Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 03, 09:37)
g.gif  g.gif  g.gif čia lygiai taip pat aš galėčiau juoktis, kad tu apie teisę nieko neišmanai  doh.gif

Rozmarinai , prie ko čia teisė , ir ko tu ja taip giriesi , aš gi nesigiriu , kad esu ginekologė - baigusi aukštajį apie kurį tu taip pat nenusimanai biggrin.gif ......juokiuosi iš tavo pasakojimo apie tai , kaip tu visas apakinai blink.gif savo šedevrais , kad net išmetė iš ten ( konkurentės juk maišo ) , nepergyvenk iš čia mes tavęs nemesime , liūdna būtų .
Atsakyti
Inočka , RiMami ....jezau , kol skaičiau pamiršau kas ką gražaus padarė doh.gif blush2.gif ......nu tortai nerealūs wub.gif wub.gif wub.gif , darbštuolės jūs moteriškės ,visų labai labai patiko thumbup.gif .....aš šia savaitę ilsiuosi , kitą tai kaip dėsiu...... doh.gif doh.gif .....baisu net pagalvoti .

Naitas , ačiū , kad paadvokatavai , tik.....kam trūksta jumoro jausmo , jo tikrai nedadėsi schmoll.gif , kokios profesijos bebūtu .
Atsakyti
RiMami kokia barbe wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
RiMami jau dukružės tortas, tai laikykis thumbup.gif o spalvų dailumas, o suknios dizainas thumbup.gif galva susisuko, torto užsimaniau, einu kraustyti šaldytuvo, nes nerealiai sužadinai apetitą bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 04, 21:19)

thumbup.gif .nu tu pavarai blink.gif labai dailus tavo tortas!!!
Inocka,as irgi pas rusaites kai pasiziuriu,nukrentu nuo kedes ir einu sleptis,jos tai auksarankes,tokius sedevrus sukuria.
MB kompiuterio pele ateme,tai rasyt nemoku doh.gif
Atsakyti
Merginos,va cia parodyta kaip padaryti krepeseli is sviestinio ar grietineles kremo,gal kuriai pravers.
krepselio pynimas
Atsakyti
jo, šitas būdas labai geras ir greitas thumbup.gif
daividija, bręstu Tavo plikytam tortui, tik su savo nukrypimais blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės na ir grožis čia pas jus essen.gif swoon.gif
help.gif help.gif help.gif Kreipiuos į jus visas pagalbos ir tikiuos, kad pagelbėsit.Iš kart visų atsiprašau, kad pati nepaieškojau, esu įsitikinus,kad pavertus kelis psl., rasčiau...tiesiog labai pristigau laiko ...paskutinę minutę sugalvojau va taip papuošti keksiukus dukrytės krikštynom.Būkit gerutės pasakykit kaip pasidaryti va tokį ar panašų glaistą.user posted imageuser posted image
Nelabai suprantu ar čia tokia pati masė, na , bet tikiuos,kad suprasit ko man reikia. Pas daugelį iš jūsų yra taip puoštų tortų.
Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 07 05, 21:26)
Nelabai suprantu ar čia tokia pati masė, na , bet tikiuos,kad suprasit ko man reikia. Pas daugelį iš jūsų yra taip puoštų tortų.
Iš anksto dėkoju.

ta balta, kurioje blizgučiai, ir kitur, pirmasis sluoksnis, tai gal galėtų būti aisingas,t.y. kiaušinio baltymas, cukraus pudra ir citrinos rūgšyelė bei norimos spalvos dažai. Tą aisingą gali pasidaryti norimo standumo - nori - lieji, nori - "statai", viskas priklauso nuo cukraus pudros kiekio.
o tie "piešinukai", figūrytės.. tai gal ir taip vadinama Meian masė gali būti unsure.gif ar cukrinių gėlyčių masė. šių masių panaudojimas ir receptai yra šiek tiek aukščiau Inočka temoje apie papuošimus. Paskaityk, ten tik 5 puslapiai, ir su paveiksliukais. ten visa "esencija" sukaupta.

Tik va galvoju - ar skanūs bus keksiukai su tais "pribumbasais" unsure.gif man irgi jie labai gražūs, kaip tik šiandien nusipirkau stiklinę serviravimo lėkštę, ant kojelės, apie tokius keksiukus galvodama rolleyes.gif

va čia info, 47 žinutė.
http://www.supermama...?...78104&st=36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 liepos 2009 - 20:58
QUOTE(naitas @ 2009 07 05, 21:54)

Dideliausias ačiū wub.gif radau ko ieškojau.Nu bet grožis neapsakomas, neįsivaizdavau,kad galima taip padaryti, lenkiu galvą.
Dėl keksiukų g.gif ...gal ir nelabai skanu, ale grožis neišpasakytas lotuliukas.gif
Keksiukus kepiau pagal šį receptuką, gal kam prireiks
Keksiukams (12vnt.):
125g sviesto
puodelis cukraus (200g)
2 kiaušiniai (atskirti)
120ml pieno
vanilės lašai
20g kakavos (nesaldintos)
puodelis miltų (120-130g)
1 nubrauktas a.š.
valgomosios sodos.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 05, 19:38)
Merginos,va cia parodyta kaip padaryti krepeseli is sviestinio ar grietineles kremo,gal kuriai pravers.
krepselio pynimas

Ir šiaip pradedančiosioms yra į ką pasižvalgyti, visai patiko jų pamokymai 4u.gif

Olesta liepė atnešti šį mano torčiuką čia pioneer.gif
Margarita, puošta BĖZĖ lotuliukas.gif - sureikšminu bėzė, nes dar neseniai čia guodžiausi kad nesigavo nei bėzė, nei ganašas, nei sviestinis kremas, o štai dabar jau viskas gaunasi thumbup.gif
Man su bezė dirbti laaaaaabai patiko, tad iš to džiaugsmo puoliau išbandyti įvairius antgaliukus blush2.gif tai gavosi asorti.

user posted image

Dar norėjau paklausti - kokio storio jus pjaunat biskvito sluoksnius? Aš noriu kad jie butų plonučiai, na bet kiek beploninčiau perpjovus vistiek man nepatinka - gal ir čia yra užslėpta kokia gudrybė? g.gif Gal jus pjaunat, kad jie tiesiog persimato?

Mano torto pjūvis čia
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif

Spanguolia, sveikinu sėkmingai įveikus beze user posted image Dailus tortukas, o jau braškės kooookioooos apetitnos user posted image

Daividija, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti