Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos taryba, tėvų komitetas

QUOTE(Nega @ 2009 10 29, 16:15)
O kas čia ką kaltina? blink.gif Tikrai negirdėjau jokių kaltinimų, kaip tik- tik palaikymo žodžius thumbup.gif O kad scenarijų reikia derinti prie konkrečios mokyklos, tai tikrai ne kaltinimas, o pasiūlymas : mirksiukas.gif

Kad nėra ką derinti.
Atsakyti
Na priklausau tarybai. Tik pas mus dažnai tėvai nieko nenori. Net ir darželyje grupės tėvai po šventės lekia kuo greičiau namo, nors auklėtojos kviečia arbatos. Įdomūs motyvai : vaikai maži, dar spės prisišvęs. Likom pernai po eglutės trys iš 12 tėvų, kurios norėjo auklėtojom nors už surengtą šventę padėkot.
Mokykloj tėvų komiteto kai kurie tėvai neateina į posėdžius, o juk jie išrinkti tėvų atstovai. Bet paskui tie patys nepamiršta pasakyt, kad be mūsų nusprendė.

vaižgante, kodėl renginys turi vykt šeštadienį g.gif Juk mokykla turi dienų, kurias gali skirt kultūrinei ir pažintinei veiklai. Gali ir savaitė viduryje organizuot. Juk ir mokytojai turi šeimas, kurioms savaitgalį dėmesio reikia skirt, ir tie patys mokyklos vaikai savaitgalį gal su šeimom turi planų, o ne eit į mokyklą. Derinot prie tėvų, kad jie galėtų g.gif Abejoju, kad tai padėtų jų daugiau prisikviest.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 31, 18:15)
Na priklausau tarybai. Tik pas mus dažnai tėvai nieko nenori. Net ir darželyje grupės tėvai po šventės lekia kuo greičiau namo, nors auklėtojos kviečia arbatos. Įdomūs motyvai : vaikai maži, dar spės prisišvęs.

tai tegul organizuoja tuos renginius normaliu laiku. Abejoju ar budama darbdavio vietoje labai paglostytumei darbuotoja kuris 10 val isejo i vaiko eglute ir grizo po kokiu 4 val, nes jam mat norejosi tenais pasvesti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 31, 20:15)
tai tegul organizuoja tuos renginius normaliu laiku. Abejoju ar budama darbdavio vietoje labai paglostytumei darbuotoja kuris 10 val isejo i vaiko eglute ir grizo po kokiu 4 val, nes jam mat norejosi tenais pasvesti.

eglutė buvo 16 val. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 31, 17:15)
vaižgante, kodėl renginys turi vykt šeštadienį g.gif

Esmė ta, kad tą renginį turėjo organizuoti tėvai, o ne mokytojai.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 31, 21:24)
eglutė buvo 16 val.  verysad.gif

darbo metas.
Man visai nenuostabu, kad negali kiti zmones aukoti savo darbo.
Man is viso gruodzio menuo buna juodas darbo atzvilgiu ir i eglutes nueinu tik todel, kad kitu atveju mano vaikas nuliustu, o veliau liezuvi iskisusi lekiu i darba. Ir daznai del to, kad valanda buvau pasisalinusi is darbo turiu sedeti po darbo.
Aisku 16 val yra zymiai geriau, negu kad pas mus darzelyje sumasto 9 ar 10 val. ryto.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 01, 21:37)
darbo metas.
Man visai nenuostabu, kad negali kiti zmones aukoti savo darbo.
Man is viso gruodzio menuo buna juodas darbo atzvilgiu ir i eglutes nueinu tik todel, kad kitu atveju mano vaikas nuliustu, o veliau liezuvi iskisusi lekiu i darba. Ir daznai del to, kad valanda buvau pasisalinusi is darbo turiu sedeti po darbo.
Aisku 16 val yra zymiai geriau, negu kad pas mus darzelyje sumasto 9 ar 10 val. ryto.

