Tai saldainiu mases be mokrobanges neimanoma pagaminti? O as jos neturiu , tai ech viltis zlugo paskutine, nes dazu niekur nerandu pirkti
sveikos,rasau ne i tema nesupykit,tik matau, kad cia dazniausia apsilanko visos.noriu paklausti jei darai pertepima su bananais ar jie labai pajuoduoja torte ar ne,ar reikia ko deti kad nejuoduotu
skristyn, labai mielas tortas. Gėlytės labai gražios
olesta, superiniai batukai
monukute, fainučiai tavo tortai. Labai įdomiai ir tvarkingai papuošti
cipciuk, na jau torto grožis. Nerealus
salexa, gražios gėlytės
JOLKA999, labai gražus ir gundantis tortukas
Inočka, tavo padarytos gėlytės atrodo kaip tikros. Išmokyk ir mane tokias padaryti
gitule, smagus mašiniukas
Aš irgi neturiu mikrobangės, tai saldainių masę gaminu orkaitės pagalba
Padima, tam, kad netamsėtų bananai, aš įdėdu truputį citrinos rūgšties
olesta, superiniai batukai
monukute, fainučiai tavo tortai. Labai įdomiai ir tvarkingai papuošti
cipciuk, na jau torto grožis. Nerealus
salexa, gražios gėlytės
JOLKA999, labai gražus ir gundantis tortukas
Inočka, tavo padarytos gėlytės atrodo kaip tikros. Išmokyk ir mane tokias padaryti
gitule, smagus mašiniukas
QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 10:59)
Tai saldainiu mases be mokrobanges neimanoma pagaminti? O as jos neturiu , tai ech viltis zlugo paskutine, nes dazu niekur nerandu pirkti
Aš irgi neturiu mikrobangės, tai saldainių masę gaminu orkaitės pagalba
Padima, tam, kad netamsėtų bananai, aš įdėdu truputį citrinos rūgšties
"Aisingas labai bijo drėgmės ir jo, jokiu būdu negalima laikyti šaldytuve. Aisingas "nedraugauja" su grietinėlės ar grietinės kremais. Papuošimai iš aisingo dedami ant baltyminio kremo. "
o mano kremas kurio apteptas tortas būtent grietinėlė su grietine, tai kaip suprantu aisingą pamiršt...?
o mano kremas kurio apteptas tortas būtent grietinėlė su grietine, tai kaip suprantu aisingą pamiršt...?
QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 12:50)
"Aisingas labai bijo drėgmės ir jo, jokiu būdu negalima laikyti šaldytuve. Aisingas "nedraugauja" su grietinėlės ar grietinės kremais. Papuošimai iš aisingo dedami ant baltyminio kremo. "
Jei tavo tortas bus viduje apteptas grietinės - grietinėlės kremu, tai viršų aptepk sviestiniu kremu ar beze ir dėk papuošimus iš aisingo, o jei visas tortas bus perteptas kremu, tai ten, kur nori dėti papuošimus patepk sviestiniu kremu ir dėk juos ant to kremo (kremo nesimatys, jis bus kaip pagrindas).
Dariau batukus krikštynų torte iš aisingo, ir laikiau parą šaldytuve ir nieko neatsitiko.
Inočkos rožių gražumas
tikrai galima orkaitėj. Kažkuri mėginoir sakė viskas gavosi
Aš kai dariau, tai laikiau šaldytuve. Ir nieko neatsitiko aisingui. Tik mano buvoperteptas su grietinėle, nes nežinojau, kad ant jos negalima aisingo. Tai po poros valandų laikymo kambario temperatūroje pradėjotirpti šonai. Bet tikrai nuo grietinėlės.
QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 11:59)
QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 13:50)
Aš kai dariau, tai laikiau šaldytuve. Ir nieko neatsitiko aisingui. Tik mano buvoperteptas su grietinėle, nes nežinojau, kad ant jos negalima aisingo. Tai po poros valandų laikymo kambario temperatūroje pradėjotirpti šonai. Bet tikrai nuo grietinėlės.
Na pradedu rodyt savo šios savaitės darbą
Tortas 35 mečiui vyrui (ne mano vyrui - čia užsakymas )
Viduj Juodas miškas, dengta Meian mase, rožės šokoladinės
Vajei vajei kiek aš su juo privargau buvau pasidarius maršalovinę šokoladinę masę dengimuo (norėjau kad visas būtų toks tamsiai rudas) nesikočiojo ta masė, trūkinėjo, o ant torto išvis nėjo uždėt perplyšo benešant į keturias dalys na tai puoliau daryt jau žinomą Meian masę, nors pyliau dažų negailėdama, niekaip ji man ruda nesigavo na bet man visai neblogai žiurisi ir toks nors vakar jau buvau puolus į isteriją
Tortas 35 mečiui vyrui (ne mano vyrui - čia užsakymas )
Viduj Juodas miškas, dengta Meian mase, rožės šokoladinės
Vajei vajei kiek aš su juo privargau buvau pasidarius maršalovinę šokoladinę masę dengimuo (norėjau kad visas būtų toks tamsiai rudas) nesikočiojo ta masė, trūkinėjo, o ant torto išvis nėjo uždėt perplyšo benešant į keturias dalys na tai puoliau daryt jau žinomą Meian masę, nors pyliau dažų negailėdama, niekaip ji man ruda nesigavo na bet man visai neblogai žiurisi ir toks nors vakar jau buvau puolus į isteriją
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 03, 14:10)
Jei tavo tortas bus viduje apteptas grietinės - grietinėlės kremu, tai viršų aptepk sviestiniu kremu ar beze ir dėk papuošimus iš aisingo, o jei visas tortas bus perteptas kremu, tai ten, kur nori dėti papuošimus patepk sviestiniu kremu ir dėk juos ant to kremo (kremo nesimatys, jis bus kaip pagrindas).
