QUOTE(Bekasė @ 2009 11 01, 21:37)
darbo metas.
Man visai nenuostabu, kad negali kiti zmones aukoti savo darbo.
Man is viso gruodzio menuo buna juodas darbo atzvilgiu ir i eglutes nueinu tik todel, kad kitu atveju mano vaikas nuliustu, o veliau liezuvi iskisusi lekiu i darba. Ir daznai del to, kad valanda buvau pasisalinusi is darbo turiu sedeti po darbo.
Aisku 16 val yra zymiai geriau, negu kad pas mus darzelyje sumasto 9 ar 10 val. ryto.
Buvo vienais metai toks atvejis, karnavalas darželyje buvo 10 val.
, nu gerai valandukę ištrūkau, vaišinosi paskui visi, aš truputį pabuvusi išlėkiau į darbą,kadangi dar reikėjo darbe visokių ten reikalų,verslo partneriai atvažiavo, suruošti pasivaišinimą reikėjo ir staiga gal po pusvalandžio skambutis auklėtojos, sako visi kažkaip stebuklingai pasiėmė svo vaikus
vienas užsimanė, ir paskui visi, liko tik jūsų viena ir verkia, nu šakės vyras darbe, sūnui pamokos, aš negaliu jos pasiimti į darbą būtent tą dieną, nu žinokit vos neapsiverkiau pati, paskui pas seserį nuvežiau.
Pernai vėl gi po eglutės , jau vakare, vaišės, ir taip tėvai vienas po kito atsisveikina, atsisveikina, liko bardakas ir mes kelios tos mandagiosios tipo negražu išeiti, tai paskui valėmė viską gerą valandą, dabar sakiau taip, jei vaišės, tai sutariam visi pusvalandį pasivaišinam, paskui VISI kylam, sutvarkom ir einam namo.