Atsakyti
Jau pavėlavau, pražiopsojau doh.gif Laba diena, jei dar kada turėsit dažų ir aš paimčiau blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 09 liepos 2009 - 12:42
QUOTE(Ingerele @ 2009 07 09, 10:07)
Cipciuk tai tada galite visas vilnietes deti i mano voka , bet gerai butu su sarasiuku kiek kas ko ir kam. o as tada jau atiduosiu. pas Inocka jau i svecius kaip ir isiprasiau blush2.gif  tongue.gif

Aš irgi iš Vilniaus, tai norėčiau kooperuotis smile.gif Užsakiau rudų, žalių, tamsiai mėlynų, dangiškų, geltonų ir avietinių po 3 pakelius kiekvienos spalvos.

Meian, aš tiesiog apstulbusi nuo tokio grožio. Labai gražu ir originalu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Cipciuk, labai mielas tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmiausia, tai aciu visoms uz siltus atsiliepimus blush2.gif

Cipciuk, krikstynu tortas -- klasiskas blink.gif Labai grazus, toks siltas. As vakar jau nesuminejau visu is koto vercianciu grozybiu, kuriu cia buvo pridemonstruota, kol nesilankiau -- tai va dabar pasinaudosiu proga dar ir Cipciuko torta "su burbulu" pagirti ax.gif Burbulas nuostabiai padarytas. Ir pats tortas visas toks neeilinis... grazu ziuret....

RiMami barbe irgi laaabai patiko wub.gif Tokia mergaitiska, elegantiska su salikeliu, tikra princese mazajai karalaitei... wub.gif Ir Inockos masiniukai tokie ispudi paliekantys, tik ir tyko is uz kampo hihihi.gif Uch, na, cia tiek grozio visokio prisiziuri, kad....... swoon.gif

---

Kai uzvire dazu dalybos, tai nebeatkasu dabar zinuciu, bet buvo pora klausimu apie ta krikstynu torta.... Kaslink torto sonu, tai naudojausi formele. Turiu toki rinkini 3 ar 4 universaliu formu, jo pagalba, pjaustydama po viena detale, ir padariau tas sirdutes.

Darant kudikeliu veidukus, tai tikrai yra ka veikt. As is anksto praktikavausi, kad po to nereiketu galvotrukciais lekt. Visos galvytes is pradziu buvo baisios, jei atvirai blush2.gif Turiu viena nuotrauka tokio "ateiviuko". Cia jau buvau bepradedanti dziaugtis, kad "TIK PUSIAU" ateiviukas ima gautis hihihi.gif

user posted image

Kuo toliau, tuo sekasi geriau, betgi didziausia darba su dazais padariau tongue.gif Daziau visus veidukus 00 numerio teptuku, ir daugiausia net ne linijomis, o taskucius deliodama: truputi iseisi uz ribos -- vsio, ateiviukas; nubresi per storai -- atrodo ne kaip vaikas, o kaip riebiai issidaziusi Sofi Loren. Dazais ir veido bruozus dar pakoregavau... Pvz., graikiska dariau veiduka, tai labai stipriai praskiesta ruda spalva tariama noses seseli nupiesiau is sonu, ir atrodo, kad yra plati nosis tongue.gif Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 07 08, 22:16)
Pora nuotraukeliu ir as atsinesiu...  Praeita savaite labai daug veiklos buvo, po to dar trupuciuka uzatostogavau.... Tai ateinu iskart su viskuo blush2.gif

Nei ka pridet,nei atimt!!! Net simta metu galvodama nesugalvociau taip padaryt!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 09:56)
Na su dažais kolkas  kaip ir baikta , eisime prie darbų  tongue.gif

Mano ryro darbelis  blush2.gif , nedidukas , tik 1.7 kg. svorio tortukas dvynukių krikštynoms .

labai grazus ruzavas tortukas wub.gif wub.gif wub.gif
Einu sleptis...
Atsakyti
Meian perziurejau jusu tinklapi visas nuotraukas rodo,bet tai jau grazumas,akiu neaimanoma atotraukti,isisaugojau sau.aciu jums uz toki grozi 4u.gif
Cipciuk koks grazus jusu krikstynu tortukas smile.gif
Atsakyti
ir aš dažų noriu blush2.gif ,
nesvarbu kada, kad tik būtų, visų spalvų po pora pakelių
Atsakyti
o galit pametet nuoroda, kur galima rasti kaip pasidaryti skysta gliukoze, o gal yra kur nors Lietuvoje jos pirkti?...
Atsakyti
Ne pirkti nėra , tik jei kas parveža iš užsienio .....ai tiesa , lygtai pas aistuzele yra g.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 15:48)
Ne pirkti nėra , tik jei kas parveža iš užsienio .....ai tiesa , lygtai pas aistuzele yra  g.gif .

o tai kaip jus ta cukrine mase darot, juk kaip suprantu pagrindinis ingridientas yra gliukozes sirupas.... Ir pas aistuzele tai cia nikas?...
Atsakyti
Taip , nikas , ji turi savo internetinę parduotuvę , pamiršau pavadinimą blush2.gif ..... aš neverdu schmoll.gif ( o jei verdu iš akies ) , man vietoj jos labiau patinka dirbtinis medus wub.gif , tau atrašys , kurios jį verda smile.gif .
Atsakyti