Mes tėveliams dovanojom po dramblį, nors ir nelabai lietuviška, bet iš rytų filosofijos pasirinkom žodžių apie dramblius, ką jie reikšia, įteikadmi palinkėjom stiprybės, laimės ir t.t.
Na mes dovanojom tai,ka zinojom, kad patiks ir kad turi isliekamaja verte:
Vyro mamai- ABBA kolekcini ploksteliu rinkini
Mano mamai- Gera parkeri,nes ji savo kazkada seniai pamete ir labai pergyveno
Teciui- sidabruota Zippo ziebtuveli
Vyro mamai- ABBA kolekcini ploksteliu rinkini
Mano mamai- Gera parkeri,nes ji savo kazkada seniai pamete ir labai pergyveno
Teciui- sidabruota Zippo ziebtuveli
kokie buna tu nuotrauku dideliu, kurias dar fotoatleje ismatavimai? Norime nupirkti tevams visgi remelius
Ir mes nusprendėme dovanoti savo nuotraukytes(su senobiniais drabužiais) retro stiliumi padarytas. paskambijau i fotoatelje ir kaina su drabuziais apie 200lt(astuonios nuotraukos). brangoka pasirode ir..per pazystama gavome drabuzius vienam vakarui, fotografavo draugas, nuvykome i verkiu regionini parka, nuotrauku pasidareme galybe. uz rubus sumokejome 60lt. fotoatelje pasidarem nuotraukas ir pirmyn...visi buvo apake per vestuves:)))
kokio formato buna nuotraukos, darytos fotoatelje? Norime siandien vaziuoti pirkti tevams remelius, ale formato tai nezinome
As galvojau, kad gal nieko nedovanot, bet man patiko mintis apie remelius. Turbut reikes irmums taip padaryti - padovanot remelius, o po vestuviu isides po nuotrauka. Ir simboliska, ir abejiems tevams vienodos dovanos. Ir atsizvelgiant i finansus, nebrangu, nes oj, kaip dabar skaiciuojam!
QUOTE(Cili @ 2005 09 13, 09:52)
kokio formato buna nuotraukos, darytos fotoatelje? Norime siandien vaziuoti pirkti tevams remelius, ale formato tai nezinome
Mes tai pirkome 15x20 cm. Padavėm rėmelius fotografui ir paprašėm, kad kai atveš nuotraukas, tai kad savo nuožiūra labiausiai vykusį portretą įdėtų į tuos rėmelius... Tėvai tik namie išsipokavo tuos rėmelius ir tiek maniškiai, tiek vyro, buvo labai maloniai nustebę, kad parsivežė namo po mūsų nuotrauką, visai to nesitikėjo. Sakė, kad po valandą sedėjo ir atsigrožėti negalėjo . O be to fotografas kaip atspėjo.... Mums tas portretas, kurį jis savo nuožiūra parinko, irgi labiausiai patiko .
jau sioj temoj buvau rasius, mes dovanojom tevams dvigubus remelius, ta prasme, kur dvi nuotraukos dedasi. tai viena padarem su musu vaikystes nuotraukom ir dar uzrasem, kad teveliams nuo musu ir data, o kita diena fotografas atveze jau vestuvines foto, kurias idejom. Teveliams laaaabai patiko, ypac ta su vaikystes foto
Mes teveliams dovanojom maikutes su vaikystes nuotraukom ir užrašais:
"Mano dukra myli mane" ir "Mano sūnus myli mane".
Tai net nesitikejom tiek džiaugsmo iš jų
Manau kad tai pati nuostabiausia staigmena jiems buvo
"Mano dukra myli mane" ir "Mano sūnus myli mane".
Tai net nesitikejom tiek džiaugsmo iš jų
Manau kad tai pati nuostabiausia staigmena jiems buvo
MES TĖVAMS DOVANOJOM ĮRĖMINTĄ NUOTRAUKĄ IR KERAMINIUS VARPELIUS ...LABAI GRAŽU BUVO...
QUOTE(AsIrTu @ 2005 09 13, 11:27)
Mes tai pirkome 15x20 cm. Padavėm rėmelius fotografui ir paprašėm, kad kai atveš nuotraukas, tai kad savo nuožiūra labiausiai vykusį portretą įdėtų į tuos rėmelius... Tėvai tik namie išsipokavo tuos rėmelius ir tiek maniškiai, tiek vyro, buvo labai maloniai nustebę, kad parsivežė namo po mūsų nuotrauką, visai to nesitikėjo. Sakė, kad po valandą sedėjo ir atsigrožėti negalėjo . O be to fotografas kaip atspėjo.... Mums tas portretas, kurį jis savo nuožiūra parinko, irgi labiausiai patiko .
mes ir ta patį padarėm. Tik tėvai kažkaip nieko apie tai nė žodžio nepasakė. Ai iš viso kažkaip keisti tie tėvai ir prieš vestuves ir per ir po vestuvių buvo. Na mano tėvai tai dar normaliai kažkaip bet jau uošviai jau geriau net nepasakosiu....