vajej mergaites kiek groziu per toki trumpa laika
Olesta na tavo batukai tai labai grazus,o tortukai tokie mieli su meile daryti.
Migle79 wau vat cia tai pinigu maiselis,super.
Inocka tavo tortukas kaip visada pasakiskas.
Cipciuk tortukas jusu nerealus grozis.
mergaites visos tikros saunuoles,jau ir neisvardinsiu.
Malonu matyt naujus vardus ir dar su naujais graziais ir labai skanaiai atrodanciais tortukais
Mergaites, aciu uz ivertinima. Nelabai kokybiskos nuotraukos. Padariau dar kitas, tai idejau i savo parasa, kam idomu galit paziuret
Viskas, baigesi mano "darbo" savaite . Parodau paskutini savo tortuka suneliui gimtadieniui. Puostas siandien ryte gal per 5 min, nes nebuvo laiko visiskai. (torto liko tik mazas gabalelis )
Viduje medaus tortas, masinytes is marcipano (sunaus uzsakymas )
Viskas, baigesi mano "darbo" savaite . Parodau paskutini savo tortuka suneliui gimtadieniui. Puostas siandien ryte gal per 5 min, nes nebuvo laiko visiskai. (torto liko tik mazas gabalelis )
Viduje medaus tortas, masinytes is marcipano (sunaus uzsakymas )
nu nieko saaaaauuuu
Be žodžių
Sveikutės. Dėl tam tikrų priežasčių buvau atitrūkusi nuo SM, kompo ir saldumynų, o kiek čia daug visko prikepėte viską mačiau, žavėjausi, stebėjausi.... visos ŠAUNUOLĖS
Inočka, nu tu duodi vienas tortas po kito, vienas už kitą gražesnis nu tas su lopšeliu - tai tooooks mieeeelas ir dailus mačiau ir seniau įdėtus tavo tortus su vaisių krepšeliu, meškiuku su mezginiu, su dailininku - nu ką čia ir kalbėt MENININKĖ iš didžiosios raidės esi taip viskas kruopščiai padaryta iki smulkmenų
Cipciuko triaukštis gigantas irgi pribloškė savo dydžiu ir be abejo grožiu va čia tai bent tortas ir tas su paauksuotu rutuliu - liuksiškai atrodo Kaip jūs jį padarėt
Migle, tu nuolat stebini savo gražiais, kruopščiais, tortukais - su morkytėm, moliūgiukais ir namuku toks žaismingas tortukas graži idėja o pinigų maišas - kas be ko - įspūdingas
Olestos su batukais ir pėdutėm - labai mielas ir dailutis
Ir visų visų, Jolkos, monikutės, salexos, uzniuko, eglejk (beje, labai linksma šypsenėlė ) sunku ir išvardinti visas, kiek daug prikepėt, atleiskit, jei kurios nepaminėjau pasimečiau tiesiog tarp gausybės vardų - puikūs torčiukai Smagu matyt naujų tortininkių
Turiu ir aš torčiuką vieną parodyt - buvau, jau visą litaniją surašius, bet užstrigo kompas ir viskas pradingo tai vėliau parodysiu
Inočka, nu tu duodi vienas tortas po kito, vienas už kitą gražesnis nu tas su lopšeliu - tai tooooks mieeeelas ir dailus mačiau ir seniau įdėtus tavo tortus su vaisių krepšeliu, meškiuku su mezginiu, su dailininku - nu ką čia ir kalbėt MENININKĖ iš didžiosios raidės esi taip viskas kruopščiai padaryta iki smulkmenų
Cipciuko triaukštis gigantas irgi pribloškė savo dydžiu ir be abejo grožiu va čia tai bent tortas ir tas su paauksuotu rutuliu - liuksiškai atrodo Kaip jūs jį padarėt
Migle, tu nuolat stebini savo gražiais, kruopščiais, tortukais - su morkytėm, moliūgiukais ir namuku toks žaismingas tortukas graži idėja o pinigų maišas - kas be ko - įspūdingas
Olestos su batukais ir pėdutėm - labai mielas ir dailutis
Ir visų visų, Jolkos, monikutės, salexos, uzniuko, eglejk (beje, labai linksma šypsenėlė ) sunku ir išvardinti visas, kiek daug prikepėt, atleiskit, jei kurios nepaminėjau pasimečiau tiesiog tarp gausybės vardų - puikūs torčiukai Smagu matyt naujų tortininkių
Turiu ir aš torčiuką vieną parodyt - buvau, jau visą litaniją surašius, bet užstrigo kompas ir viskas pradingo tai vėliau parodysiu
Lauksim foto
Mergytės, gal galit pasakyti su kokia mase užpila tortukus, ant kurių būna vaisiai
Na pavyzdžiui va toks
Mergytės, gal galit pasakyti su kokia mase užpila tortukus, ant kurių būna vaisiai
Na pavyzdžiui va toks
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 04, 16:02)
Gali det ant paprastos grietineles, tegu tik pastovi siek tiek saldituve, kad grietinele sustandetu, o ant virsaus uzpilsi greitai stingstancia zele
Lauksim foto
Na pavyzdžiui va toks
Na pavyzdžiui va toks
DR.OTKER skaidri zele buna mazuciais melynais pokiukais
Merginos jusu tortai nuostabus
Na pavyzdžiui va toks
Na pavyzdžiui va toks
Ju buna iv rusiu, spalvotu ir bespalviu ir iv. skoniu, reikia tik cukraus ir rugsteles kartais pagal skoni idet, zodziu ragaut darant.Va atrodo kaip:
Inocka, as be zodziu Toks tortas butu mano dukros svajone
inocka,as jo nevalgyciau..pirma gaila,o antra galvociau kad zvyro i burna nepatektu jezau,kad tikroviskas jis