Ačiū labai, merginos
Gitule, kvadračiukus ant maišo dariau sieteliu
Inočka, labai žavūs tavo tortai
QUOTE(Inočka @ 2009 07 04, 14:49)
Mergaites, aciu uz ivertinima. Nelabai kokybiskos nuotraukos. Padariau dar kitas, tai idejau i savo parasa, kam idomu galit paziuret
Viskas, baigesi mano "darbo" savaite . Parodau paskutini savo tortuka suneliui gimtadieniui. Puostas siandien ryte gal per 5 min, nes nebuvo laiko visiskai. (torto liko tik mazas gabalelis )
Viduje medaus tortas, masinytes is marcipano (sunaus uzsakymas )
Viskas, baigesi mano "darbo" savaite . Parodau paskutini savo tortuka suneliui gimtadieniui. Puostas siandien ryte gal per 5 min, nes nebuvo laiko visiskai. (torto liko tik mazas gabalelis )
Viduje medaus tortas, masinytes is marcipano (sunaus uzsakymas )
ko taip masinytes zvilga ka naudojai,kaiop man reieketu kazko panasaus tuoj sunausd gimtadienis,ir kelias is ko nutiestas ir kuo nudazytas,super grazu ir tikroviskas
Labas vakarelis,vaisinu visas savo torciuku,gelytes is marcipanines mases,papuosimai,grietinele ir karunos sokalado glaistas,sonai,kaip matosi nepavyko,turejo buti grazi sokoladine girlianda
Norejau paklausti Inockos,ka as ne taip darau su marcipanine mase,idejau pudros,kaip parasyta,bet ji man vistiek,tokia trapi gaunasi,baibokams,kaip tik,bet va gelytes sunkiai lipdziau,apie kociojima nera nei ka svajoti.
Dar gal galite patarti,kaip is apelsininiu,melynu,raudonu,vysniniu dazu,pasigaminti zalia spalva,kiek bandziau,man vis ruda gaunasi
Norejau paklausti Inockos,ka as ne taip darau su marcipanine mase,idejau pudros,kaip parasyta,bet ji man vistiek,tokia trapi gaunasi,baibokams,kaip tik,bet va gelytes sunkiai lipdziau,apie kociojima nera nei ka svajoti.
Dar gal galite patarti,kaip is apelsininiu,melynu,raudonu,vysniniu dazu,pasigaminti zalia spalva,kiek bandziau,man vis ruda gaunasi
sveikos mergaites,seniai buvau uzsukusi pas jus,tai uztrukau kokias 3valandukes kol isziurejau visu grozius...nagi visos saunuoles kokie saunus tortai,man net sunku visas isvardyti...labai istrigo cipciuko tortas gigantas taip pat tortukas su burbulu...olestos grazus tortukas,taip pat migle79,na o inocka tai mane pribloske su savo nulipdytom figurelem ir tortu groziu... ,taip pat noriu pagirti ir merginas su pirmaisiais tortukais saunuoles
Na va dar vienas darbas atliktas viduj medutis, rožės šokoladinės, krepšys iš maršmalow šokoladinės masės, skaičius dariau iš pastilažo (man jie nepatinka, be jų gražiau bet jubilijatės mama pageidauja jų )
vau koks grazuolis,o jau rozytes kokios grazios ir kiek ju daug bandziau skaiciuoti galvojau kad bus 18bet pasirodo ju ten daugiau...nu turejai darbelio tiek prilipdyt...
QUOTE(apple tree @ 2009 07 04, 20:37)
vau koks grazuolis,o jau rozytes kokios grazios ir kiek ju daug bandziau skaiciuoti galvojau kad bus 18bet pasirodo ju ten daugiau...nu turejai darbelio tiek prilipdyt...
turėjo būt dar daugiau, mano vaizduotėj jis toks pilnas pilnas rožių, nė tarpelio neturėjo matytis... bet prilibdžiau per kelias dienas (čia kažkur apie 25_) ir galvojau kad tikrai užteks o jau kai sudėjau ant torto, matau kad per mažai... nu bet nebeturėjau jėgų vėl darytis masę ir lipdyt
Mergaites, dar karta aciu uz grazius zodzius, bet as nieko cia ispudingo nepadariua. As daznai lankausi rusaiciu forume, tai jau KOKIUS GROZIUS jos ten padaro , tai man iki ju ojoj kaip toli . bet labai noriu ismokti.
