Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

bigsmile.gif ....spanguole , koks kokybiškas beze gavosi pas tave thumbup.gif , kaip gerai , kai jums išeina , gal ne iš karto , bet vistiek... ax.gif , mano draugė beze vis randa naujų draugių sau ....tikrai labai šaunu biggrin.gif .

Daividija , dėkui už pynimo nuorodą 4u.gif , nusikopinau , nes be galo gražiai padarytas tas tortas wub.gif.

Atsakyti
Spanguolia friends.gif malačius, dėkui, kad atnešei visoms parodyti, ne visos varto pagyrų puodą, o prarasti tokį puošimo pavyzdį būtų nusikaltimas, man asmeniškai laaaaabbbbaaaai gražu, o dabar dar pjūvį pamačiau, tai jau noriu dabar Margaritos, o šiandieniniame plane Daividijos plikytinis, na nieko artimiausią savaitgalį išbandysiu ir Margaritą, progos net dvi bus ax.gif
o už nuorodas labai ačiū, nusižiūrėjau vieną reikalą, bandysiu padaryti, ir dar kas link puošimo, ieškojau čia krikštynoms tokių visokių naujovinių idėjų ir kokį lobyną užėjau, šakės blink.gif varvinu seiles kelintą dieną dar viena auksarankė Šiauliuose kepanti tortus, verta pažiūrėti manau ax.gif 4u.gif
gal turite idėjų, kuo puošti tie tortai kaip dviguba širdelė ir kiti kur glajus ne glajus, nesuprantu, kuo jie dengti - bet labai gražu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 liepos 2009 - 08:24
QUOTE(Olesta @ 2009 07 06, 09:52)
ir kokį lobyną užėjau, šakės  blink.gif  varvinu seiles kelintą dieną

gražu, bet... kai daro gėles iš kokios nors masės tai ir viskas... grožis dingsta. Čia mano pastebjimas. Su tikrom arba dirbtinėm plastikinėm gėlėm tai gražiai atrodo, bet jos vistiek nevalgomos.. Žodžiu, čia mergaitės tikrai geriau padaro wub.gif
Atsakyti
Naitas teisi , su gyvom gėlėm ir man laaaaaabai gražų wub.gif....ir labai įdomus tas glamžytas pavirsius , mano manynu ten glaistas užpiltas , ant prieš tai iš kremo ladarytų bangelių , kito varianto kol kas neturiu , arba tas pat variantas tik su plonai kočiota dengimo mase .....bresta reikaliukas pabandyti tongue.gif

Olesta , dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
a gi cia pumpurelio kepyklos fotkes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 06, 12:23)
a gi cia pumpurelio kepyklos fotkes blush2.gif  blush2.gif

nu tegu pabūsiu neišprusėlė, o Pumpurėlis čia pas mus kas blush2.gif bigsmile.gif man neturi reikšmės kieno jos, bet esmė tame, kad laaaaabai gražu bigsmile.gif kepu Daividijos plikytinio paskutinį lakštelį, nu bus navatnas reikalas bigsmile.gif vietoj Mascarponės dėsiu Rikotos sūrį blush2.gif
Atsakyti
Naaaaaaaaaa kiek supratau , " Pumpurėlis " tai kažkokia firma , užsiimanti tortų darymu , kaip ir BIJOLA , ALKAVA ....t.t..... g.gif ......arba tos moterėlės slapyvardis pumpurėlis tongue.gif .ir ji turi savo kepyklą .....ar taip mmergyte ?
Atsakyti
Olesta, koks čia tas plikytinis blush2.gif g.gif kažkaip neužsifiksavo toks receptas g.gif

O va mano paskutinieji darbai tongue.gif ir jau daba savaitę pailsėsiu rolleyes.gif

Viduje MĖNULIS, puošta šokoladais ir sviestiniu kremu ir trupiniais ax.gif
user posted image

MALKOS PO SNIEGU, puošta baltu šokoladu
user posted image
Atsakyti
Pumpurelis yra kepyklele siauliuose, ten yra labai skaniu kepiniu, ale toookiu tortu ten neesu maciusi g.gif Bet vadinas galima uzsisakyti bigsmile.gif
Atsakyti
as parodziau draugei foto,sako gi as jau maciau jas pumpurely lotuliukas.gif jisavo vestuvini ten uzsisake,sako visos foto is kepyklos bigsmile.gif siauliuos kazkur tai cia 4u.gif girdejau labai gerus atsiliepimus apie sia kepykla ax.gif paragausim greitai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 06, 12:45)

O va mano paskutinieji darbai  tongue.gif  ir jau daba savaitę pailsėsiu  :rolley

wub.gif gražu , ypač malkutės wub.gif
Atsakyti
Tai man taip niekas ir nepasakys,kada reikia i grietinele deti cukru,kad nesusiplaktu sviestas,is karto,ar jau baigiant plakti,ar isplakus tik imaisyti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 06 liepos 2009 - 12:51