Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Vaidosee dailus torciukas, graziai virsus padarytas

Inocka toks tikroviskas tortas, kad tikrai gaila butu pjauti toki

uzniukas krepselis labai dailus, o tie skaiciai taip dailiai padaryti wub.gif ir malkos po sniegu isradingai papuostos thumbup.gif

RiMami saunus torciukas, dailiai aprengta barbyte 4u.gif

spanguolia graziai dziubai padaryti smile.gif saunuole, kad susidraugavai su beze, as vis dar bijau ja bandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 06, 12:50)
Tai man taip niekas ir nepasakys,kada reikia i grietinele deti cukru,kad nesusiplaktu sviestas,is karto,ar jau baigiant plakti,ar isplakus tik imaisyti? verysad.gif

Grietinėlė turi būti gerai atšaldyta, kad nesusiplaktų į sviestą. Cukrus dedamas į grietinėlę prieš plakimą.

Uzniukai, puikūs tortai. Ypač įsiminė krepšelis 4u.gif

RiMami, labai miela Barbi. Skoningai aprengta bigsmile.gif

spanguolia smile.gif, labai gražus, švelnus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 06, 13:50)
Tai man taip niekas ir nepasakys,kada reikia i grietinele deti cukru,kad nesusiplaktu sviestas,is karto,ar jau baigiant plakti,ar isplakus tik imaisyti? verysad.gif

as darau taip: supilu i inda atsaldyt grietinele ir is karto supilu cukru ir citrinos rugsteles idedu siek tiek ir tada viska plaku wink.gif dar niekada sviesto nesuplakiau rolleyes.gif
Atsakyti

Ačiū visoms už gražius atsiliepimus 4u.gif ir ... einu toliau mokytis biggrin.gif atėjo eilė gėlytėms iš Cipciuko cukrinės masės rolleyes.gif
Atsakyti
tuoj pagooglinsiu blush2.gif lotuliukas.gif seklys morka lotuliukas.gif

Uzniuk
, nuostabūs tortai, ypač malkos po sniegu taip įdomiai ir gražiai papuoštos Daividijos prirodytas plikytas braškių tortas, aš jau nesulaukiu vakaro blush2.gif

aš irgi viską iš karto susidedu į grietinėlę prieš ją plakant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 liepos 2009 - 14:04
Olesta, DĖKUI thumbup.gif už nuorodą, jau nusikopinau, darysiu būtinai - tikrai atrodo superinis skonis turi būt thumbup.gif Kažkaip nebespėju susekt naujų receptų, tiek tų temų daug rolleyes.gif
Atsakyti
Na,mergaites ,ziuriu ziuriu i jusu tuos grazuolius ,kad net be progos nutariau torta prasikepri seimynai ,kad tik papuosti pagal jusu pavyzdzius.Olesta ,man jau tas sokoladinis tinklelis labai patiko ir as padariau viska kaip ,kad buvo parasyta. Nu kol saldytuve ,tai groooozis,o tik isimu ,pastovi truputi ir tas sokoladas trpsta.Nu nesuprantu kame reikalas g.gif .O namie tai nera labai silta.
Atsakyti
cha, ateinu su ta pačia bėda ir dar didesne, pasidariau tinklelį iš balto šokolado ir ką, viską vaikai nusigrandė nuo popieriaus ir suvalgė, nes jis paprasčiausiai nestingo, ir turiu va tortą pliką kaip tilviką, apteptą grietinėle lotuliukas.gif sakau gal niekuo nebepuošiu, suvalgysim ir taip g.gif rolleyes.gif blush2.gif arba reikia kaipp MB sako, „saldžiąją“ spintelę prakraustyti, gal dar ką sugalvosiu lotuliukas.gif aš tą savo pirmąjį kai dariau, tai turėjau iš enkijos labai gerą pakeliuose glajų parsivežusi, tai man su juo super gerai gavosi thumbup.gif o vat su grynu šokoladu šiandien nusvilau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 liepos 2009 - 16:08
QUOTE(Olesta @ 2009 07 06, 08:07)
turėjau iš enkijos labai gerą pakeliuose glajų parsivežusi, tai man su juo super gerai gavosi thumbup.gif o vat su grynu šokoladu šiandien nusvilau unsure.gif

O gal turi dar to pakelio pavyzdi koks ten glajus.Sakau gal pas lenkus parduotuvej cia rasciau ir as. Na bet nieko nesuprantu ,kitos merginos sake ,kad lygtai su paprastu sokoladu dare ir viskas gavosi.Niekaip neuprantu kur ta paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 07 06, 17:29)
O gal turi dar to pakelio pavyzdi koks ten glajus.Sakau gal pas lenkus parduotuvej  cia rasciau ir as. Na bet nieko nesuprantu ,kitos merginos sake ,kad lygtai su paprastu sokoladu dare ir viskas gavosi.Niekaip neuprantu kur ta paslaptis.

gali būti ir šokolado kaitinime esmė, man kažkada su drugeliais yra buvę, iš pirmo karto dariau viskas gavosi, antrą kartą viskas gavosi, bet uždėjus ant torto, kambario temperatūroje, drugeliai nuleido sparnus. Reikia Neramuolės prašyti, gal dar turi, aš jau nebe, išmečiau, o vokiškas kažkoks Maximoj pirktas iš viso kruopos kažkokios viduj, vienu žodžiu einu valgyti plikyto nepuošto torto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 06, 17:32)
o vokiškas kažkoks Maximoj pirktas iš viso kruopos kažkokios viduj, vienu žodžiu einu valgyti plikyto nepuošto torto lotuliukas.gif

Gal tas glajus shwartau?As ir turiu nusipirkus, gerai, kad pasakei,o tai buciau prisikeverzsojus unsure.gif
Atsakyti
as pirkau nebloga glaju maximoj, yra tamsaus ir sviesaus sokolado, apie tris litus kainavo, vokiskas, paziurekit gal tas pats.
Jei rasiu pakuote parasysiu kaip vadinasi, grybukams dazyt tai buvo liux thumbup.gif
Atsakyti