Monikute, Ispanijoj tikrai yra kondensuoto pieno ir sviesto, grietines- lietuviu ar rusu pardej Mano gimina iciai ten gyvena, sake yra, tik paieskokit. Kondensuoto buna parduotuvej Lidl
*monikute* mielas torciukas, rozytes graziai padarytos
JOLKA999 man pas tave visada labai grazus dziubai buna nu toki skanus atrodo, nu tiesiog, atrodo, kad ir per monitoriu as juos suvartociau
kokios rozytes man iki tokiu dar laaaabai toli
Papildyta:
Idesiu savo pirma blyna Pirma karta bandziau sukonstruoti masinele Viduje Cipciuko medutis
ogo koks aftamabilis puikus pirmas blynas, saunuole, taip ir toliau
Papildyta:
koks tvarkingas torciukas, miela
JOLKA999 man pas tave visada labai grazus dziubai buna nu toki skanus atrodo, nu tiesiog, atrodo, kad ir per monitoriu as juos suvartociau
QUOTE(Inočka @ 2009 07 02, 17:19)
Tai va, ant greicio, kol mazoji miegojo padariau rozytes. Ir draugei prasant sudejau kompozicija. Stai kas gavos. Viskas is saldainiu mases.
kokios rozytes man iki tokiu dar laaaabai toli
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 02:32)
Idesiu savo pirma blyna Pirma karta bandziau sukonstruoti masinele Viduje Cipciuko medutis
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 03, 14:26)
Na pradedu rodyt savo šios savaitės darbą
koks tvarkingas torciukas, miela
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 13:56)
Aciukas
Merginos, o is kokios mases butu geriausia lipdyti batukus ?
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 18:10)
Merginos, o is kokios mases butu geriausia lipdyti batukus ?
parasiau i az
-----------------------------------------------------------
o stai cia Juodasis miska, puostas aisingu ir karoliukais
cia didesne tortuko foto
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 17:36)
parasiau i az
cia didesne tortuko foto
cia didesne tortuko foto
Koks nuotaikingas tortukas Atrodo super
eglejk trūkstu žodžiu, neseniai rodai savo darbelius forume, bet kaskart pamačiusi Tavo niką žinau, kad rasiu nuostabą keliantį tortuką - ir šį kartą pateisinai lūkesčius, tortukas fantastiškas senai kepi???
kiek laiko stingsta ar džiūsta net nežinau kaip pavadinti, pastiliažas???? Su kuo sutvirtinamos atskiros detalės???
kiek laiko stingsta ar džiūsta net nežinau kaip pavadinti, pastiliažas???? Su kuo sutvirtinamos atskiros detalės???
QUOTE(eglejk @ 2009 07 03, 16:36)
parasiau i az
Tikrai labai zavingas tortukas Saunuole tu!!!
aciu mergaites, net susigedau
si tortuka vesim draugam, mergytes gimtadienio proga, prase padaryti kaip emocija is skype, ten kur lieziuvi rodo, tikiuosi patiks
o tortukus kepu nuo kovo menesio, pirmas mano buvo papuliai tetes gimtadieniui
as tiesiog skaitineju ir mokausiis jusu, nes kas kart cia apsilankius visokiu grozybiu galima isvysti vat is tu grozybiu ir semiuosi ideju
si tortuka vesim draugam, mergytes gimtadienio proga, prase padaryti kaip emocija is skype, ten kur lieziuvi rodo, tikiuosi patiks
o tortukus kepu nuo kovo menesio, pirmas mano buvo papuliai tetes gimtadieniui
as tiesiog skaitineju ir mokausiis jusu, nes kas kart cia apsilankius visokiu grozybiu galima isvysti vat is tu grozybiu ir semiuosi ideju
eglejk tortukas
tai tada iš vis super mokinė man tai vis dar tas aisingas iš galvos neišeina, kiek maždaug reikia cukraus pudros vienam baltymui, batukams dabar kai plakiau tai dariau taip: vieną baltymą pasukau su šaukštu kelias minutes su šiek tiek cukraus pudros, paskui plakiau mikseriu, vis įpildama dar ir dar cukraus pudros, galiausiai kažkur vidury plakimo sudėjau citrinos rūgštelę pagal skonį ir dar plakiau, jau kai stovėjo dzibai ant sienelių nustojau plakti, bet po kiek laiko, kai jau dzibavau ant batukų, rievelės nelabai norėjo jau laikytis ar buvo per karšta tiesiog, ar per mažai cukraus pudros buvo, o gal netiko kam grietinėle keksiukus sutepiau, bet tik tarp keksiukų, šonai tai aisigu visi aplinkui buvo nu žodžiu dilema dabar didžiulė man
Eglejk, aciu labai, reiks bandyt
QUOTE(naitas @ 2009 07 03, 15:26)
* vienžo, gauni kovinę užduotį važiuoji ten, atostogauji (ne per ilgiausiai, o po to prisijungi prie vietinio a la supermama.es ir išnagrinėji, kaip jos ką ten kepa iš produktų be grietinės, kondencuoto, karališkų miltų ir t.t. ) Comprendes? ir viską mumi mumi prašom siųsti
** tikiuos, su humoru viskas tvarkoj..
*** nu va.. mikrobangės 10 sekundžių darbą atlikai per 20 minučių.
** tikiuos, su humoru viskas tvarkoj..
*** nu va.. mikrobangės 10 sekundžių darbą atlikai per 20 minučių.
*
**
*** matai kaip būna kai darai nežinodamas ką
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 15:35)
Monikute, Ispanijoj tikrai yra kondensuoto pieno ir sviesto, grietines- lietuviu ar rusu pardej Mano gimina iciai ten gyvena, sake yra, tik paieskokit. Kondensuoto buna parduotuvej Lidl
Ačiū už info
Keista gal ten tame mieste kur jūsų giminačiai gyvena yra tokių parduotuvių Mano sesė sakė, kad nėra tikros grietinės, kaimiško sviesto ir pan., o kai jau lomkės prasideda šaltibarščiams, tada važiuoja į Prancūziją kefyro
eglejk labai žaismingas ir neeilinis tortas tokį pirmą kartą matau