Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 06 29, 17:41)
as beze kazkaip privengiu meginti, paskaitineju cia kad vienai nepavyko kitai, tai as dar palauksiu, o kolkas man gerai ir tas aisingas (cukraus pudra+baltymas+citrinos rugstele)  rolleyes.gif

Kokios proporcijos?
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 29, 20:27)
Kokios proporcijos?

aha, man irgi įdomu, nes rytoj kaip tik juodą mišką galėčiau taip papuošti, labai jau puošniai atrodo, o tą aisingą ant sviestinio kremo reikia kaip bezą dėti???? g.gif ar tiesiai ant torto, ar bijo jis drėgmės????? nu ta prasme, jei lauke drėgna bezas susileidžia, o kaip su šituo????

ačiū merginos, man ir reikėjo krikštynų batelių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wau Cipciuk,vat cia tai gigantas 17kg..nieko sau..labai grazus:)
Naitas molnis pinigu maisas fainulis,ir baltas tortukas p apacia lygiai apdebgtas,originaliia padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 29, 21:12)
aha, man irgi įdomu, nes rytoj kaip tik juodą mišką galėčiau taip papuošti, labai jau puošniai atrodo, o tą aisingą ant sviestinio kremo reikia kaip bezą dėti???? g.gif ar tiesiai ant torto, ar bijo jis drėgmės????? nu ta prasme, jei lauke drėgna bezas susileidžia, o kaip su šituo????

ačiū merginos, man ir reikėjo krikštynų batelių 4u.gif  4u.gif  4u.gif

proporciju tai as nepasakysiu, tiesiog reikia siek tiek paplakti kiausinio baltyma(paprastai su sakute) ideti ant galo saukstelio(galima kiek daugiau, cia jau skonio reikalas) citrinos rugsteles ir deti cukraus pudros tiek, kad is mases padarytas dziubukas nesubliukstu. vienam baltymui susinaudoja mazdaug puse ir daugiau cukraus pudros, cia priklauso ir nuo kiausinio dydzio.
As pirmiausia pasidarau siek tiek skystesni ta aisinga ir aptepu torta, kai apdziusta tada jau su normaliu aisingu dziubuoju torta. Jis dregmes nebijo, nieko jam nenutinka, puikiai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 06 30, 07:44)
proporciju tai as nepasakysiu, tiesiog reikia siek tiek paplakti kiausinio baltyma(paprastai su sakute) ideti ant galo saukstelio(galima kiek daugiau, cia jau skonio reikalas) citrinos rugsteles ir deti cukraus pudros tiek, kad is mases padarytas dziubukas nesubliukstu. vienam baltymui susinaudoja mazdaug puse ir daugiau cukraus pudros, cia priklauso ir nuo kiausinio dydzio.
As pirmiausia pasidarau siek tiek skystesni ta aisinga ir aptepu torta, kai apdziusta tada jau su normaliu aisingu dziubuoju torta. Jis dregmes nebijo, nieko jam nenutinka, puikiai laiko smile.gif

ačiū, gal reikės bandyti, nes šakės, šiandien nežinau kuo apdengti tokiame karšyje tortą, su grietinėle bijau, kad ims skysti unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, Aciu Jusm uz mano krikstynu torto ivertinima.

Pasibaigusioje temoje i pabaiga tiek daug graziu tortu idejot, visos saunuoles.

Cipciuk, blink.gif blink.gif blink.gif , va cia tai mamutas thumbup.gif . Tai kiek laiko Jums uzime gamyba ir puosimas doh.gif

Naitai, saunus torciukas, kreze, ka darysi, visiems reikia pinigu mirksiukas.gif

O as cia su nelabai planuotu torciuku. Visam darbui turejau nepilna diena nuo vakar pietu. Tai stai kas gavos. ax.gif Viduje tortas su tresnem, braskem ir persikais. Figureles visos is pastilazo, tik suniuka jau turejau padaryta, visa kita dariau vakare tongue.gif Tik, rupuze, pagrindas pas mane zalias, o nuotraukoje melynas doh.gif

Labai tikiuosi, kad tortas patiks

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Inocka labai grazios zemuogytes- gelytes smile.gif ir tortas toks nematytas dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 30, 09:31)
Mergaites, Aciu Jusm uz mano krikstynu torto ivertinima.

