Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 29, 13:40)
Apatinio 45 cm.plotis , vidurinio 33 cm. ir viršutinio 24 cm. ....visų aukštis po 12 cm. kiekviename po 8 lakštelius .

Aš jo neatkeliu  schmoll.gif ....teks vyrams patiems iš šaldytuvo traukti  tongue.gif .

che, norėčiau pamatyt Tavo šaldytuvą laugh.gif ir kaip tie vyrai "trauks" tą tortą.. o jeigu taip veidu į trečią aukštą laugh.gif ??
Labai gražus tortas wub.gif džiaugiuos už tuos, kurie baigė mokslus... gardžiuosis tortu..
Atsakyti
cipciuk tortas tikrai grazus ir toks sakyciau gigantas thumbup.gif idomu kiek zmoniu toki torta valgis biggrin.gif

naitas pinigu krepseliu era tesiasi smile.gif sauniai padirbeta thumbup.gif
idedu nuoroda savo balto tortuko, puosto tuo aisingu. mano beveik visi tortukai puosti arba aisingu arba dengti mase smile.gif gali paziureti

baltas tortukas
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 06 29, 14:57)
naitas pinigu krepseliu era tesiasi smile.gif sauniai padirbeta  thumbup.gif
idedu nuoroda savo balto tortuko, puosto tuo aisingu. mano beveik visi tortukai puosti arba aisingu arba dengti mase smile.gif gali paziureti
baltas tortukas

ačiū už gerą žodį.
O dabar tai nukritau - visi tie dzibukai tai aisingas?? baltymas-cukraus pudra-citrinos rūgštelė? ar ne per stipriai sukietėja viršus?
aš tą tortą mačiau... tikrai galvojau, kad beze puoštas.
Atsakyti
Cipciuk,tikras mamutas!!!
BEt labai grazus,toks tvarkingas thumbup.gif Pas mane i saldytuva niekaip netilptu schmoll.gif Kiek valandu beza plaket,jei nepaslaptis,is tiek kiausu doh.gif
naitas,labai sauniai padirbejai su tuo maisiuku!!!
eglejk,tavo irgi labai grazus baltas tortas wub.gif
Atsakyti
mergaitės, help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif būkite geros, gal kuri išsisaugojote batelių darymo schemą, kažkurioje temukėje buvo labai aiškiai schematiškai parodyta, pažingsniui kaip daryta, gal galėtumėt mestelėti man žioplei dar kartąm nugi neišsisaugojau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M&V @ 2009 06 29, 12:48)
Cipciuk, fantastika, tik idomu pasidare kaip tokio deametro lakstus iskepi orkaitej  g.gif

Mano orkaitė plati , bet apatinio " uodega " netilpo schmoll.gif , teko nupjauti ir kepti atskirai , o vidurinis tilpo tip - top .

Daividija , 28 baltymai ...pasekmės vienam mikseriui amen doh.gif , na nieko garantinis pasikeisiu , ir be to dar keletas yra ....plakimas užtruko ilgai , 7 kartai po 4 kiaušinius ...... doh.gif

Olesta prašau tau iškarpos ... smile.gif

user posted image
Atsakyti
AČIŪ wub.gif
Atsakyti
Sakykit, mergaitės, jei aš Juodo miško biskvitus išsikepsiu antradienį, pertepsiu trečiadienį, o valgys jį šeštadienį - ar normalu bus g.gif ar man tas biskvitas nesudžius ir kaži perteptas kai dvi dienas prastovės ar neatrodys pjūvis toks nekoks unsure.gif

Jetau jetau , kai užpuolė visi - turiu šeštadieniui tris tortus (medutį. malkas po sniegu ir mėnulį) ir maišą morengų padaryt ir dar šitą juodą mišką penktadieniui doh.gif wacko.gif jaučiuosi kaip kepykloj dirbčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 29, 11:09)
Labas rytas mergaitės user posted image, ačiū PovilaS , už naują temą.

Tai ką , man pirmai teko idėti savo kūrinį  tongue.gif ...malonu , malonu .
Tortas skirtas Universiteto baigimui , visas papuošimas padarytas užsakovei prašant - jokių gėlių  schmoll.gif ....tik vienas bet ...jis turėjo būti dengtas mase , tačiau 2 kartus jai nutirpus ir nubėgus , mane gelbėjo mano neišskiriamoji  wub.gif

Torto svoris 17 kg. ...apatinis aukštas iš 3 pilnų normų ( čia , kad orentuotumėtės ) į dydį , kepuriukas tinka mano anukytei  tongue.gif .

Vidui " MEDUTIS " , puošta beze ( 28 kiaušinių baltymai ) , juostos iš dengimo masė , kepuriukas ir diplomas su kaspinu iš mano gėlių masės  smile.gif ., tik va foto , kažkodėl priekinis fasadas lyg būtų susliejusi beze  g.gif .....taip nėra , visur gražūs dzibukai .

Labai dailus wub.gif
Atsakyti
Nuostabus tortukai, merginos wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 29, 15:30)
Mano orkaitė plati , bet apatinio " uodega " netilpo  schmoll.gif , teko nupjauti ir kepti atskirai , o vidurinis tilpo tip - top .

Daividija , 28 baltymai ...pasekmės vienam mikseriui amen doh.gif , na nieko garantinis pasikeisiu , ir be to dar keletas yra ....plakimas užtruko ilgai , 7 kartai po 4 kiaušinius ...... doh.gif

Olesta prašau tau iškarpos ... smile.gif

user posted image

Kadangi sita schema as buvau idejus (ideja tai nusiziureta, bet schema mano paisyta), tai noriu perspet, kad cia ne batelio schmoll.gif Cia vaikiskam batukui, na, kaip pvz. krikstynoms buna.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 14:19)
ačiū už gerą žodį.
O dabar tai nukritau - visi tie dzibukai tai aisingas?? baltymas-cukraus pudra-citrinos rūgštelė? ar ne per stipriai sukietėja viršus?
aš tą tortą mačiau... tikrai galvojau, kad beze puoštas.

ne ne, ten aisingas, nepasakyciau, kad sukieteja labai stipriau prisilietus tie dziubukai susiploti gali, bet jei tik vos prilieti tai laikosi nesusitryne smile.gif jis kuo puikiausiai pjaunasi smile.gif
as beze kazkaip privengiu meginti, paskaitineju cia kad vienai nepavyko kitai, tai as dar palauksiu, o kolkas man gerai ir tas aisingas (cukraus pudra+baltymas+citrinos rugstele) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 06 29, 14:52)
mergaitės,  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif būkite geros, gal kuri išsisaugojote batelių darymo schemą, kažkurioje temukėje buvo labai aiškiai schematiškai parodyta, pažingsniui kaip daryta, gal galėtumėt mestelėti man žioplei dar kartąm nugi neišsisaugojau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

cia batelio sablonai, tik nezinau ar ka pavyks iziureti, neiseina man didesniu foto ikelti
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 29, 11:09)
Tai ką , man pirmai teko idėti savo kūrinį  tongue.gif ...

AAAAA.... mmmm..... aha..... ohmy.gif wacko.gif mastau.gif Aš be žado... karsta.gif Net nežinau ko klausti blush2.gif Ne nu čia tai viršūnė - 17 kilų blink.gif
Atsakyti