Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tai saldainiu mases be mokrobanges neimanoma pagaminti? O as jos neturiu , tai ech viltis zlugo paskutine, nes dazu niekur nerandu pirkti verysad.gif
Atsakyti
sveikos,rasau ne i tema nesupykit,tik matau, kad cia dazniausia apsilanko visos.noriu paklausti jei darai pertepima su bananais ar jie labai pajuoduoja torte ar ne,ar reikia ko deti kad nejuoduotu doh.gif
Atsakyti
skristyn, labai mielas tortas. Gėlytės labai gražios 4u.gif

olesta, superiniai batukai thumbup.gif

monukute, fainučiai tavo tortai. Labai įdomiai ir tvarkingai papuošti 4u.gif

cipciuk, na jau torto grožis. Nerealus thumbup.gif

salexa, gražios gėlytės 4u.gif

JOLKA999, labai gražus ir gundantis tortukas thumbup.gif

Inočka, tavo padarytos gėlytės atrodo kaip tikros. Išmokyk ir mane tokias padaryti bigsmile.gif

gitule, smagus mašiniukas tongue.gif

QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 10:59)
Tai saldainiu mases be mokrobanges neimanoma pagaminti? O as jos neturiu , tai ech viltis zlugo paskutine, nes dazu niekur nerandu pirkti  verysad.gif

Aš irgi neturiu mikrobangės, tai saldainių masę gaminu orkaitės pagalba smile.gif

Padima, tam, kad netamsėtų bananai, aš įdėdu truputį citrinos rūgšties bigsmile.gif
Atsakyti
"Aisingas labai bijo drėgmės ir jo, jokiu būdu negalima laikyti šaldytuve. Aisingas "nedraugauja" su grietinėlės ar grietinės kremais. Papuošimai iš aisingo dedami ant baltyminio kremo. "
o mano kremas kurio apteptas tortas būtent grietinėlė su grietine, tai kaip suprantu aisingą pamiršt...? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 12:50)
"Aisingas labai bijo drėgmės ir jo, jokiu būdu negalima laikyti šaldytuve. Aisingas "nedraugauja" su grietinėlės ar grietinės kremais. Papuošimai iš aisingo dedami ant baltyminio kremo. "
o mano kremas kurio apteptas tortas būtent grietinėlė su grietine, tai kaip suprantu aisingą pamiršt...? doh.gif

Jei tavo tortas bus viduje apteptas grietinės - grietinėlės kremu, tai viršų aptepk sviestiniu kremu ar beze ir dėk papuošimus iš aisingo, o jei visas tortas bus perteptas kremu, tai ten, kur nori dėti papuošimus patepk sviestiniu kremu ir dėk juos ant to kremo (kremo nesimatys, jis bus kaip pagrindas).
Dariau batukus krikštynų torte iš aisingo, ir laikiau parą šaldytuve ir nieko neatsitiko.
Atsakyti
Inočkos rožių gražumas bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 11:59)
Tai saldainiu mases be mokrobanges neimanoma pagaminti? O as jos neturiu , tai ech viltis zlugo paskutine, nes dazu niekur nerandu pirkti  verysad.gif

tikrai galima orkaitėj. Kažkuri mėginoir sakė viskas gavosi 4u.gif

QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 13:50)

Aš kai dariau, tai laikiau šaldytuve. Ir nieko neatsitiko aisingui. Tik mano buvoperteptas su grietinėle, nes nežinojau, kad ant jos negalima aisingo. Tai po poros valandų laikymo kambario temperatūroje pradėjotirpti šonai. Bet tikrai nuo grietinėlės.
Atsakyti
Na pradedu rodyt savo šios savaitės darbą karsta.gif
Tortas 35 mečiui vyrui (ne mano vyrui - čia užsakymas hihihi.gif )
Viduj Juodas miškas, dengta Meian mase, rožės šokoladinės
user posted image

Vajei vajei kiek aš su juo privargau doh.gif buvau pasidarius maršalovinę šokoladinę masę dengimuo (norėjau kad visas būtų toks tamsiai rudas) nesikočiojo ta masė, trūkinėjo, o ant torto išvis nėjo uždėt doh.gif perplyšo benešant į keturias dalys blink.gif na tai puoliau daryt jau žinomą Meian masę, nors pyliau dažų negailėdama, niekaip ji man ruda nesigavo g.gif na bet man visai neblogai žiurisi ir toks tongue.gif nors vakar jau buvau puolus į isteriją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 07 03, 14:10)
Jei tavo tortas bus viduje apteptas grietinės - grietinėlės kremu, tai viršų aptepk sviestiniu kremu ar beze ir dėk papuošimus iš aisingo, o jei visas tortas bus perteptas kremu, tai ten, kur nori dėti papuošimus patepk sviestiniu kremu ir dėk juos ant to kremo (kremo nesimatys, jis bus kaip pagrindas).
Dariau batukus krikštynų torte iš aisingo, ir laikiau parą šaldytuve ir nieko neatsitiko.

QUOTE(pupainga @ 2009 07 03, 14:15)
Inočkos rožių gražumas  bigsmile.gif  wub.gif

tikrai galima orkaitėj. Kažkuri mėginoir sakė viskas gavosi 4u.gif
Aš kai dariau, tai laikiau šaldytuve. Ir nieko neatsitiko aisingui. Tik mano buvoperteptas su grietinėle, nes nežinojau, kad ant jos negalima aisingo. Tai po poros valandų laikymo kambario temperatūroje pradėjotirpti šonai. Bet tikrai nuo grietinėlės.

visgi teks apsieit jaučiu be aisingo... laukia ilga kelionė, nemanau, kad sviestas atlaikys. jaučiu teks aptrupiniuot ir melstis, kad bent kažką panašaus į tortą nugabent, o ne kremo balą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 07 03, 14:27)
visgi teks apsieit jaučiu be aisingo... laukia ilga kelionė, nemanau, kad sviestas atlaikys. jaučiu teks aptrupiniuot ir melstis, kad bent kažką panašaus į tortą nugabent, o ne kremo balą...  verysad.gif

jei yra galimybės, pasiimkit su savimi trupinius ir papuošimus, o suteptą tortą į gerai atšaldytą šaltkrepšį įkiškit, nuvažiuosit ir apibarstysit, koks skirtumasnamie, ar svečiuose ax.gif aš su vienu taip dariau, nusivežiau ganašą ir baigiau puošti prieš šventę, tiesa iš vakaro buvom nuvažiavę rolleyes.gif

uzniuk, puikuma bigsmile.gif kažkieno vyras bus patenkintas, aš vis dar bijau šokoladinių rožių darymo blush2.gif
Atsakyti
uzniukas wub.gif
Atsakyti
prakeikiu saules pieno grietinele gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif antra karta pilu lauk,galiojiams geras,o surugus jau doh.gif doh.gif umn.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 03, 10:37)
čia lygiai taip pat aš galėčiau juoktis, kad tu apie teisę nieko neišmanai

aš ne advokatė laugh.gif, bet paadvokatausiu - taigi neištrauk iš konteksto minties.
Pvz, aš tai atvilkau Tavo postą čion tik todėl, kad "pagavau" jame dozę humoro, gero humoro. Cipciukas irgi "pagavo", o Tu jau priėmei kaip įžeidimą doh.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 07 03, 10:47)
  Kada bus 4 bandymas net nežinau, nes išvažiuoju ilgesniam laiko tarpui, o sesuo minėjo, kad pas juos nebūna normalios grietinės, sviesto, kondensuoto pieno ir panašiai  doh.gif  o iš tikrųjų jei visų reikiamų produktų būtų tai su sese keptume ir keptume  biggrin.gif  aš mėgstu gaminimo procesą, o ji valgyti saldumynus  biggrin.gif

vienžo, gauni kovinę užduotį ph34r.gif važiuoji ten, atostogauji (ne per ilgiausiai, o po to prisijungi prie vietinio a la supermama.es ir išnagrinėji, kaip jos ką ten kepa iš produktų be grietinės, kondencuoto, karališkų miltų ir t.t. ) Comprendes? ir viską mumi mumi prašom siųsti mirksiukas.gif

tikiuos, su humoru viskas tvarkoj.. mirksiukas.gif
QUOTE(*monikute* @ 2009 07 03, 10:47)
pasirodo aš visiškai ne taip padariau tą masę  doh.gif  dabar nesuprantu kaip man pavyko išvis sulipdyti iš jos kažką
  blink.gif  nes dariau kokia 80 g saldainių, kuriuos pakaitinau tik 30 sekundžių, nedėjau vandens ir visa masė gavosi kaip guma, labai lipo ir tyso  doh.gif  bet pavargus kokia 20 minučių išėjo sulipdyti vientisą masę...

nu va.. mikrobangės 10 sekundžių darbą atlikai per 20 minučių. cool.gif thumbup.gif

QUOTE(salexa @ 2009 07 03, 12:59)

įmanoma. Aš nesu mėginusi, bet visas jau papuošimų temas perskaičiau, tai yra moterys tai padarę ir be mikrobangės.

QUOTE(uzniukas @ 2009 07 03, 15:26)
nors pyliau dažų negailėdama, niekaip ji man ruda nesigavo  g.gif  na bet man visai neblogai žiurisi ir toks tongue.gif nors vakar jau buvau puolus į isteriją lotuliukas.gif

šiaip įdomu, kiek reikia dažų tokiam kiekiui tokią spalvą išgauti? gel-paste naudojai ar kitokius? Rudai arba juodai spalvai išgauti reikia bais daug dažų.. kažkur skaičiau..
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2009 07 03, 16:20)
prakeikiu saules pieno grietinele gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  antra karta pilu lauk,galiojiams geras,o surugus jau doh.gif  doh.gif  umn.gif  umn.gif

ėėėėėėėėėėėė, sustok bash.gif: nesimėtyk produktais.
kai atvės nervai, gal ką nors sugalvosi.
aišku, nusipirkti surūgusią, tai pravalas. Bet dar nereik išmesti. Iš jos gali susiplakti sviestą. umn.gif:
Atsakyti