candy3, 05 Lie 2005 - 10:58, parašė:
candy3, 05 Lie 2005 - 10:58, parašė: ![]()
mes lygiai tokia pacia divana tevams buvome sugalvoje jau pries 3 menesius
o greitai ten padaro, nes mes ne vilnieciai ir ten vaziuosim tik apsipirkti ir suknele is salono pasiimti

padaro per 15 minučių, jei lazeris nesugedęs. Mes praeitą šeštadienį buom nuėję, tai sako lazeris sugedęs, ateikit po savaitės

Tai dabar jau bandom kažką kitą sugalvot

tik mažai laiko liko.

na bet cia tik mano asmenine nuomone....
bet va gera minti paskaiciau ....siandien ir nusprendem nupirkti grazias maikutes....ir maikutese padaryti nuotraukas bei parasyti zodzius super mama ir super tetis
o buten teciui bus mano nuotrauka su juo...mamai mano su mama...bet is tu senu ...vaikisku dienu....
turetu buti gan neblogas bajerius ir linksma ir atminimas geras

Gyvate, 29 Lie 2005 - 19:56, parašė:
Gyvate, 29 Lie 2005 - 19:56, parašė: ![]()
na paskaicius cia kas ka dovanos tai tiesa pasakius nuo tu remeliu jau vemti vercia
![]()
bet va gera minti paskaiciau ....siandien ir nusprendem nupirkti grazias maikutes....ir maikutese padaryti nuotraukas bei parasyti zodzius super mama ir super tetis
o buten teciui bus mano nuotrauka su juo...mamai mano su mama...bet is tu senu ...vaikisku dienu....

siaip as irgi galvoju, kad neverta dovanoti visokiu zvakidziu, laikrodziu ir t.t. Geriausia - kokia miela smulkmenele atsiminimui. Siaip as galvoju taip daryti, bet ne ant maikiu, o ant puodeliu. Tik dar nezinau kur juos daro

Cili, 31 Lie 2005 - 08:47, parašė:
Cili, 31 Lie 2005 - 08:47, parašė: ![]()
siaip as irgi galvoju, kad neverta dovanoti visokiu zvakidziu, laikrodziu ir t.t. Geriausia - kokia miela smulkmenele atsiminimui. Siaip as galvoju taip daryti, bet ne ant maikiu, o ant puodeliu. Tik dar nezinau kur juos daro

http://www.fotofabri...&e_header_id=56

Manau tai paprasta, bet miela dovana.