O kaip pasidaryti sokoladine plokstele ir ant jos uzrasyti? As isivaizduoju, kad reikia istirpinta sokolada uztept ant sviestinio popieriaus ir uzsaldyt, bet kaip lygiais krastais padaryt
nezinau kaip tiksliai ta plokstele daryti, taciau as daryciau tokia mase, kaip sokoladinems rozytems ir tada is jos iskociotos kokio noriu storio issipjauciau norimos formos plokstele o is likusios mases pasigaminti galima rozytes
nezinau kaip tiksliai ta plokstele daryti, taciau as daryciau tokia mase, kaip sokoladinems rozytems ir tada is jos iskociotos kokio noriu storio issipjauciau norimos formos plokstele o is likusios mases pasigaminti galima rozytes vaidullka saunus medutis, toks apetitnas atrodo
jeigu plokstele sokoladine guldysi ant tortuko, tai nelabai ir turi reiksmes ar ji gerai sustingsta, o jeigu stacia kazkaip komponuosi, tai siulyciau storiau iskocioti
idedu nuoroda, kaip as is sokoladiniu gelyciu mases tortuko sonus apklijavau puikiai sonai laike, nenulinko
mano pirmosios šokoladinės rožės
Labai lapeliai tirpo, karšta diena pasitaikė Ir bebarstant trupiniais vos nenučiuožė tortas, nes grietinėlė ištyžo Dar mokytis daaaaug
jeigu plokstele sokoladine guldysi ant tortuko, tai nelabai ir turi reiksmes ar ji gerai sustingsta, o jeigu stacia kazkaip komponuosi, tai siulyciau storiau iskocioti
idedu nuoroda, kaip as is sokoladiniu gelyciu mases tortuko sonus apklijavau puikiai sonai laike, nenulinko
Ar nepasakytumėt man, pradedančiajai, kaip ant torto sudėtus vaisius padaryti tokius blizgius, kaip kad ant šio Sonatinos Varškinio tinginio, ką? Juk kaip suprantu, vaisiai dedami pabaigoje ir žele kokiu neužpilsi ant jų taip, kad nenuvarvėtų pro šalį...
Ar nepasakytumėt man, pradedančiajai, kaip ant torto sudėtus vaisius padaryti tokius blizgius, kaip kad ant šio Sonatinos Varškinio tinginio, ką?
Juk kaip suprantu, vaisiai dedami pabaigoje ir žele kokiu neužpilsi ant jų taip, kad nenuvarvėtų pro šalį...
Sveikos mergaites,ilgai cia nesilakniau bet jau ir prikiapete pripuosete tortuku tai pasakiskas grozis:)aciu uz grazius vaizdelius visoms as siandien su pirmu savo pinugu maisu as kaip dar nauja tortu puosime,bet pasakysiu kad si torta labai lengva daryti,apdengiau marzipanu,labai skanu,bet man nepatiko su juo dirbi,marshmeloow mase daug elastingesne,paklusnesne,kadangi neturejau tinkamos spalvos siam tortui,pudravau kakava,tai gavosi toks senas purvinas maisas:)kad maisas nebutu tuscias pridariau daug lopu
tai, kad ideja buvo siek tiek kitokia bet kas gavosi tas gavosi
as ir dar tik pradedancioji tortuku puosime ir apskritai kepime, taip, kad drasiai eksperimentuok
kaip sakau, jeigu netruksta noro ir uzsidegimo tikri viskas pavyks
vaidulyteee saunus maiselis man toks visai nepamaisytu