O kas del to tortuko su masinkom, tai ten kur zalias kremas, tai beze, turejo buti su antgaliu padaryta zole, bet per skubejima nedaviriau sirupo ir man beze nesisiplake iki standumo (gerai kad tik is 1 baltymo dariau). Zodziu, kai neturi laiko geriau nieko ir nepradet . Tai teko tiesiog uztept ir viskas.
Olesta, kartais ne tu klausei kaip sulipdyti detales is pastilazo . As "klijuoju" su aisingu. Visada jo turiu pasidarius ir laikau saldytuve.
neramuole, as apdengiu torta ir mase nupjaunu ne prie pat krastu, o palieku kokius dar 2 - 2,5 cm, paskui su teptuko kitu galu padarau tokius griovelius. Nieko sudetingo
, vis dar laukiam
Tai cia gi nieko sudetingo, sutepi apibarstai ir psio
Naudojau miltukus blizgancius, skiestus su vodke . Kelias is dengimo mases, jis ir yra juodas, nu toks gal nevisai juodas, asfalto spalvos, nudaziaus mase su juodais dazais, ten dar akmenukai guli is tos pacios mases. O paskui ant virsaus patepiau sidabriniais miltukais maisytais su romu, galima su degtine, bet degtine isgaruoja ir slapio efekto nelieka, tik blizgantis, o romas ar gali buti koks nors likeris, jis ir lieka toks siek tiek slapias.
Ujuj , as nezinau kaip reikia elgtis su ta maximine marcipanine mase. Dar jos nebandziau. Turejau du pokiukus normalios, skirtos figurelems lipdyti, ten ji jau paruosta, man is Airijos drauge atveze, tai ja ir naudojau. ji siek tiek limpanti, tai as krakmolu tepiau rankas. Vaidosee, o man tai visai dailios gelytes.
Galvoju, kad gal per daug pudros idejai, reiketu gal kiek maziau, o paskui lipdyti tepant pavirsiu ir rankas krakmolu. Bet is tikro tai negaliu atsakyt, nes pati dar nebandziau.
uzniuks, grazus spalvingas torciukas. O kas viduje
O kas del to tortuko su masinkom, tai ten kur zalias kremas, tai beze, turejo buti su antgaliu padaryta zole, bet per skubejima nedaviriau sirupo ir man beze nesisiplake iki standumo (gerai kad tik is 1 baltymo dariau). Zodziu, kai neturi laiko geriau nieko ir nepradet . Tai teko tiesiog uztept ir viskas.
Olesta, kartais ne tu klausei kaip sulipdyti detales is pastilazo . As "klijuoju" su aisingu. Visada jo turiu pasidarius ir laikau saldytuve.
QUOTE(neramuole @ 2009 07 04, 12:25)
..... kaip taip graziai padarai apacia?
neramuole, as apdengiu torta ir mase nupjaunu ne prie pat krastu, o palieku kokius dar 2 - 2,5 cm, paskui su teptuko kitu galu padarau tokius griovelius. Nieko sudetingo
QUOTE(RiMami @ 2009 07 04, 15:42)
Turiu ir aš torčiuką vieną parodyt - buvau, jau visą litaniją surašius, bet užstrigo kompas ir viskas pradingo tai vėliau parodysiu
, vis dar laukiam
QUOTE(gitule @ 2009 07 04, 17:44)
Toks tortas butu mano dukros svajone
Tai cia gi nieko sudetingo, sutepi apibarstai ir psio
QUOTE(padima @ 2009 07 04, 19:05)
ko taip masinytes zvilga ka naudojai,kaip man reieketu kazko panasaus tuoj sunausd gimtadienis,ir kelias is ko nutiestas ir kuo nudazytas,super grazu ir tikroviskas
Naudojau miltukus blizgancius, skiestus su vodke . Kelias is dengimo mases, jis ir yra juodas, nu toks gal nevisai juodas, asfalto spalvos, nudaziaus mase su juodais dazais, ten dar akmenukai guli is tos pacios mases. O paskui ant virsaus patepiau sidabriniais miltukais maisytais su romu, galima su degtine, bet degtine isgaruoja ir slapio efekto nelieka, tik blizgantis, o romas ar gali buti koks nors likeris, jis ir lieka toks siek tiek slapias.
