QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 06 29, 23:57)
Naitas molnis pinigu maisas fainulis,ir baltas tortukas p apacia lygiai apdebgtas,originaliia padaryta
ačiū.. dėl to originalumo, tai nežinau.. nieko daugiau nesugalvojau, kaip tik gėlytes..
ir jau dėkui dėl lygumo. štai mano pirmas dengimas, kuris, galiu sakyt, pavyko. Mat
Meian gerokai pakritikavo mano "techniką" praeitoj temoj, tai man akys atsivėrė, ir supratau savo klaidą
QUOTE(eglejk @ 2009 06 30, 08:44)
As pirmiausia pasidarau siek tiek skystesni ta aisinga ir aptepu torta, kai apdziusta tada jau su normaliu aisingu dziubuoju torta. Jis dregmes nebijo, nieko jam nenutinka, puikiai laiko
sapnavau šiąnakt, kaip dengiau tortą tokiu aisingu. Tortui dengti turėtų daug pudros susinaudoti..
QUOTE(Inočka @ 2009 06 30, 11:31)
Naitai, saunus torciukas, kreze, ka darysi, visiems reikia pinigu
aha, visiems.. o ir pačiai buvo labai įdomu pamėginti, kaip gausis. Tiesa, o kaip nudažyti tortą, kad jis nebūtų "molinis", o "medžiaginis" daugiau? Aišku, galėjau pakočiot ant drobulės kokios, kad faktūrą įgautų. Prieš darydama tortą, taip galvojau. O va prisiminiau tik tada, kai jau pusė maišo buvo uždengta
Dažus skiedžiau degtine, tai nudažius davė blizgesį.. ar tas blizgesys kada nors dingtų? Nes po 10 val dar blizgėjo ir vos vos lipo.
QUOTE(Inočka @ 2009 06 30, 11:31)
Figureles visos is pastilazo, tik suniuka jau turejau padaryta, visa kita dariau vakare
jau sakiau.. figūrėlės nerealiai gražios ir tikroviškos, ir baisiai charakteringos. Tas dailininkas tai tikras dailininkas
ir mažas šuniuks tikras šelmis.
Papildyta:
Cipciukas.. ai, aš čia guinesso rekordų knygai renku duomenis
jeigu bezui reikėjo 28 kiaušinių, vieno garantinio mikserio
, tai mane dar domintų, kiek viedrų grietinėlės sunaudojot?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...