Pasibaigusioje temoje i pabaiga tiek daug graziu tortu idejot, visos saunuoles.

Cipciukblink.gif  blink.gif  blink.gif , va cia tai mamutas  thumbup.gif . Tai kiek laiko Jums uzime gamyba ir puosimas doh.gif

Naitai, saunus torciukas, kreze, ka darysi, visiems reikia pinigu  mirksiukas.gif

O as cia su nelabai planuotu torciuku. Visam darbui turejau nepilna diena nuo vakar pietu. Tai stai kas gavos.  ax.gif Viduje tortas su tresnem, braskem ir persikais. Figureles visos is pastilazo, tik suniuka jau turejau padaryta, visa kita dariau vakare tongue.gif  Tik, rupuze, pagrindas pas mane zalias, o nuotraukoje melynas  doh.gif

Labai tikiuosi, kad tortas patiks

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

kaip gali tortas nepatikti........
super... man labai patinka................. wub.gif clap.gif notworthy.gif
friends.gif mano gelbėtoja.... išgelbėjo mane paskutinę dieną.....aišku aš čia darbo pridaviau tamstai, bet negaliu atsispirti.....tai ištikrųjų geriausia dovana bet kokios šventės proga....
ačiū tau, mūsų auksaranke... wub.gif
P.S. ateisiu pas tavi, dar mane mokinsi, kaip medučiui šonus aplindyti trupiniais... lotuliukas.gif nu užknisiu aš tave...užknisiu tikrai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 06 29, 23:57)
Naitas molnis pinigu maisas fainulis,ir baltas tortukas p apacia lygiai apdebgtas,originaliia padaryta 4u.gif

ačiū.. dėl to originalumo, tai nežinau.. nieko daugiau nesugalvojau, kaip tik gėlytes..
ir jau dėkui dėl lygumo. štai mano pirmas dengimas, kuris, galiu sakyt, pavyko. Mat Meian gerokai pakritikavo mano "techniką" praeitoj temoj, tai man akys atsivėrė, ir supratau savo klaidą doh.gif

QUOTE(eglejk @ 2009 06 30, 08:44)

sapnavau šiąnakt, kaip dengiau tortą tokiu aisingu. Tortui dengti turėtų daug pudros susinaudoti..

QUOTE(Inočka @ 2009 06 30, 11:31)
Naitai, saunus torciukas, kreze, ka darysi, visiems reikia pinigu  mirksiukas.gif

aha, visiems.. o ir pačiai buvo labai įdomu pamėginti, kaip gausis. Tiesa, o kaip nudažyti tortą, kad jis nebūtų "molinis", o "medžiaginis" daugiau? Aišku, galėjau pakočiot ant drobulės kokios, kad faktūrą įgautų. Prieš darydama tortą, taip galvojau. O va prisiminiau tik tada, kai jau pusė maišo buvo uždengta doh.gif Dažus skiedžiau degtine, tai nudažius davė blizgesį.. ar tas blizgesys kada nors dingtų? Nes po 10 val dar blizgėjo ir vos vos lipo.

QUOTE(Inočka @ 2009 06 30, 11:31)
Figureles visos is pastilazo, tik suniuka jau turejau padaryta, visa kita dariau vakare

jau sakiau.. figūrėlės nerealiai gražios ir tikroviškos, ir baisiai charakteringos. Tas dailininkas tai tikras dailininkas thumbup.gif ir mažas šuniuks tikras šelmis.
Papildyta:
Cipciukas.. ai, aš čia guinesso rekordų knygai renku duomenis hihihi.gif

jeigu bezui reikėjo 28 kiaušinių, vieno garantinio mikserio hihihi.gif , tai mane dar domintų, kiek viedrų grietinėlės sunaudojot?
Atsakyti
Inočka, nuostabus tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai originali idėja.

O kaip laikosi žemuogės, gal kokią vielutę į vidų dėjai?
Atsakyti
Inocka,pas tave visi tortukai labai dailuciai!!!!!
Atsakyti
ne nu šita mergaitė originalumo stoka nesiskundžia, per pusdienį išraityti tokį neplanuotą tortą, čia jau meistriškumo lygmuo labai aukštas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti