Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Srove @ 2009 07 06, 18:31)
Gal tas glajus shwartau?As ir turiu nusipirkus, gerai, kad pasakei,o tai buciau prisikeverzsojus unsure.gif

tikrai taip, kažkokiom kruopelėmis supuolęs unsure.gif ir skonio ne tokio, kaip tas geras lenkiškas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 06, 13:58)
as darau taip: supilu i inda atsaldyt grietinele ir is karto supilu  cukru ir citrinos rugsteles idedu siek tiek ir tada viska plaku wink.gif dar niekada sviesto nesuplakiau  rolleyes.gif

As irgi viska taip padariau ir gavosi sviestas,tai gal 35% grietinele netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 06, 19:34)
As irgi viska taip padariau ir gavosi sviestas,tai gal 35% grietinele netinka g.gif

tinka tinka, tik arba buvo nepakankamai atšaldyta, arba perplakei mirksiukas.gif
Atsakyti
Olesta, kaip tavo torciukas, ar bent patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 06, 19:34)
As irgi viska taip padariau ir gavosi sviestas,tai gal 35% grietinele netinka g.gif


geriausiai ta 36%, nors as is pradziu plakiau ta 35% ir issiplake ir ta, bet kartais tekdavo grietineles standiklio ideti. Niekada nemaniau,kad tas 1% gali tiek daug reiksti schmoll.gif bet pasirodo dar ir kaip jis svarbus, 36% grietinele issiplaka nepalyginamai greiciau.
Beje as visada pries plakdama grietinele laikau ja saldytuve para laiko toj lentynoj, arciausiai kameros, tai tada zinau, kad tikrai ji bus atsalusi ir viskas vyks sklandziai wink.gif
Nenuleisk ranku, pamegink darkarteli, tikrai si karta viskas pavyks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
šito klausimo ir bijojau blush2.gif nu va jisai, naminio vartojimo, visgi patarkavau šokolado ax.gif krikštadukrai labai patiko, taip ir suka ratais aplink šaldytuvą, na o man asmeniškai gilesnio įspūdžio nepaliko ir kepamiausių reitingo lentutėje nefigūruos, galbūt dėl Ricottos, net nežinau, plikytinius tai labai mėgstu ir kremas maniau bus man visas toks jau visas niamnis, o kažkaip va tai nutiko, kad man nelabai jis blush2.gif nors va šiandien gal diena tokia, moteriškei vienai su mascarponiniu su bananais neįtikau rolleyes.gif skonio reikalas tsakant ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 06, 13:50)
Tai man taip niekas ir nepasakys,kada reikia i grietinele deti cukru,kad nesusiplaktu sviestas,is karto,ar jau baigiant plakti,ar isplakus tik imaisyti? verysad.gif


Aš į tokį klausymą jau atsakiau ir man rodos tau *ARMY* , kai būna labai karšti orai , grietinėliai skirtą cukraus kiekį aš padedu į kamerą , niekada neišplaksi sviesto schmoll.gif ....šalta grietinėlė , plius gerai įšales cukrus - puikus derinys thumbup.gif .....o dėti reikia prieš plakimą , kad plakant jis ištirptų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 liepos 2009 - 00:27
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 05, 02:38)
Rozmarinai , prie ko čia teisė , ir ko tu ja taip giriesi , aš gi nesigiriu , kad esu ginekologė - baigusi aukštajį apie kurį tu taip pat nenusimanai  biggrin.gif ......juokiuosi iš tavo pasakojimo apie tai , kaip tu visas apakinai  blink.gif savo šedevrais , kad net išmetė iš ten ( konkurentės juk maišo ) , nepergyvenk iš čia mes tavęs nemesime , liūdna būtų .

teise giriuosi, nes esu tokia šios srities specialiste kaip kad tu tortų mirksiukas.gif dar galėčiau pasigirt astrologija mirksiukas.gif nu ok ok taika. aš jautriai reaguoju į kritiką tortų gamybos atžvilgiu.
Atsakyti
beje, cypciuk, tavo cukrinė masė iki šiol vienintelė, kuri man gavosi gera.
Atsakyti
Sveikos tortu profes biggrin.gif Gal man kas atsakys i klausimuka (nes labai neturiu laiko ieskot per visas temas blush2.gif ), jeigu noriu ant tortuko padaryt uzrasiuka sokoladini, tai kaip man ta padaryt? g.gif ax.gif kokia cia sokolado (glajaus?) mase turi but, kad butu galima pvz. su svirkstuku uzrasyt, ir kad paskui sustingtu blush2.gif

Sorry uz paprasta toki klausima, bet kai su tortu puosyba nelabai draugauju, tai neaiskumu kyla blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 07 liepos 2009 - 12:35
QUOTE(pumpica @ 2009 07 07, 13:34)
Sveikos tortu profes  biggrin.gif Gal man kas atsakys i klausimuka (nes labai neturiu laiko ieskot per visas temas blush2.gif ), jeigu noriu ant tortuko padaryt uzrasiuka sokoladini, tai kaip man ta padaryt?  g.gif  ax.gif kokia cia sokolado (glajaus?) mase turi but, kad butu galima pvz. su svirkstuku uzrasyt, ir kad paskui sustingtu blush2.gif

Sorry uz paprasta toki klausima, bet kai su tortu puosyba nelabai draugauju, tai neaiskumu kyla  blush2.gif  biggrin.gif

imi paprastą šokoladą, ištirpini ant garų vonelės, susipili į švirkštą ir rašai 4u.gif tik ant trupinių nevark lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 07, 10:48)
imi paprastą šokoladą, ištirpini ant garų vonelės, susipili į švirkštą ir rašai 4u.gif tik ant trupinių nevark lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vat as irgi taip galvojau, ir bandziau siandien issitirpint sokolada, bet kad jis istirpes staigiai stingsta vel, ir net neimanoma itraukt i svirksta g.gif blush2.gif kazka ne taip dariau, arba sokoladas gal ne toks g.gif
Atsakyti