Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 09, 00:26)

Nesvarbu koks miestas , siunčiu .....siuntimas ( registruotas ) 5 litai . smile.gif

Kada  turėsiu dažus , tada duosite adresus , ( toms kurių neturiu parašysiu į AŽ  ) .

A C I U ! ! ! user posted image user posted image
Atsakyti
jei nepavelavau.. noreciau ir as. Tik nesupratau kokia bus ju kaina? Pirkdavot po 0.90, o cia?
Rezervuoju:
rudų, žalių, tamsiai mėlynų, dangiškų, oranžinių, avietinių, vyšninių.
Atsakyti
Cipsiukai, ir aš norėčiau dažų, jei dar liko blush2.gif visų po 2 pakelius 4u.gif
Ir ką mes be jūsų darytume wub.gif
Atsakyti
Na tikrai tokia pati , kitaip aš neimsiu , taip jai pasakiau tongue.gif

Muske po kiek pokiukų ???
Papildyta:
QUOTE(Vikucce @ 2009 07 09, 00:51)
Cipsiukai, ir aš norėčiau dažų, jei dar liko blush2.gif visų po 2 pakelius 4u.gif
Ir ką mes be jūsų darytume wub.gif

Darytumėte baltus tortus laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ooooiii, merginos... rodos, tik kiek daugiau, nei savaitele, cia nesilankiau -- o jau tortu grazuoliu prikepta, o prikalbeta.... Puse temos blink.gif Nerealu...

QUOTE(naitas @ 2009 07 01, 21:52)
tiesiog tiesiai šviesiai - ar rekomenduotum tokį kočėlą?

Rekomenduociau, man patinka.

QUOTE(meduolytee @ 2009 07 01, 22:20)
Meian - buk gerute, paaiskink,prasau, is ko padarei bures gintarines  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nes kaip tik dariau laiva vakar, tai su burem buvo  visiskas fiasko  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
taip ir liko ne laivas, o valtis.......................  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Verdu karamele... blush2.gif
Esu apie tai issamiai parasius va cia: http://kristi.erdves...i/karamele.html , tik ne visiems viska rodo doh.gif Kazkas su ta mano mini svetainyte negerai -- bandau aiskintis...

Jei nerodys, duok zinia, perkopijuosiu cia mirksiukas.gif

Atsakyti

Cipciuk, jei dar galima ir aš norėčiau dažų - visų spalvų po 2 pak. 4u.gif
Atsakyti
Pora nuotraukeliu ir as atsinesiu... Praeita savaite labai daug veiklos buvo, po to dar trupuciuka uzatostogavau.... Tai ateinu iskart su viskuo blush2.gif

Pradziai tas zadetasis krikstynu tortas. Ten dariau toki pusiau religini, su mieganciu leliuku ir angelu sargu. Dviaukstis tortukas be sutvirtinimu.

user posted image user posted image

Veidukai dazyti teptuku, pirsteliai sukarpyti zirklutem... Atvirai sakant, kieeeek prasiknisau as su tuo angeliuku... Ypac su kasyte aplink galva doh.gif

Prie torto dariau dar tokias stalo korteles (20-ciai zmoniu). Visos buvo vaikiska tema; dariau jas kaip dovaneles sveciams. Kiekvienoj lekstutej buvo kazkoks leliukas -- ivairiu rasiu, ivairiu emociju, miegantys, nemiegantys... Visu nuotrauku cia, aisku, nesukelsiu, tai pora idomesniu parodau...

user posted image

Siaip ta savaite is viso keturis tortus reikejo ruost... Norejau dar kazka ikelt, bet baisiai jau sveikatos nebera siandien blush2.gif Kada nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 07 09, 01:00)
Esu apie tai issamiai parasius va cia: http://kristi.erdves...i/karamele.html , tik ne visiems viska rodo  doh.gif Kazkas su ta mano mini svetainyte negerai -- bandau aiskintis...

Jei nerodys, duok zinia, perkopijuosiu cia  mirksiukas.gif

Oho, waww blink.gif blink.gif Meian, Jusu svetaine tiesiog fantastiska, super!!! O jau tortu, kepiniu meistriskumas! doh.gif Tiesiog truksta zodziu, tam, kad aprasyti, tai, ka siuo metu jauciu ir matau! Niu, jau meistriskumas thumbup.gif
Man visus paveiksliukus rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 07 08, 23:16)

labai faini tie tortuko sonai geltoni, kaip cia jie nulibdyti ax.gif

paskui is tu lekstuciu, pacios lekstutes labai pukios ir paskui visi baibokai faini, bet fainiausias kopustgalvis, zirnius ir mmusmiris thumbup.gif dar negras kastonas fainas ir labai puiki loveliu labai daug detaliu thumbup.gif pavydet tik galima tokiems sveciams kam visos tos vaises buvo pateiktos...

labai saunu verysad.gif
Atsakyti
Meian ..............user posted image.............user posted image.........user posted image
Atsakyti
Meian - atėjai ir pribloškei savo kūriniais blink.gif blink.gif blink.gif O dievuliau kaip gražu swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif bet iš kur tiek idėjų bigsmile.gif kiekvienas veidukas vis kitoks ir kokie visi simpatulkos wub.gif Angelas ir leliukas - kokie dailučiai wub.gif kaaaip kruopščiai viskas padaryta bigsmile.gif įsivaizduoju kiek gi darbelio į visa tai įdėta blink.gif doh.gif ŠAUNUOLĖ thumbup.gif o kaip padarei tas geltonas širdutes ant torto šonų blush2.gif
Atsakyti
Meian Cia jau is fantastikos sferos tokie papuosimai clap_1.gif thumb_yello.gif first.gif
P.S. „Klausyk, čia kažkokia vaiko galva iš šaldytuvo išriedėjo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti