Inočka ...kokia caro kepurė ......rožės nerealios .....rozmarinas dar labiau nerealus ....pavaro motera .
Rembiene ....momentaliai džiusta aisingas , tinkamiausias daikčiukas ilgoje kelionėje .
ARMI .....TU SUMUŠI SVIESTĄ , CUKRŲ SKIRTĄ PLAKIMUI , AŠ VASARĄ PADEDU Į ŠALDYMO KAMERĄ , TADA SVIESTO NEIŠPLAKU
Olesta, mamkaa, Cipciuk Aciu
Prasom, visada laukiam
as nezinau, suku, suku ir susuku.
As tik su saldainiu mase ir draugauju, man ji geriausia. Na dar paskutiniu metu su pastilažu susidraugavau, visas figureles is jo darau
QUOTE(Olesta @ 2009 07 02, 20:59)
Inočka, pas tave į kursus negalimėtų kartais ..........
Prasom, visada laukiam
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 02, 23:08)
Inočka, ka as ne taip darau, kad man is saldainiu mases taip nesigauna, isduok paslapti?
as nezinau, suku, suku ir susuku.
As tik su saldainiu mase ir draugauju, man ji geriausia. Na dar paskutiniu metu su pastilažu susidraugavau, visas figureles is jo darau
QUOTE(Inočka @ 2009 07 03, 00:04)
Tu čia apie tą burbulą .....nu ir vaizduotė pas tave
Inočka ...nu kodėl ta saldaininė tokia guminė gaunasi , eina ji velniop, nė karto nesigavo normali , tampau kaip kaliošą , pavargstu aš su ja , kiba riebalu pilstelt ar ką .
Sveikos, mergaites
Kokie nerealiai grazus tortai, akiu atplest neina , o rozes atrodo kaip gyvos .
Idesiu savo pirma blyna Pirma karta bandziau sukonstruoti masinele Viduje Cipciuko medutis
Skanaus:
Dar daug praktikos reikia papuosime, bet jusu deka imanoma ismokti
Drauge prase iskepti krikstynoms tortuka, vis suku galva kaip tuos batelius nulipinti, kad dailesni gautusi
Kokie nerealiai grazus tortai, akiu atplest neina , o rozes atrodo kaip gyvos .
Idesiu savo pirma blyna Pirma karta bandziau sukonstruoti masinele Viduje Cipciuko medutis
Skanaus:
Dar daug praktikos reikia papuosime, bet jusu deka imanoma ismokti
Drauge prase iskepti krikstynoms tortuka, vis suku galva kaip tuos batelius nulipinti, kad dailesni gautusi
QUOTE(Cipciukas @ 2009 07 03, 01:51)
Inočka ...nu kodėl ta saldaininė tokia guminė gaunasi , eina ji velniop, nė karto nesigavo normali , tampau kaip kaliošą , pavargstu aš su ja , kiba riebalu pilstelt ar ką .
Ne, ne , riebalu nereikia, paskuj labai prakaituos ir nesilapkys papuosimai. Ji Jums gumine gaunasi del to, kad ne visa ora isleidziat is saldainiu. Mazdaug 100 gr. saldainiu reikia ipilti apie 2 valg. sauksto vandens ir 1 valg. sauksta citrinos sulciu. Sudedat i mikrobangine ir lygot apie 1 minute. Paskui isimat ir gerai ismaisot, as maisau su sluotele, jeigu matot, kad dar labai limpanti ir ir neimanoma gerai maisyti pamaisot ir sudedat vel i mikrobange, kokias dar 20 sek., galit ipilti koki arbatini sauksteli vandens. Gerai ismaisyta mase turi buti vientiso kremo tipo ir tik tada galima deti cukraus pudra.
Dabar specialiai nuejau ir padariau is 4 saldainiu, kad is arciau parodyti.
Stai taip atrodo is mikruskes istraukti saldainiai
Maisymo procesas, dar matosi tokie gumuliukai, kuriu turi nelikt
Stai taip atrodo nuo sluoteles nutekanti mase, ji jau paruosta
ir tik dabar sudedam cukraus pudra
Stai taip paruosta saldainiu mase nebus gumine.
