Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos taryba, tėvų komitetas

QUOTE(Liudmilka @ 2009 08 10, 17:12)
Koks tai renginys?

Šeimos šventė, į kurią reikia įtraukti visą mokyklą- ir mokinius, ir jų tėvus, ir mokytojų šeimas.

Na, direktorius direktoriui nelygu. Su vyrais direktoriais, manyčiau, visada lengviau susitarti. Mūsų mokyklos direktorius labai džiaugiasi bet kokia tėvų iniciatyva.
(Mokyklos pavadinimo etikos sumetimais minėti nenoriu.)
Atsakyti
Ech,pavydžiu aš jums blush2.gif.Manau pas mus ir išsispręs viskas.Tikiu,kad tai tik laikinas nesusikalbėjimas biggrin.gif
Ir dar noriu paklaust ar gali tėvai įtakoti mokytojų atleidimą?
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2009 08 10, 18:48)

Ir dar noriu paklaust ar gali tėvai įtakoti mokytojų atleidimą?

Negali. Apskritai atleisti mokytoją iš darbo yra be galo sudėtinga. Pamenu, mokykloje, kur aš dirbau, istorikas priekabiavo prie mokinių. Buvo krūva teismų, kol pagaliau jį atleido iš darbo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 10, 21:12)
Negali. Apskritai atleisti mokytoją iš darbo yra be galo sudėtinga. Pamenu, mokykloje, kur aš dirbau, istorikas priekabiavo prie mokinių. Buvo krūva teismų, kol pagaliau jį atleido iš darbo...

O aš sakyčiau, kad gali. Aš atėjau dirbti vietoj mokytojos, kurią atleido po trijų mėnesių. Kadangi su vaikais nesusitvarkė, pamokų neišaiškindavo, tai tėvai- vienos klasės tada labai aktyvūs buvo- surinko parašus, nunešė direktoriui, pasiūlė išeiti. Visų peripetijų nežinau, Taip pat praeitais metais inforematikei po 3 mėn darbo buvo pasiūlyta išeiti. Bet patys tėvai turi rinkti parašus, na ir ( aišku, jei tas mokytojas neturi kokio užnugario) turėtų pavykt. bet turėtų būti rimtos priežastys, o ne dėl to, kad man ar vaikui ji nepatinka. Kitas dalykas, jei mokytojas savo noru nenori išeit, tai jau tektų turbūt labai rimtų priežasčių ieškot. Bet pas mus buvo taip, kad koks malonumas dirbti, jei su darbu nesusitvarkai, klasėje darosi kas tik nori, bet ne pamoka vyksta.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 10, 17:34)
Šeimos šventė, į kurią reikia įtraukti visą mokyklą- ir mokinius, ir jų tėvus, ir mokytojų šeimas.

Kaip žadate įtraukt mokytojų šeimas ir kodėl ?
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2009 08 13, 21:59)
Kaip žadate įtraukt mokytojų šeimas ir kodėl ?

Tai reikėtų apie pačią šventę pasakoti, o aš nenoriu savų idėjų viešinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 13, 23:38)
Tai reikėtų apie pačią šventę pasakoti, o aš nenoriu savų idėjų viešinti smile.gif

O po renginio? smile.gif mes busime kantrios ir labai lauksime smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas pavaduotoją, derinom dėl renginio. Teks rugsėjo pradžioje susitikti su klasių auklėtojais, mokyklos parlamentu ir t.t.
Turiu visokių idėjų ir su malonumu imsiuosi jų realizavimo.
Atsakyti
hi.gif
Tai šaunu,gera pradžia-pusė darbo.
Atsakyti
Na va, pirmadienį jau pirmasis MT susirinkimas smile.gif
Atsakyti
Na, kaip mokslo metų pradžia?
Atsakyti
Na pas mus tai siaubinga cry.gif
Mūsų klasę išdraskė,mokytoja išėjo neatlaikiusi spaudimo ir įtampos.Daroma tai buvo žiauriais būdais.
Kalbos su mokyklos administracija nieko nedavė,o mokyklos taryba taaii.. frusty.gif
Žynoma tai nieko nuostabaus,juk mokyklos vadovė pati išrinko tėvelių atstovus į tarybą ir be jokio balsavimo doh.gif
O apie savivaldybę tai tik pyp pyp pyp it t.t.
O kaip jums sekasi,ar davė žalią šviesą jūsų renginiui?
Atsakyti