QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 28, 13:35)
1,Jeigu tavo vaikas gamtinių reikalų bėgiotų atlikti į namus, tikrai nelauktum, kol po 10 m tualetai bus suremontuoti.
2,Vilniuje yra šimtai mokyklų, yra su dar apverktinesne būkle (turbūt skaitėt delfyje apie Kristoforo mokyklos bėdas), o šiuo metu apie kažkokius pinigų skyrimus iš savivaldybės būtų juokinga ir kalbėti.
3,Direktorius skundėsi, kad algoms mokėti pinigų trūksta, kur ten dar kažkokie remontai...
1,Aš kalbėjau apie tai ar teisinga , kad taryba nuspręndžia rinkliavą, nepasitarusi su kitais vaikų tėvais, na galima daryt visuotinį tėvų susirinkimą, aišku visi neateis, bet ateis didesnė dauguma. Gal anketeles vaikams duoti namo parnešti, su klausimu, kaip jie galvoja apie problemos sprendimą. Tik apie tai. Aš niekada nieko nespręndžiu už kitus ,kai liečia jų piniginę, savo nuomonę ir savo pasirinkimą galiu išsakyti, bet ne kitų. Taip aš gal nuspręsčiau prisidėti, bet ar turėčiau teisę nuspręsti , kad visi turim remontuoti.
2, Skaičiau ir negaliu atsistebėti tėvais tų mokinių, nu kame problema, jei ji buvo laikoma prestižine, tai manau šiemet ji turėtų būti prasčiausiai vertinama mokykla Vilniuje, ir atsiimčiau vaiką iš ten, visi skundžiasi, bet vistiek tuos vaikus leidžia ten. Visi atsiimtų nereiktų ir tos mokyklos.
3, O tu manai, kad vaikų tėvai tai milijonieriai, kad algų tai tūkstančius gauna ir gali remontuoti, jie gal visiški vargšai bedarbiai ir 10 litų jiems savaitės pragyvenimo šaltinis.