Nezinau, ar kiek padejau
Nezinau, ar kiek padejau
[/quote]
nezinau kiek kitiems padejai bet man padejai. o kiek cukraus pudros mazdaug reikia deti? iki kokio lygio ta mase turi prieiti kad su ja galima butu daryti gelytes?
QUOTE(Inočka @ 2009 07 02, 17:19)
* *monikute*[/b], labai jau dailus trecias blynas, kazi koks bus ketvirtas
** O man drauge paprase iskepti torta jos tevui Jubilejui, bet atsisakiau, nes visiskai nera laiko, fiziskai nespeju, tada prisiprase bent roziu padaryt.
Tai va, ant greicio, kol mazoji miegojo padariau rozytes. Ir draugei prasant sudejau kompozicija. Stai kas gavos. Viskas is saldainiu mases.
** O man drauge paprase iskepti torta jos tevui Jubilejui, bet atsisakiau, nes visiskai nera laiko, fiziskai nespeju, tada prisiprase bent roziu padaryt.
Tai va, ant greicio, kol mazoji miegojo padariau rozytes. Ir draugei prasant sudejau kompozicija. Stai kas gavos. Viskas is saldainiu mases.
* labai ačiū nerealu girdėti iš tokių profių kaip jūs pagyrimus
Kada bus 4 bandymas net nežinau, nes išvažiuoju ilgesniam laiko tarpui, o sesuo minėjo, kad pas juos nebūna normalios grietinės, sviesto, kondensuoto pieno ir panašiai o iš tikrųjų jei visų reikiamų produktų būtų tai su sese keptume ir keptume aš mėgstu gaminimo procesą, o ji valgyti saldumynus
** tavo rožytės pasakiškai atrodo
QUOTE(editamm @ 2009 07 02, 18:05)
monikute - cia Napoleonas? labai graziai atrodo - prasom recepto
Labai ačiū Neberandu aš to recepto dar pamėginsiu paieškoti, gal rasiu
Pagaliau gavau receptuko nuorodą Napaleonas
QUOTE(Olesta @ 2009 07 02, 20:59)
Inočka, pas tave į kursus negalimėtų kartais jau rožių grožis
QUOTE(Inočka @ 2009 07 03, 00:47)
As tik su saldainiu mase ir draugauju, man ji geriausia. Na dar paskutiniu metu su pastilažu susidraugavau, visas figureles is jo darau
O kas tas pastilažas ? Ir kur jo galima gauti?
QUOTE(gitule @ 2009 07 03, 02:32)
Koks žaismingas tortukas
QUOTE(Inočka @ 2009 07 03, 08:54)
Ne, ne , riebalu nereikia, paskuj labai prakaituos ir nesilapkys papuosimai. Ji Jums gumine gaunasi del to, kad ne visa ora isleidziat is saldainiu. Mazdaug 100 gr. saldainiu reikia ipilti apie 2 valg. sauksto vandens ir 1 valg. sauksta citrinos sulciu. Sudedat i mikrobangine ir lygot apie 1 minute. Paskui isimat ir gerai ismaisot, as maisau su sluotele, jeigu matot, kad dar labai limpanti ir ir neimanoma gerai maisyti pamaisot ir sudedat vel i mikrobange, kokias dar 20 sek., galit ipilti koki arbatini sauksteli vandens. Gerai ismaisyta mase turi buti vientiso kremo tipo ir tik tada galima deti cukraus pudra.
Nezinau, ar kiek padejau
Nezinau, ar kiek padejau
Ačiū kad taip išsamiai ir smulkiai aprašei pasirodo aš visiškai ne taip padariau tą masę dabar nesuprantu kaip man pavyko išvis sulipdyti iš jos kažką
nes dariau kokia 80 g saldainių, kuriuos pakaitinau tik 30 sekundžių, nedėjau vandens ir visa masė gavosi kaip guma, labai lipo ir tyso bet pavargus kokia 20 minučių išėjo sulipdyti vientisą masę...
Dabar žinosiu kaip iš tikrųjų turi būti
ARMI .....TU SUMUŠI SVIESTĄ , CUKRŲ SKIRTĄ PLAKIMUI , AŠ VASARĄ PADEDU Į ŠALDYMO KAMERĄ , TADA SVIESTO NEIŠPLAKU
[/quote]
O tai kodel be cukraus susiplaka normaliai ?Kada mazdaug reikia suberti cukru iskarto ar jau paplakus grietinele?