drinks_cheers.gif
Buvo vienais metai toks atvejis, karnavalas darželyje buvo 10 val. doh.gif , nu gerai valandukę ištrūkau, vaišinosi paskui visi, aš truputį pabuvusi išlėkiau į darbą,kadangi dar reikėjo darbe visokių ten reikalų,verslo partneriai atvažiavo, suruošti pasivaišinimą reikėjo ir staiga gal po pusvalandžio skambutis auklėtojos, sako visi kažkaip stebuklingai pasiėmė svo vaikus doh.gif doh.gif vienas užsimanė, ir paskui visi, liko tik jūsų viena ir verkia, nu šakės vyras darbe, sūnui pamokos, aš negaliu jos pasiimti į darbą būtent tą dieną, nu žinokit vos neapsiverkiau pati, paskui pas seserį nuvežiau.
Pernai vėl gi po eglutės , jau vakare, vaišės, ir taip tėvai vienas po kito atsisveikina, atsisveikina, liko bardakas ir mes kelios tos mandagiosios tipo negražu išeiti, tai paskui valėmė viską gerą valandą, dabar sakiau taip, jei vaišės, tai sutariam visi pusvalandį pasivaišinam, paskui VISI kylam, sutvarkom ir einam namo.
Atsakyti
Tema gi ne apie vaišes darželyje smile.gif O ką darželyje veikia tėvų komitetas- žinom: renka pinigus auklėtojų dovanoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 11:29)
Tema gi ne apie vaišes darželyje smile.gif O ką darželyje veikia tėvų komitetas- žinom: renka pinigus auklėtojų dovanoms smile.gif

mokykloje tendencijos yra panasios - susirinkimai ir renginiai didziaja dalimi yra vykdomi tevu darbo metu, o po to stebimasi, kodel tiek mazai tevu dalyvavo ar pabuvo trumpai.
Ir pas mus mokykloje tevu komitetas daro ta pati - renka pinigus dovanoms, na dar klases einamosios reikmems.
Beje, Vaizgante, kaip buvusi mokytoja gal galetumei pasakyti, kiek max vaiku gali lydeti vienas suauges zmogus ( kalba eina apie pradinukus)?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 02, 10:33)
Beje, Vaizgante, kaip buvusi mokytoja gal galetumei pasakyti, kiek max vaiku gali lydeti vienas suauges zmogus ( kalba eina apie pradinukus)?

Apie pradinukus nežinau. Ir pirmą kartą apie kažkokias lydėjimo taisykles girdžiu. Gi važiuodavau viena su visa klase į ekskursijas ir tokio klausimo niekas neužduodavo.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 31, 15:15)
vaižgante, kodėl renginys turi vykt šeštadienį g.gif Juk mokykla turi dienų, kurias gali skirt kultūrinei ir pažintinei veiklai. Gali ir savaitė viduryje organizuot. Juk ir mokytojai turi šeimas, kurioms savaitgalį dėmesio reikia skirt, ir tie patys mokyklos vaikai savaitgalį gal su šeimom turi planų, o ne eit į mokyklą. Derinot prie tėvų, kad jie galėtų g.gif Abejoju, kad tai padėtų jų daugiau prisikviest.

Bėda ta, kad niekas nebuvo derinama. O nesutikus su pirminiu pasiūlytu variantu organizatorė, švelniai tariant, "nusiplovė"... Aišku, kaip man jau buvo psakyta, iš šalies stebėti ir komentuoti lengviau, nei organizuoti. Bet kad organizavimas tebuvo planavimo lygmeny.... O kalti liko visi aplinkiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2009 11 02, 13:49)
Bėda ta, kad niekas nebuvo derinama. O nesutikus su pirminiu pasiūlytu variantu organizatorė, švelniai tariant, "nusiplovė"...  Aišku, kaip man jau buvo psakyta, iš šalies stebėti ir komentuoti lengviau, nei organizuoti. Bet kad organizavimas tebuvo planavimo lygmeny.... O kalti liko visi aplinkiniai doh.gif

Tiesiog tu ne viską žinai.
Atsakyti