QUOTE(Olesta @ 2009 07 03, 23:09)
tai tada iš vis super mokinė
man tai vis dar tas aisingas iš galvos neišeina, kiek maždaug reikia cukraus pudros vienam baltymui, batukams dabar kai plakiau tai dariau taip: vieną baltymą pasukau su šaukštu kelias minutes su šiek tiek cukraus pudros, paskui plakiau mikseriu, vis įpildama dar ir dar cukraus pudros, galiausiai kažkur vidury plakimo sudėjau citrinos rūgštelę pagal skonį ir dar plakiau, jau kai stovėjo dzibai ant sienelių nustojau plakti, bet po kiek laiko, kai jau dzibavau ant batukų, rievelės nelabai norėjo jau laikytis
ar buvo per karšta tiesiog, ar per mažai cukraus pudros buvo, o gal netiko kam grietinėle keksiukus sutepiau, bet tik tarp keksiukų, šonai tai aisigu visi aplinkui buvo nu žodžiu dilema dabar didžiulė man
nereikia to aisingo su mikseriu plakti, viska pakanka daryti sakutes pagalba, taip paprasciau ir geriau paziureti ar pakanka jau pudros
as darau sitaip: paplaku kiausinio baltyma su citrinos rugstele, ir tada dedu cukraus pudra. sitam tortukui su lieziuviu apdengti sunaudojau apie 700gr pudros, kiausinis buvo M dydzio, tai man ju 1.5 prireike. As visada pasigaminu is vieno baltymo mases, jeigu truksta pasidarau dar, bet nevisada is pilno baltymo. Kartais jeigu reikia tik siek tiek padziubuoti, tai irgi is viso baltymo nedarau, tik dali jo imu
Papildyta:
Migle79 kad man kas pametetu tokimaiseli, tai visai nesupykciau
graziai pasidarbavai
Inocka gerai, kad idedi daugiau foto, idomu buna paziureti visas tortuko detales, o ipatingai kai jos tsaip kruopsciai buna nulipintos