Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 07 08, 17:09)
Sveikos mergaites,ilgai cia nesilakniau bet jau ir prikiapete pripuosete tortuku tai pasakiskas grozis:)aciu uz grazius vaizdelius visoms 4u.gif
as siandien su pirmu savo pinugu maisu smile.gif

thumbup.gif Pavyko puikiai,labai saunus maisas!!!!
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 07 08, 20:09)
as siandien su pirmu savo pinugu maisu smile.gif

Labai gražus maišiukas-tortukas thumbup.gif toks senas, tikroviškas thumbup.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 07 07, 23:01)
Merginos ar matet si Elzbietos grozi  wub.gif papuostas nerealiai graziai
http://zaidziamevirt...ado-tortas.html

Įsiskaičiau, kad ten viduj triufelinis tortas - tai jis žinokit, ne tik gražus - dar ir laaaabai skanus mirksiukas.gif O man tai šitas želiukas pas ją nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 liepos 2009 - 20:38
aha,man irgi jis labai patiko wub.gif
Atsakyti
Vaidulyteee .....koks susidėvėjes , bet sunkus ( dėl pinigėlių ) tavo maišiukas bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif ...kiek lopiukų , puikus tortas thumbup.gif .

Nerealu ..... blink.gif blink.gif ....želiukas paveiksliuke atrodo kaip nevalgomas , Elžbieta yra Elžbieta first.gif

Mergaitės , draugė parvežė dovanu iš Ukrainos , tokių dažų , kur po 0.90 cn. bazėje pirkdavau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ....rudų , žalių , tamsiai mėlynų , dangiškų , geltonų , oranžinių , avietinių , braškinių , vyšninių ( spalvos fantastiškos ) ......užsakiau visų po 50 štukų , turi vėl neužilgo važiuoti .

Kurios norite rašykite į čia - kiek ir kokių , taip pačios galėsite orentuotis , kiek ir kokių dar liko .

Nenoriu būti nesąžininga schmoll.gif , toms kurios pirmos užsisakys , toms ir bus ...o aš po truputi suvedinėsiu skaičius .

Ot dažysime beze .... bigsmile.gif bigsmile.gif ...be baimės , kad pasileis sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 08 liepos 2009 - 22:04
mmergyte-rudų , žalių , tamsiai mėlynų , dangiškų , geltonų , avietinių (visu po 3 pakucius) 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 08, 22:32)

Mergaitės , draugė parvežė dovanu iš Ukrainos , tokių dažų , kur po 0.90 cn. bazėje pirkdavau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ....rudų , žalių , tamsiai mėlynų , dangiškų , geltonų , oranžinių , avietinių , braškinių , vyšninių ( spalvos fantastiškos ) ......užsakiau visų po 50 štukų , turi vėl  neužilgo važiuoti .

Kurios norite rašykite į čia - kiek ir kokių , taip pačios galėsite orentuotis , kiek ir kokių dar liko .

Nenoriu būti nesąžininga  schmoll.gif , toms kurios pirmos užsisakys , toms ir bus ...o aš po truputi suvedinėsiu skaičius .

Ot dažysime beze .... bigsmile.gif  bigsmile.gif ...be baimės , kad pasileis  sokiai.gif  sokiai.gif

Cipciukai as labai labai laaaabai noriu!!!!
Noriu: visu po viena (o gal ir po 2) (ot as abzora doh.gif )
Tik beda ta, kad as is Vilniaus cray.gif\O gal Jus galetumet kaip nors persiust i Vln?
Ir dar del dau,ar to pokiukio uztenka ilgesniam laikui , ar jis yra vienkartiniam naudojimui?
ACIU!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 08 liepos 2009 - 22:44
Ir man labai reikia visu spalvu po 2 pokelius ax.gif , as is Kauno :)pasitaisau blush2.gif išskyrus braškinius ir vyšninius, ju nereikia,nes turiu , visų kitų spalvų labai reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 08 liepos 2009 - 22:53
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 08, 21:32)
[size=7][color=red]Mergaitės , draugė parvežė dovanu iš Ukrainos , tokių dažų , kur po 0.90 cn. bazėje pirkdavau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ....rudų , žalių , tamsiai mėlynų , dangiškų , geltonų , oranžinių , avietinių , braškinių , vyšninių ( spalvos fantastiškos ) ......užsakiau visų po 50 štukų , turi vėl  neužilgo važiuoti .

Tikiuosi dar nepavėlavau. Cipciuk, norėčiau rudų, žalių, tamsiai mėlynų, dangiškų, geltonų ir avietinių po 3 pakelius kiekvienos spalvos bigsmile.gif

Vaidulytee, šaunus maišas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 08 liepos 2009 - 23:04
Jei, Cipciukai, galetumet kaip nors persiust i Vilniu, tai visgi paimciau visu spalvu po 2 pokiukus.
Busiu be galo dekinga! 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės , nerašykite į AŽ , aš viską užsirašau , gausis makalynė doh.gif .

Kiek užsisakyti ?......stebėkite , kiek užsisako kitos , tai priklauso kiek darote tortų ....tai ne vienam kartui , išgauti rūžavą spalvą reikia keletos kruopelių , bet ir tai - žiūrint kokiam kiekiui kremo .

Nesvarbu koks miestas , siunčiu .....siuntimas ( registruotas ) 5 litai . smile.gif

Kada turėsiu dažus , tada duosite adresus , ( toms kurių neturiu parašysiu į AŽ ) .
Atsakyti
Jei dar nevėlu ir aš noriu blush2.gif visų po 2 pokiukus ax.gif

Atsakyti
Mmergyte ,
ikristutė,
Migle79 ,
Renata 123 ,
RiMami , .......... smile.gif
Atsakyti