Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Monikute, Ispanijoj tikrai yra kondensuoto pieno ir sviesto, grietines- lietuviu ar rusu pardej mirksiukas.gif Mano gimina mirksiukas.gif iciai ten gyvena, sake yra, tik paieskokit. Kondensuoto buna parduotuvej Lidl 4u.gif
Atsakyti
*monikute* mielas torciukas, rozytes graziai padarytos 4u.gif

JOLKA999 man pas tave visada labai grazus dziubai buna thumbup.gif nu toki skanus atrodo, nu tiesiog, atrodo, kad ir per monitoriu as juos suvartociau tongue.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 07 02, 17:19)
Tai va, ant greicio, kol mazoji miegojo padariau rozytes. Ir draugei prasant sudejau kompozicija. Stai kas gavos. Viskas is saldainiu mases.

kokios rozytes bigsmile.gif man iki tokiu dar laaaabai toli unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 02:32)

Idesiu savo pirma blyna  doh.gif  Pirma karta bandziau sukonstruoti masinele  blush2.gif Viduje Cipciuko medutis  4u.gif

ogo koks aftamabilis thumbup.gif puikus pirmas blynas, saunuole, taip ir toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 03, 14:26)
Na pradedu rodyt savo šios savaitės darbą  karsta.gif

koks tvarkingas torciukas, miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 03 liepos 2009 - 14:47
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 13:56)
ogo koks aftamabilis  thumbup.gif  puikus pirmas blynas, saunuole, taip ir toliau  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Merginos, o is kokios mases butu geriausia lipdyti batukus ?
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 18:10)
Merginos, o is kokios mases butu geriausia lipdyti batukus ?

parasiau i az smile.gif
-----------------------------------------------------------

o stai cia Juodasis miska, puostas aisingu ir karoliukais smile.gif

cia didesne tortuko foto
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 17:36)
parasiau i az smile.gif

cia didesne tortuko foto
smile.gif

aciuks.gif
Koks nuotaikingas tortukas bigsmile.gif Atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
eglejk trūkstu žodžiu, neseniai rodai savo darbelius forume, bet kaskart pamačiusi Tavo niką žinau, kad rasiu nuostabą keliantį tortuką - ir šį kartą pateisinai lūkesčius, tortukas fantastiškas thumbup.gif senai kepi??? ax.gif 4u.gif

kiek laiko stingsta ar džiūsta net nežinau kaip pavadinti, pastiliažas???? Su kuo sutvirtinamos atskiros detalės??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 03 liepos 2009 - 21:07
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 16:36)
parasiau i az smile.gif

Tikrai labai zavingas tortukas thumbup.gif Saunuole tu!!!
Atsakyti
aciu mergaites, net susigedau blush2.gif
si tortuka vesim draugam, mergytes gimtadienio proga, prase padaryti kaip emocija is skype, ten kur lieziuvi rodo, tikiuosi patiks rolleyes.gif
o tortukus kepu nuo kovo menesio, pirmas mano buvo papuliai tetes gimtadieniui ax.gif
as tiesiog skaitineju ir mokausiis jusu, nes kas kart cia apsilankius visokiu grozybiu galima isvysti bigsmile.gif vat is tu grozybiu ir semiuosi ideju smile.gif
Atsakyti
eglejk tortukas wub.gif
Atsakyti
tai tada iš vis super mokinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tai vis dar tas aisingas iš galvos neišeina, kiek maždaug reikia cukraus pudros vienam baltymui, batukams dabar kai plakiau tai dariau taip: vieną baltymą pasukau su šaukštu kelias minutes su šiek tiek cukraus pudros, paskui plakiau mikseriu, vis įpildama dar ir dar cukraus pudros, galiausiai kažkur vidury plakimo sudėjau citrinos rūgštelę pagal skonį ir dar plakiau, jau kai stovėjo dzibai ant sienelių nustojau plakti, bet po kiek laiko, kai jau dzibavau ant batukų, rievelės nelabai norėjo jau laikytis g.gif ar buvo per karšta tiesiog, ar per mažai cukraus pudros buvo, o gal netiko kam grietinėle keksiukus sutepiau, bet tik tarp keksiukų, šonai tai aisigu visi aplinkui buvo nu žodžiu dilema dabar didžiulė man lotuliukas.gif
Atsakyti
Eglejk, aciu labai, reiks bandyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 03, 15:26)
* vienžo, gauni kovinę užduotį ph34r.gif važiuoji ten, atostogauji (ne per ilgiausiai, o po to prisijungi prie vietinio a la supermama.es ir išnagrinėji, kaip jos ką ten kepa iš produktų be grietinės, kondencuoto, karališkų miltų ir t.t. ) Comprendes? ir viską mumi mumi prašom siųsti  mirksiukas.gif

** tikiuos, su humoru viskas tvarkoj..   mirksiukas.gif

*** nu va.. mikrobangės 10 sekundžių darbą atlikai per 20 minučių.  cool.gif 

* pioneer.gif pioneers.gif

** tease.gif biggrin.gif

*** matai kaip būna kai darai nežinodamas ką doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 15:35)
Monikute, Ispanijoj tikrai yra kondensuoto pieno ir sviesto, grietines- lietuviu ar rusu pardej  mirksiukas.gif  Mano gimina mirksiukas.gif iciai ten gyvena, sake yra, tik paieskokit. Kondensuoto buna parduotuvej Lidl  4u.gif

Ačiū už info 4u.gif
Keista g.gif gal ten tame mieste kur jūsų giminačiai gyvena yra tokių parduotuvių bigsmile.gif Mano sesė sakė, kad nėra tikros grietinės, kaimiško sviesto ir pan., o kai jau lomkės prasideda šaltibarščiams, tada važiuoja į Prancūziją kefyro lotuliukas.gif

eglejk labai žaismingas ir neeilinis tortas thumbup.gif tokį pirmą kartą matau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 liepos 2009 - 22:41