Dariau batukus krikštynų torte iš aisingo, ir laikiau parą šaldytuve ir nieko neatsitiko.
QUOTE(pupainga @ 2009 07 03, 14:15)
Inočkos rožių gražumas
visgi teks apsieit jaučiu be aisingo... laukia ilga kelionė, nemanau, kad sviestas atlaikys. jaučiu teks aptrupiniuot ir melstis, kad bent kažką panašaus į tortą nugabent, o ne kremo balą...
QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 14:27)
visgi teks apsieit jaučiu be aisingo... laukia ilga kelionė, nemanau, kad sviestas atlaikys. jaučiu teks aptrupiniuot ir melstis, kad bent kažką panašaus į tortą nugabent, o ne kremo balą...
jei yra galimybės, pasiimkit su savimi trupinius ir papuošimus, o suteptą tortą į gerai atšaldytą šaltkrepšį įkiškit, nuvažiuosit ir apibarstysit, koks skirtumasnamie, ar svečiuose aš su vienu taip dariau, nusivežiau ganašą ir baigiau puošti prieš šventę, tiesa iš vakaro buvom nuvažiavę
uzniuk, puikuma kažkieno vyras bus patenkintas, aš vis dar bijau šokoladinių rožių darymo
uzniukas
prakeikiu saules pieno grietinele antra karta pilu lauk,galiojiams geras,o surugus jau
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 03, 10:37)
čia lygiai taip pat aš galėčiau juoktis, kad tu apie teisę nieko neišmanai
aš ne advokatė , bet paadvokatausiu - taigi neištrauk iš konteksto minties.
Pvz, aš tai atvilkau Tavo postą čion tik todėl, kad "pagavau" jame dozę humoro, gero humoro. Cipciukas irgi "pagavo", o Tu jau priėmei kaip įžeidimą
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 03, 10:47)
Kada bus 4 bandymas net nežinau, nes išvažiuoju ilgesniam laiko tarpui, o sesuo minėjo, kad pas juos nebūna normalios grietinės, sviesto, kondensuoto pieno ir panašiai o iš tikrųjų jei visų reikiamų produktų būtų tai su sese keptume ir keptume aš mėgstu gaminimo procesą, o ji valgyti saldumynus
vienžo, gauni kovinę užduotį važiuoji ten, atostogauji (ne per ilgiausiai, o po to prisijungi prie vietinio a la supermama.es ir išnagrinėji, kaip jos ką ten kepa iš produktų be grietinės, kondencuoto, karališkų miltų ir t.t. ) Comprendes? ir viską mumi mumi prašom siųsti
tikiuos, su humoru viskas tvarkoj..
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 03, 10:47)
pasirodo aš visiškai ne taip padariau tą masę dabar nesuprantu kaip man pavyko išvis sulipdyti iš jos kažką
nes dariau kokia 80 g saldainių, kuriuos pakaitinau tik 30 sekundžių, nedėjau vandens ir visa masė gavosi kaip guma, labai lipo ir tyso bet pavargus kokia 20 minučių išėjo sulipdyti vientisą masę...
nes dariau kokia 80 g saldainių, kuriuos pakaitinau tik 30 sekundžių, nedėjau vandens ir visa masė gavosi kaip guma, labai lipo ir tyso bet pavargus kokia 20 minučių išėjo sulipdyti vientisą masę...
nu va.. mikrobangės 10 sekundžių darbą atlikai per 20 minučių.
QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 12:59)
įmanoma. Aš nesu mėginusi, bet visas jau papuošimų temas perskaičiau, tai yra moterys tai padarę ir be mikrobangės.
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 03, 15:26)
nors pyliau dažų negailėdama, niekaip ji man ruda nesigavo na bet man visai neblogai žiurisi ir toks nors vakar jau buvau puolus į isteriją
šiaip įdomu, kiek reikia dažų tokiam kiekiui tokią spalvą išgauti? gel-paste naudojai ar kitokius? Rudai arba juodai spalvai išgauti reikia bais daug dažų.. kažkur skaičiau..
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 03, 16:20)
prakeikiu saules pieno grietinele antra karta pilu lauk,galiojiams geras,o surugus jau
ėėėėėėėėėėėė, sustok : nesimėtyk produktais.
kai atvės nervai, gal ką nors sugalvosi.
aišku, nusipirkti surūgusią, tai pravalas. Bet dar nereik išmesti. Iš jos gali susiplakti sviestą. :