Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

as tai mastau apie maikutes su uzrasais: super mama ir super tetis. Bet neapsisprendziu dar. tokias maikutes galima butu padaryti ir kitiems, pvz meiles ministras, daktarelis ir t.t.. bet tuomet jau kazkaip man tevam nebetinka, suprasteja kazkaip..jiems norisi kazka ypatingo, is sirdies...nu dar yra laiko, kanors sugalvosiu...
Atsakyti
as galvojau apie trimati stikla su musu atvaizdais, taciau truputi per brangu cry.gif be to, mes ne is vilniaus, tai daug vazinejimo. Tai net dar nezinau ka padovanoti, galvoju gal ka is samoto prisiminimui. O po vestuviu kai turesime nuotraukas, butinai jiems atvesiu musu ireminta vestuviu nuotrauka
Atsakyti
kadangi maniskiai myli mena, tai jiems ka nors is dailes salono dovanosim...Gal angelus, kad ir toliau mumis saugotu...
Atsakyti
QUOTE(candy3 @ 2005 07 05, 10:58)
mes lygiai tokia pacia divana tevams buvome sugalvoje jau pries 3 menesius  smile.gif  o greitai ten padaro, nes mes ne vilnieciai ir ten vaziuosim tik apsipirkti ir suknele is salono pasiimti

padaro per 15 minučių, jei lazeris nesugedęs. Mes praeitą šeštadienį buom nuėję, tai sako lazeris sugedęs, ateikit po savaitės doh.gif
Tai dabar jau bandom kažką kitą sugalvot smile.gif
tik mažai laiko liko.
Atsakyti
siaip ta technologija 3D paveiksliuko idomi, bet man tie atvaizdai asocijuojasi su iskaltom nuotraukom ant paminklo...
Atsakyti
Mes mano tevam padovanojom dideli sienini laikrodi,kad greiciau laikas eitu musu belaukiant,o jo tevam sidabrine zvakide.
Atsakyti
na paskaicius cia kas ka dovanos tai tiesa pasakius nuo tu remeliu jau vemti vercia doh.gif
na bet cia tik mano asmenine nuomone....
bet va gera minti paskaiciau ....siandien ir nusprendem nupirkti grazias maikutes....ir maikutese padaryti nuotraukas bei parasyti zodzius super mama ir super tetis
o buten teciui bus mano nuotrauka su juo...mamai mano su mama...bet is tu senu ...vaikisku dienu....
turetu buti gan neblogas bajerius ir linksma ir atminimas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2005 07 29, 19:56)
na paskaicius cia kas ka dovanos tai tiesa pasakius nuo tu remeliu jau vemti vercia  doh.gif
na bet cia tik mano asmenine nuomone....
bet va gera minti paskaiciau ....siandien ir nusprendem nupirkti grazias maikutes....ir maikutese padaryti nuotraukas bei parasyti zodzius super mama ir super tetis
o buten teciui bus mano nuotrauka su juo...mamai mano su mama...bet is tu senu ...vaikisku dienu....
turetu buti gan neblogas bajerius ir linksma ir atminimas geras biggrin.gif

siaip as irgi galvoju, kad neverta dovanoti visokiu zvakidziu, laikrodziu ir t.t. Geriausia - kokia miela smulkmenele atsiminimui. Siaip as galvoju taip daryti, bet ne ant maikiu, o ant puodeliu. Tik dar nezinau kur juos daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 31, 08:47)
siaip as irgi galvoju, kad neverta dovanoti visokiu zvakidziu, laikrodziu ir t.t. Geriausia - kokia miela smulkmenele atsiminimui. Siaip as galvoju taip daryti, bet ne ant maikiu, o ant puodeliu. Tik dar nezinau kur juos daro  g.gif

http://www.fotofabri...&e_header_id=56
drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes vis delto pasiliekam prie remeliu ax.gif nei vieno ish musu tevai neturi foto su mumis. tik mes nusprendem deti dvi nuotraukas, viena kur mes dar vaikai, patik kompu sumaketavau, atrodo thumbup.gif o kita-vestuviu. tik vat dabar ieshkau dvipusiu remeliu pirkti, gal kas matete kur nors ka panasaus? 4u.gif
Atsakyti
na va, nusipirkau remelius dviem nuotraukos siandien, susimaketavau nuotraukyte ish musu abieju vaikystes. jau kaip graziai atrodo wub.gif beliko, kad ja padarytu foto studijoj ax.gif o kita foto bus musu vestuviu 4u.gif
Atsakyti
Mes tėvams irgi dovanojome rėmelius (dvigubus): mano tėvams dovanojome su mano mažos nuotrauka, vyro tėvams - su jo mažiuko nuotrauka. O kitoje pusėje įdėta mūsų bendra vestuvinė nuotrauka.
Manau tai paprasta, bet miela dovana.
Atsakyti