Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 10:40)
Rudi , žali , t. mėlyni , geltoni ....liko po 5 vienetus , kitų po daugiau  smile.gif .

Tuomet lauksim galutinio sarasiuko 4u.gif
Atsakyti
Zebra, su ta pačia mintimi ateinu parašyti - Panevėžys irgi kooperuojasi užsakymui bigsmile.gif 4u.gif AČIŪ DIDELIAUSIAS CIPCIUKUI notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 10:40)
Rudi , žali , t. mėlyni , geltoni ....liko po 5 vienetus , kitų po daugiau  smile.gif .

laba Cipciuk,

jei dar visu dazu yra, tai as noreciau visu po du pakelius smile.gif o jei visu nera, tai bent tu kur like po du ax.gif
Atsakyti
Cipciuk tai tada galite visas vilnietes deti i mano voka , bet gerai butu su sarasiuku kiek kas ko ir kam. o as tada jau atiduosiu. pas Inocka jau i svecius kaip ir isiprasiau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Aciu labai Cipciukui uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viska gavau, tik tie maziukai krenta is maisiuko bigsmile.gif , reiks kazka sugalvoti ax.gif .Lieku skolinga blush2.gif
Jei dazu dar kada butu noreciau visu po 5 maisiukus.
Meian-labai grazu wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, jei dar nepervelu noreciau visu spalvu po viena pakeli smile.gif as busiu is Vilniaus...
Atsakyti
ir as jau uzsinorejau visu po viena pakuti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 07 09, 11:14)
Aciu labai Cipciukui uz siuntinuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Viska gavau, tik tie maziukai krenta is maisiuko bigsmile.gif , reiks kazka sugalvoti ax.gif .Lieku skolinga blush2.gif
Jei dazu dar kada butu noreciau visu po 5 maisiukus.
Meian-labai grazu wub.gif

clap.gif .....kaip gerai , kad gavai , ko nesakiai būčiau paėmusi tu ale " vienkartinių " maišiukų po 0.90 cn. sau kaip tik ėmiau , na nieko su dažais atsiūsiu mirksiukas.gif , ten nusikerpi kiek tau reikia , ir naudoji puse metų , ale " vienkartiniai " matai .... lotuliukas.gif

Psio , dažai baigėsi

Po čikuraku , nebeliko ......nepergyvenkite , ji gan dažnai ten važiuoja , jei kas kitą kartą duosiu žinią .
Atsakyti
plėšrūnės, grobuonės, o kaip pasipils spalvingi tortukai, tai manau klausimų nekils, iš kur gavom dažų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu meistriauti Zebros šokoladinio torto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 07 08, 18:11)
Paskaityk nuo SITOS ZINUTES ir zemiau, ten kaip tik toks pats klausimas buvo  4u.gif

aciuks.gif Dėkavoju širdingai
Atsakyti
Na su dažais kolkas kaip ir baikta , eisime prie darbų tongue.gif

Mano ryro darbelis blush2.gif , nedidukas , tik 1.7 kg. svorio tortukas dvynukių krikštynoms .
Pirmą kartą dariau ne su žaliais lapeliais ax.gif ....man nuuuuuuuuuuuu...nežinau , patylėsiu rolleyes.gif .

"Margarita "....aptepta sviestiniu kremu ( privaloma beze atžvilgiu ) , gėlytės Cipciuko masės , bateliai taip pat tongue.gif .

Kas liečia batukus ....dariau pagal Meian iškarpą , jie gaunasi nedidukai , gal net maži , taip , kad didinkite matmenis ....be to man visai nereikalingas tas džibas priekinėje dalyje - nupjoviau , ir koregavai priekio apačios šonus , nupjoviau , nes neatitiko - buvo plyšiai , o taip man jie fainuoliai ir lengvai pasidaro thumbup.gif .

Va kūrinukas..... ax.gif

user posted image

user posted image

Brėžinukas.

user posted image
Atsakyti
LABAI MERGAITISKAS IR GRAZUS wub.gif wub.gif
Atsakyti