na aš irgi esu
ten.
Susidariau ne blogą, bet manau, kad realistinę nuomonę apie Mokyklos Tėvų komitetą ar tarybą, kaip ji ten vadinasi.. Kad tai daugiau simbolinė struktūra, ir gali suveikti tik ypatingais atvejais. O šiaip tai tik įrankis parinkti pinigų mokyklos ar darželio reikmėms.. kas aišku būtų daugiau steigėjo - savivaldybės - prievolė: tinkamai finansuoti ugdymo įstaigas.
Skaičiau
Vaižgante apie Jūsų norimą įgyvendinti projektą. Tai man atrodo, Jūs be reikalo įsižeidėte ar nusivylėte.
Kodėl? todėl kad atsistojus į mokyklos vadovo, visos administracijos ir aptarnaujančio personalo pusę, mokytojų pusę, tai tėvai daugiau mažiau yra tik na tokie
pakeleiviai tame ugdymo ir ūkiniame mokyklos procese. Vienas trumpiau pabūna mokykloj, kitas ilgiau. Ir be jokios atsakomybės, atskaitomybės. Nepatiko, trink durim ir išėjo.. o rezultatus reikia
srėbti tiems, kas ten dirba.
Na bent aš, kai ką nors siūlau, tai apie tai galvoju. Kiek ir kam reiktų prisiimti atsakomybės už tėvo/mamos organizuotą renginį ir kokia rizika.
Manau, kad kiekviena mokykla turi geresnius ar blogesnius, ne tokius išradingus, renginius. Kurie suplanuoti rudeniui gal jau pavasarį. Pamokų tvarkaraštis taip pat atitinkamai pritrauktas.. tai tikrai sunku įsiterpti su naujove.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...