....spanguole , koks kokybiškas beze gavosi pas tave , kaip gerai , kai jums išeina , gal ne iš karto , bet vistiek... , mano draugė beze vis randa naujų draugių sau ....tikrai labai šaunu .
Daividija , dėkui už pynimo nuorodą , nusikopinau , nes be galo gražiai padarytas tas tortas .
Spanguolia malačius, dėkui, kad atnešei visoms parodyti, ne visos varto pagyrų puodą, o prarasti tokį puošimo pavyzdį būtų nusikaltimas, man asmeniškai laaaaabbbbaaaai gražu, o dabar dar pjūvį pamačiau, tai jau noriu dabar Margaritos, o šiandieniniame plane Daividijos plikytinis, na nieko artimiausią savaitgalį išbandysiu ir Margaritą, progos net dvi bus
o už nuorodas labai ačiū, nusižiūrėjau vieną reikalą, bandysiu padaryti, ir dar kas link puošimo, ieškojau čia krikštynoms tokių visokių naujovinių idėjų ir kokį lobyną užėjau, šakės varvinu seiles kelintą dieną dar viena auksarankė Šiauliuose kepanti tortus, verta pažiūrėti manau
gal turite idėjų, kuo puošti tie tortai kaip dviguba širdelė ir kiti kur glajus ne glajus, nesuprantu, kuo jie dengti - bet labai gražu
o už nuorodas labai ačiū, nusižiūrėjau vieną reikalą, bandysiu padaryti, ir dar kas link puošimo, ieškojau čia krikštynoms tokių visokių naujovinių idėjų ir kokį lobyną užėjau, šakės varvinu seiles kelintą dieną dar viena auksarankė Šiauliuose kepanti tortus, verta pažiūrėti manau
gal turite idėjų, kuo puošti tie tortai kaip dviguba širdelė ir kiti kur glajus ne glajus, nesuprantu, kuo jie dengti - bet labai gražu
QUOTE(Olesta @ 2009 07 06, 09:52)
ir kokį lobyną užėjau, šakės varvinu seiles kelintą dieną
gražu, bet... kai daro gėles iš kokios nors masės tai ir viskas... grožis dingsta. Čia mano pastebjimas. Su tikrom arba dirbtinėm plastikinėm gėlėm tai gražiai atrodo, bet jos vistiek nevalgomos.. Žodžiu, čia mergaitės tikrai geriau padaro
Naitas teisi , su gyvom gėlėm ir man laaaaaabai gražų ....ir labai įdomus tas glamžytas pavirsius , mano manynu ten glaistas užpiltas , ant prieš tai iš kremo ladarytų bangelių , kito varianto kol kas neturiu , arba tas pat variantas tik su plonai kočiota dengimo mase .....bresta reikaliukas pabandyti
Olesta , dėkui už nuorodą
Olesta , dėkui už nuorodą
a gi cia pumpurelio kepyklos fotkes
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 06, 12:23)
a gi cia pumpurelio kepyklos fotkes
nu tegu pabūsiu neišprusėlė, o Pumpurėlis čia pas mus kas man neturi reikšmės kieno jos, bet esmė tame, kad laaaaabai gražu kepu Daividijos plikytinio paskutinį lakštelį, nu bus navatnas reikalas vietoj Mascarponės dėsiu Rikotos sūrį
Pumpurelis yra kepyklele siauliuose, ten yra labai skaniu kepiniu, ale toookiu tortu ten neesu maciusi Bet vadinas galima uzsisakyti
as parodziau draugei foto,sako gi as jau maciau jas pumpurely jisavo vestuvini ten uzsisake,sako visos foto is kepyklos siauliuos kazkur tai cia girdejau labai gerus atsiliepimus apie sia kepykla paragausim greitai
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 06, 12:45)
gražu , ypač malkutės
Tai man taip niekas ir nepasakys,kada reikia i grietinele deti cukru,kad nesusiplaktu sviestas,is karto,ar jau baigiant plakti,ar isplakus tik imaisyti?