Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nerytė @ 2009 07 07, 21:01)
Merginos ar matet si Elzbietos grozi  wub.gif papuostas nerealiai graziai

http://zaidziamevirt...ado-tortas.html

grazu,bet musu kepejeles irgi ne prastesnius daro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 07, 22:19)
  O kaip pasidaryti sokoladine plokstele ir ant jos uzrasyti? As isivaizduoju, kad reikia istirpinta sokolada uztept ant sviestinio popieriaus ir uzsaldyt, bet kaip lygiais krastais padaryt  g.gif  blush2.gif

nezinau kaip tiksliai ta plokstele daryti, taciau as daryciau tokia mase, kaip sokoladinems rozytems ir tada is jos iskociotos kokio noriu storio issipjauciau norimos formos plokstele wink.gif o is likusios mases pasigaminti galima rozytes smile.gif

vaidullka saunus medutis, toks apetitnas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 07, 22:38)
nezinau kaip tiksliai ta plokstele daryti, taciau as daryciau tokia mase, kaip sokoladinems rozytems ir tada is jos iskociotos kokio noriu storio issipjauciau norimos formos plokstele wink.gif o is likusios mases pasigaminti galima rozytes smile.gif
vaidullka saunus medutis, toks apetitnas atrodo  thumbup.gif

Aciukas , gera mintis 4u.gif O ji kietai sustingsta?
Pritariu, labai apetitnas torciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 07, 13:16)
beje, cypciuk, tavo cukrinė masė iki šiol vienintelė, kuri man gavosi gera.

Nors tai į gerą smile.gif.....o pas mane kol kas neik , kėdė sulūžo .....meistras , kurio žmonai teikiu paslaugas , kol kas serga laugh.gif

Neryte .....šitas jos tortas nerealus wub.gif wub.gif ....beje , kaip ir visi kiti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 08, 00:43)
Aciukas , gera mintis  4u.gif  O ji kietai sustingsta?
Pritariu, labai apetitnas torciukas  drinks_cheers.gif

jeigu plokstele sokoladine guldysi ant tortuko, tai nelabai ir turi reiksmes ar ji gerai sustingsta, o jeigu stacia kazkaip komponuosi, tai siulyciau storiau iskocioti wink.gif

idedu nuoroda, kaip as is sokoladiniu gelyciu mases tortuko sonus apklijavau ax.gif puikiai sonai laike, nenulinko mirksiukas.gif

Tortuko sonai smile.gif

tik, prasau nesijuokti, cia mano gal trecias puostas tortas blush2.gif
Atsakyti
koooooooooookkkkkssss šokoladinis thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 07 07, 20:05)
mano pirmosios šokoladinės rožės  blush2.gif hihihi.gif
Labai lapeliai tirpo, karšta diena pasitaikė  karsta.gif Ir bebarstant trupiniais vos nenučiuožė tortas, nes grietinėlė ištyžo  doh.gif Dar mokytis daaaaug  blink.gif
user posted image

liuks tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 08, 08:43)
jeigu plokstele sokoladine guldysi ant tortuko, tai nelabai ir turi reiksmes ar ji gerai sustingsta, o jeigu stacia kazkaip komponuosi, tai siulyciau storiau iskocioti wink.gif

idedu nuoroda, kaip as is sokoladiniu gelyciu mases tortuko sonus apklijavau  ax.gif  puikiai sonai laike, nenulinko  mirksiukas.gif

Tortuko sonai smile.gif

tik, prasau nesijuokti, cia mano gal trecias puostas tortas  blush2.gif

Nu nieko sau, sako prasom nesijuokti blink.gif Taigi grazu labai bigsmile.gif OHO kokiu grozybiu ten pridejus thumbup.gif Reikia raitotis rankoves ir mokytis mokytis mokytis .... rolleyes.gif
Atsakyti
Kepejėlės, help!!!

Ar nepasakytumėt man, pradedančiajai, kaip ant torto sudėtus vaisius padaryti tokius blizgius, kaip kad ant šio Sonatinos Varškinio tinginio, ką?
Juk kaip suprantu, vaisiai dedami pabaigoje ir žele kokiu neužpilsi ant jų taip, kad nenuvarvėtų pro šalį... blink.gif

Nu paaiškinkit man, žaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2009 07 08, 18:04)
Kepejėlės, help!!!

Ar nepasakytumėt man, pradedančiajai, kaip ant torto sudėtus vaisius padaryti tokius blizgius, kaip kad ant šio Sonatinos Varškinio tinginio, ką?
Juk kaip suprantu, vaisiai dedami pabaigoje ir žele kokiu neužpilsi ant jų taip, kad nenuvarvėtų pro šalį...  blink.gif

Nu paaiškinkit man, žaliai  4u.gif

Paskaityk nuo SITOS ZINUTES ir zemiau, ten kaip tik toks pats klausimas buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,ilgai cia nesilakniau bet jau ir prikiapete pripuosete tortuku tai pasakiskas grozis:)aciu uz grazius vaizdelius visoms 4u.gif
as siandien su pirmu savo pinugu maisu smile.gif
as kaip dar nauja tortu puosime,bet pasakysiu kad si torta labai lengva daryti,apdengiau marzipanu,labai skanu,bet man nepatiko su juo dirbi,marshmeloow mase daug elastingesne,paklusnesne,kadangi neturejau tinkamos spalvos siam tortui,pudravau kakava,tai gavosi toks senas purvinas maisas:)kad maisas nebutu tuscias pridariau daug lopu lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 08, 12:25)
Nu nieko sau, sako prasom nesijuokti  blink.gif  Taigi grazu labai  bigsmile.gif   OHO kokiu grozybiu ten pridejus  thumbup.gif  Reikia raitotis rankoves ir mokytis mokytis mokytis .... rolleyes.gif

tai, kad ideja buvo siek tiek kitokia ax.gif bet kas gavosi tas gavosi biggrin.gif

as ir dar tik pradedancioji tortuku puosime ir apskritai kepime, taip, kad drasiai eksperimentuok 4u.gif
kaip sakau, jeigu netruksta noro ir uzsidegimo tikri viskas pavyks mirksiukas.gif thumbup.gif

vaidulyteee saunus maiselis thumbup.gif man toks visai nepamaisytu tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 08 liepos 2009 - 19:20