Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 07 03, 21:40)
kai jau lomkės prasideda šaltibarščiams, tada važiuoja į Prancūziją  kefyro  lotuliukas.gif

Pasakyk, kad darytu su naturaliu jogurtu saltibarscius, beveik nesiskiria skonis, nuo darytu su kefyru mirksiukas.gif Pas mus cia irgi nera kefyro normalaus, isskyrus liet., lenku ar rusu pardes, tai radom iseiti su jogurtu 4u.gif Atsiprasau, biski buvo off topic poster_offtopic.gif biggrin.gif
Atsakyti
eglejk, labai linksmas ir mielas tortas. Neabejoju, kad patiks mergaitei bigsmile.gif

Ilgai kankinau visus įvairiais klausimais, tai dabar rodau savo "pinigų maišelį":

user posted image

user posted image

Labai ačiū Meian, Inočkai, Cipciukui, Neramuolei už naudingus patarimus aciuks.gif

P.S. Bandžiau ant servetėlės nupiešti lentutes šokoladu, bet nelabai gavosi, tai nekreipkit į tai dėmesį tongue.gif
Atsakyti
eglejk, thumbup.gif
Migle79, clap.gif clap.gif clap.gif , krize mums nebaisi lotuliukas.gif , Super

As irgi atnesu tortuka mergaites krikstynoms
Viduje jogurtinis tortas su tresnem, braskem ir persikais, dengtas minordijos mase, visas figureles, lovyte ir gelytes dariau is pastilazo, angeliuko ir leliuko veidukai nupiesti maistiniais flomasteriais.
Nuotraukoje spalva tokia, kokia yra is tikro

Mergaites, Jus tikriausiai nepykstat, kad idedu daugiau nuotrauku blush2.gif Tiesiog noriu parodyti is visu pusiu

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 03 liepos 2009 - 23:32
Aciu mergytes labai jus mane paguodet 4u.gif su saldainiu teslyte kaip elgtis, nes jau maniau kad teks prasytis pas kaimyne lotuliukas.gif
O jau groziu kokiu tik pas jus per diena tai wub.gif

P.S.poster_offtopic.gif gal kuri kauniete i urmo baze keliausit siom dienom ir pirksit paprastus dazus, nu niekaip man niekas neperka. Prasyciau daugiau trigubo kiekioir sumokeciau daugiau kad tik kas man padetu. Nes taip noris paspalvinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 03, 23:09)
tai tada iš vis super mokinė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man tai vis dar tas aisingas iš galvos neišeina, kiek maždaug reikia cukraus pudros vienam baltymui, batukams dabar kai plakiau tai dariau taip: vieną baltymą pasukau su šaukštu kelias minutes su šiek tiek cukraus pudros, paskui plakiau mikseriu, vis įpildama dar ir dar cukraus pudros, galiausiai kažkur vidury plakimo sudėjau citrinos rūgštelę pagal skonį ir dar plakiau, jau kai stovėjo dzibai ant sienelių nustojau plakti, bet po kiek laiko, kai jau dzibavau ant batukų, rievelės nelabai norėjo jau laikytis g.gif  ar buvo per karšta tiesiog, ar per mažai cukraus pudros buvo, o gal netiko kam grietinėle keksiukus sutepiau, bet tik tarp keksiukų, šonai tai aisigu visi aplinkui buvo nu žodžiu dilema dabar didžiulė man lotuliukas.gif

nereikia to aisingo su mikseriu plakti, viska pakanka daryti sakutes pagalba, taip paprasciau ir geriau paziureti ar pakanka jau pudros smile.gif
as darau sitaip: paplaku kiausinio baltyma su citrinos rugstele, ir tada dedu cukraus pudra. sitam tortukui su lieziuviu apdengti sunaudojau apie 700gr pudros, kiausinis buvo M dydzio, tai man ju 1.5 prireike. As visada pasigaminu is vieno baltymo mases, jeigu truksta pasidarau dar, bet nevisada is pilno baltymo. Kartais jeigu reikia tik siek tiek padziubuoti, tai irgi is viso baltymo nedarau, tik dali jo imu mirksiukas.gif
Papildyta:
Migle79 kad man kas pametetu tokimaiseli, tai visai nesupykciau biggrin.gif graziai pasidarbavai thumbup.gif

Inocka gerai, kad idedi daugiau foto, idomu buna paziureti visas tortuko detales, o ipatingai kai jos tsaip kruopsciai buna nulipintos wub.gif
Atsakyti
Migle79 su Inočka, Jūs stebukladarės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superiniai tortukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 liepos 2009 - 08:46
QUOTE(Olesta @ 2009 07 04, 09:45)
Migle79 su Inočka, Jūs stebukladarės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  superiniai tortukai thumbup.gif

Ne nu jau tikrai blink.gif neeiliniai sugebejimai wub.gif
Atsakyti
inocka,super darbelis,o spalvos kokios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 04 liepos 2009 - 10:55
Migle79 su Inočka, Jūs stebukladarės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  superiniai tortukai thumbup.gif

pritariu 100 procentu wub.gif labai dailu wub.gif inocka kaip taip graziai padarai apacia? nu labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Migle, kooks maisiukas bigsmile.gif O kaip padaryti ant dengimo mases tuos mazus kvadraciukus, ale maisine medziaga ?
QUOTE(Inočka @ 2009 07 03, 22:26)

OHO !!! bigsmile.gif thumbup.gif Va cia tai kruostumas, nu ir grazu, akiu atplest neina. Jusu tortai visada tokie silti atrodo wub.gif Ir kaip ta angeliuka taip graziai nulipint ? Isvis visos smulkios detales tokios isbaigtos, leliukas dar su soskiuku wub.gif
Kuo daugiau nuotrauku, tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 03, 21:09)
Ilgai kankinau visus įvairiais klausimais, tai dabar rodau savo "pinigų maišelį":

thumbup.gif Grazus maisas!!!Bet pas tave visi tortai grazus,nera ka ir pridurt!!!
QUOTE(Inočka @ 2009 07 03, 21:26)
eglejkthumbup.gif
Migle79clap.gif  clap.gif  clap.gif , krize mums nebaisi  lotuliukas.gif , Super

Ta rolleyes.gif vo kaip visada be trukumu,dailus,kruopstus,grazus,skanus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 07 04, 00:26)

Mergaites, Jus tikriausiai nepykstat, kad idedu daugiau nuotrauku  blush2.gif Tiesiog noriu parodyti is visu pusiu

Kas čia per klausimas doh.gif nors ir šimtas nuotraukų būtų, neatsibostų žiūrėti blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif man išvis būtų gaila tokius grožius suvalgyti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 23:55)
Pasakyk, kad darytu su naturaliu jogurtu saltibarscius, beveik nesiskiria skonis, nuo darytu su kefyru  mirksiukas.gif  Pas mus cia irgi nera kefyro normalaus, isskyrus liet., lenku ar rusu pardes, tai radom iseiti su jogurtu  4u.gif  Atsiprasau, biski buvo off topic  poster_offtopic.gif  biggrin.gif

Ačiū už info aciuks.gif
Atsakyti