Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos taryba, tėvų komitetas

QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 30, 17:27)

Jūs gal kaime kokiame , kad klasė tokia maža?

ne, Kauno mieste irgi galima rasti tokių klasių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 17:52)
ne, Kauno mieste irgi galima rasti tokių klasių  mirksiukas.gif

Tai negi kauniečiai tokie neturtingi, kad negali paremti vieno vaiko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 30, 20:52)
Tai negi kauniečiai tokie neturtingi, kad negali paremti vieno vaiko?  blink.gif

aš nesuprantu, Vaižgante, Jūsų replikų. Aš čia atėjus rimtai klausiu, ir nenoriu būti šantažuojama "negi turtingi ar neturtingi".. tai gal vilniečiai esat turtingesni ir paremsit?

Yra tėvai, yra jų vaikai. Tėvai kažkiek turi prisiimti atsakomybę už savo vaikų mokslą, priemones, ar neturi? Atėjau klausti, gal yra kokių kelių išbandyta pažadinti tokius tėvus ar "tėvus".
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 19:13)
aš nesuprantu, Vaižgante, Jūsų replikų. Aš čia atėjus rimtai klausiu, ir nenoriu būti šantažuojama "negi turtingi ar neturtingi".. tai gal vilniečiai esat turtingesni ir paremsit?

Yra tėvai, yra jų vaikai. Tėvai kažkiek turi prisiimti atsakomybę už savo vaikų mokslą, priemones, ar neturi? Atėjau klausti, gal yra kokių kelių išbandyta pažadinti tokius tėvus ar "tėvus".

Deja, negaliu paremti, nes darbuojuosi gyvūnų prieglaudų labui.
Manau, kad kiekvienas žmogus turėtų užsiimti labdara.

O kelią pasiūliau- kreiptis į socialinę pedagogę, nes tai yra jos darbas. Kauno mokykla tikrai tokią turėtų turėti.
Atsakyti
Dėl esamos išsakytos problemos, manau ne Tarybos reikalas, ir ne kitų tėvų, manau jums gal reikėtų su mokytoja pakalbėti ir socialine pedagoge, jos galėtų su to vaiko tėvais pakalbėti, joms kaip ir tiktų. Žinau vieną šeimą, nedalyvaudavo visuose renginiuose, jei tik pavadinime būdavo žodis "šventė" - "Rudenėlio šventė", "Abėcėlės šventėj", "Šventiniame koncerte Motinos dienai", o ir kituose daugumoje - dėl religinių priežasčių. Būtent tą dieną tos šeimos vaikai neateidavo į mokyklą. Taip, kad pirma reikia pasiaiškinti kodėl taip yra.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 12 08, 22:40)
Dėl esamos išsakytos problemos, manau ne Tarybos reikalas, ir ne kitų tėvų, manau jums gal reikėtų su mokytoja pakalbėti ir socialine pedagoge, jos galėtų su to vaiko tėvais pakalbėti, joms kaip ir tiktų.

religija čia viena - alkoholis. Ačiū už mintį. Reiks pasakyti socialinei pedagogei. Kodėl gi vaikas negali ateiti į mokyklą, kai bus Kalėdų senelis, kai klasė rodys spektakliuką.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 10, 21:49)
religija čia viena - alkoholis. Ačiū už mintį. Reiks pasakyti socialinei pedagogei. Kodėl gi vaikas negali ateiti į mokyklą, kai bus Kalėdų senelis, kai klasė rodys spektakliuką.

Negaliu nesureaguoti į naito parašą, jie ne savo noru emigravo sad.gif juos ištrėmė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 12 10, 22:57)
Negaliu nesureaguoti į naito parašą, jie ne savo noru emigravo sad.gif juos ištrėmė sad.gif

juos pardavė, padarė bizniuką.. nu kaip kitaip pavadinsi tipo nežinojo Graikijos įstatymų.. bet delfinams ten gal net geriau.. normalus klimatas, JŲ klimatas beveik..
Atsakyti
o tai negi mokytoja nereaguoja
Atsakyti
QUOTE(skirmantenet @ 2012 01 17, 22:02)
o tai negi mokytoja nereaguoja

į ką?
į tai, kad neina vaikas niekur? tikriausiai bijo.. skundų.. gi pas mus dabar daugiau teisių, negu pareigų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Bandau atnaujinti temą smile.gif
Turiu klausimą, ar organizuoją ką nors mokuklos tėvų komitetas mokytojų dienai Jūsų mokyklose? Gal galite patarti kaip tai turėtų vykti? Aš tiesiog dar pirmi metai joje esu ir turiu suorganizuoti simbolišką pasveikinimą ir nežinau nuo ko pradėti...gal sukviesti tėvų komiteto tėvelius ir susirinkti pinigėlius dovanėlei-padėkai ar tiesiog iš kiekvienos klasės nors po 5 Lt surinkti? Labai prašau patarimo, nes laiko liko nebe daug... 4u.gif
Atsakyti
esu įsidėjus šią temą į favoritus, tai labai malonu, kad tema atsišviežina.

QUOTE(ikiuke @ 2012 09 18, 17:04)
Sveiki smile.gif Bandau atnaujinti temą smile.gif
Turiu klausimą, ar organizuoją ką nors mokuklos tėvų komitetas mokytojų dienai Jūsų mokyklose? Gal galite patarti kaip tai turėtų vykti? Aš tiesiog dar pirmi metai joje esu ir turiu suorganizuoti simbolišką pasveikinimą ir nežinau nuo ko pradėti...gal sukviesti tėvų komiteto tėvelius ir susirinkti pinigėlius dovanėlei-padėkai ar tiesiog iš kiekvienos klasės nors po 5 Lt surinkti? Labai prašau patarimo, nes laiko liko nebe daug... 4u.gif

pas mus nieko neorganizuoja. Žinau, kad mokytojai metasi ir švenčia. Bet tai čia jų reikalas.

Atsakyti