Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

Mes galvojam mamoms padovanoti po didele receptu knyga,kad ir mums ir anukeliams skaniai valgyti gamintu ir minciu niekada nepritruktu.O teveliams gal po pleda? g.gif
Pirsliui-dezute cigaru.svociai-grazia zvakide.Dar galvojam ir poroms po koki suvenyra iteikti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzika @ 2005 05 04, 08:25)
Mes tėveliams dovanas jau turim.    smile.gif  O ką dovanoti močiutėms bei krikšto tėvams net neįsivaizduoju. Jau nebežinau ką ir galvoti  cry.gif

o ka pirkot teveliams? kriksto mamai mes nupirkom tokia sidabruota vazyte, seneliam dar tiksliai nezinom, o mociutem po skara gal pirksim, su kriksto tete problemos ir su teveliais, nesugalvojam ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 04 gegužės 2005 - 09:59
tėveliams padarėme didelę mozaiką iš mūsų vaikystes nuotraukų ir viena dabar, kur jau mes katu. Gražiai įrėminom. Atrodo thumbup.gif O dėl krikšto tėvų ir močiučių tai neturiu jokio supratimo doh.gif cry.gif
Atsakyti
na vat papasakosiu kaip buvo su tom mūsų dovanom, kur rašėm, tai parinkę žodžius užrašėm kiekvienam svečiui. aišku, kaip planavom, niekas atėjęs į balių nieko neimė, sako bijojo, bu galvojo, kad koks žaidimas bus nuo mūsų smile.gif bet ištaisėm viską po 12 na išėjo po 1 val, kai visi susėdom po fejerverkų prie stalo, mes abu atsistojom, padėkojom, jog atėjo, ir kad esam labai laimingi turėdami tike artimų žmonių. ir pakvietėm prie dovanėlių, atseit, kalbų rėžt nemokam, o ten parašyta, tai ką norim pasakyti. tai dovanėles išvinioję visi apsiverkė, na pataikėm. smile.gif sakė taip gražu ir taip širdį glosto. buvom be galo laimingi, kad visiem patiko:) o mamai buvau tokį paveikslą sukūrus, na kitą savaitgalį gal nufotkinsiu, ir jum įdėsiu, tai mane išlydint mama beveik visa tai buvo man linkėjus, na prisiminti pasakas, ašaras, pirmą žingsnį.. o aš jai kaip tik už visą tai dėkojau, ir dar pasakiau, ką man visa tai davė. tai gavos tiesiog stebuklas, tik mama nebegalėjo išvis ašarų sulaikyti, sako toks šiltas.. na vat ir nuo kalbų išsisukom, ir visiem širdį paglostėm. teta kitą dieną su dovanėle dar atėjo, ir sakė, jog mes esam patys nuosdtabiausi, jog esą labai laiminga. smile.gif tai vat, svarbu ne tai, ką ir už kokia kaina padovanosi, o tai, ką šalia parašysi, ir kaip pateiksi. draugas, ties jau vyras, burbėjo, jog čia durnai sugalvojau, o daba reik abiem daryti, bet po vestuvių yra labai laimingas. smile.gif
Atsakyti
GRAIKIJA, na tu ir šaunuolytė smile.gif Bijau, kad mano fantazija tiek neišneš...nors dar turiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzika @ 2005 05 04, 11:24)
tėveliams padarėme didelę mozaiką iš mūsų vaikystes nuotraukų ir viena dabar, kur jau mes katu. Gražiai įrėminom. Atrodo  thumbup.gif  O dėl krikšto tėvų ir močiučių tai neturiu jokio supratimo  doh.gif  cry.gif

Man tai liux įdėja thumbup.gif
Atsakyti
mes taqi planuojam tevams paqdovanoti staltiese, kad grize pas juos, visada stalas butu paruostas ir kad musu teveliai musu lauktu:))
Atsakyti
mes dovanojom nuotrauka - kalendoriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2005 06 20, 14:47)
mes dovanojom nuotrauka - kalendoriu wub.gif

jei ne paslaptis, kur daret? kai buvau JAV, maciau labai fainu tokiu kalendoriu, kaip staliniai, pastatomi ir ant kiekvieno menesio lapelio nuotrauka uzdeta. Bet ar Lietuvoj ka nors panasuas daro? kiek kainuoja?
Atsakyti
o mes tevams dovanosime musu atvaizdus padarytus stiklo kube, vestuviu data ir parasem 'Visada jusu' smile.gif cia vilniaus akropolyje yra toks dalykas, vadinamas 3D stikle smile.gif labai graziai atrodo ir tuo paciu yra kazkas neiprasto bei atmintino: )
Atsakyti
QUOTE(chiavolla @ 2005 06 20, 16:18)
o mes tevams dovanosime musu atvaizdus padarytus stiklo kube, vestuviu data ir parasem 'Visada jusu' smile.gif cia vilniaus akropolyje yra toks dalykas, vadinamas 3D stikle smile.gif labai graziai atrodo ir tuo paciu yra kazkas neiprasto bei atmintino: )

Oi kokia puiki ideja thumbup.gif ! Gal kas nors zinot kur Kaune ka nors panasaus daro? Beje, o kiek tai kainuoja ax.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2005 06 20, 16:41)
Oi kokia puiki ideja  thumbup.gif ! Gal kas nors zinot kur Kaune ka nors panasaus daro? Beje, o kiek tai kainuoja  ax.gif  4u.gif ?

kiek žinau Kaune nedaro, tik Vilniaus Akropolyje, o kainelė tai ojojoj Mažiausias kubelis apie 70 lt. kainuoja. Bet gal jau pasikeitė kainos g.gif
Atsakyti