QUOTE(Vaidosee @ 2009 07 04, 19:29)
Ujuj , as nezinau kaip reikia elgtis su ta maximine marcipanine mase. Dar jos nebandziau. Turejau du pokiukus normalios, skirtos figurelems lipdyti, ten ji jau paruosta, man is Airijos drauge atveze, tai ja ir naudojau. ji siek tiek limpanti, tai as krakmolu tepiau rankas. Vaidosee, o man tai visai dailios gelytes.
Galvoju, kad gal per daug pudros idejai, reiketu gal kiek maziau, o paskui lipdyti tepant pavirsiu ir rankas krakmolu. Bet is tikro tai negaliu atsakyt, nes pati dar nebandziau.
uzniuks, grazus spalvingas torciukas. O kas viduje
Sveikos,
vis pasiskaitau jusu temeles ir nusprendziau papuosti savo torčiuka...noriu dengti torta Meian apdengimo mase, bet galvoju gal mano kremas su ja nesutars ...krema darau is pieno, kiausiniu, sviesto, kakavos ir krakmolo...gal patarsit ar tinka toks kremas?
vis pasiskaitau jusu temeles ir nusprendziau papuosti savo torčiuka...noriu dengti torta Meian apdengimo mase, bet galvoju gal mano kremas su ja nesutars ...krema darau is pieno, kiausiniu, sviesto, kakavos ir krakmolo...gal patarsit ar tinka toks kremas?
rimami rase,rase ir nieko neparase o as jau laukiau isiziojus koki torta atnesi
QUOTE(Inočka @ 2009 07 04, 22:33)
, vis dar laukiam
Jolka, parašiau parašiau jau
Pagaliau atnešu savo lėlę parodyt, kurią dariau prieš savaitę dukros gimtadieniui. Ji vis varvindavo seilę jūsiškių barbių prisižiūrėjus - tai nusprendžiau pradžiuginti, tuo pačiu ir pačiai įdomu buvo pamėgint ar gausis, nes anksčiau nieko panašaus nesu darius Viduje tortas medutis, lėlės po sijonu irgi medutis iš mažėjančia tvarka sudėtų lakštelių, rūbai - Meian apdengimo masė. Didelis tortas puoštas beze, rožytės - šokoladinės (už kurias kažkada kumščius prašiau laikyt ), lapeliai - cukriniai. Dar nelabai fotkėse matosi - šalikiukas lengvai pablizgintas perlamutriniais sausais miltukais, kaip ir baltos sijono dalys o ten kur baigiasi liemens bliuskė - karbatkytės yra banguotai apipjautos ir yra įspauduku įspausta po mažą gėlytę, bet nei vienoj fotkėj jų nesimato Tortas gavosi ištiesų didelis vien tik sijono tortas-kūgis svėrė 1,100 kg be "rūbų" ir lėlės, o pagrindinis tortas 4 kg tai viso labo neblooooogo dydžio tortas gavosi Tiesą sakant, privargau aš su juo, kol padariau
šioje fotkėje natūrali torto spalva nesuprantu, kodėl kur iš toliau buvo fotkinta - suknios spalva netikra , o kur iš arti - tikra
įdedu dar pora nuotraukyčių - vieną iš šono, kitą be gėlių, kur geriau sijono apačia matosi
QUOTE(RiMami @ 2009 07 05, 00:19)
Pagaliau atnešu savo lėlę parodyt,
JAU matau
Dailute, grazute, o jau kokios spalvos grazios