Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 21, 16:42)
man tai labai grazu cia Dovanos tevams

angeliukai wub.gif  wub.gif

Man irgi labai patiko thumbup.gif
KAJA, gal zinai, kaip ta tautodailininke surasti?
Atsakyti
man patiko pasaku knygos ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 01 21, 18:08)

manau paskambink
BIRŠTONO TURIZMO
INFORMACIJOS CENTRAS
Jaunimo g. 3, LT-59206
Birštonas, Lietuva
Tel. +370 319 65 740
El. paštas: info@visitbirstonas.lt
www.visitbirstonas.lt

ir tikrai pasakys kur tautodailininke RIMANTĖ BUTKUVĖ gyvena ir kaip ja rasti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 22, 10:09)
manau paskambink 
BIRŠTONO TURIZMO
INFORMACIJOS CENTRAS
Jaunimo g. 3, LT-59206
Birštonas, Lietuva
Tel. +370 319 65 740
El. paštas: info@visitbirstonas.lt
www.visitbirstonas.lt

ir tikrai pasakys kur tautodailininke RIMANTĖ BUTKUVĖ gyvena ir kaip ja rasti smile.gif  4u.gif

Gera mintis biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
As labai noreciau musu mamytem padovanoti po auksine grandinele su sirdute,kurioje butu musu nuotraukytes wub.gif .Gal zinote kur butu galima rasti? g.gif
O ka dovanoti teveliam tai nezinau unsure.gif Na bet laiko yra tikiuosi gims kokia sauni ideja hihihi.gif
Atsakyti
Mamytem tai tikrai grazu Kristinut grandineles... Ir man patiko si ideja 4u.gif
Teveliam tai tikrai noretusi kazko ipatingo, ir kad neuzisistovetu... Reikia ziureti kas teveliams labiausiai rupi bigsmile.gif Gal jie kazka kolekcionuoja, gal labai megsta zvejyba ar pan. As uz tai, kad dovanos nestovetu padovanotos, o jas naudotu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 01 21, 18:08)

neatsidaro puslapis
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2009 02 01, 09:39)
Mamytem tai tikrai grazu Kristinut grandineles... Ir man patiko si ideja  4u.gif
Teveliam tai tikrai noretusi kazko ipatingo, ir kad neuzisistovetu... Reikia ziureti kas teveliams labiausiai rupi  bigsmile.gif  Gal jie kazka kolekcionuoja, gal labai megsta zvejyba ar pan. As uz tai, kad dovanos nestovetu padovanotos, o jas naudotu.... thumbup.gif

Labai malonu,kad patiko blush2.gif wub.gif Su MB vis pagalvojam ka teveliams dovanoti bet niekaip nesumastom doh.gif is pradziu maniau,kad nesiojama laikrodi kuris atsidaro ir vienoje puseja musu abieju nuotraukyte,bet MB sako kad nenesios.. g.gif Gaila,kad nezvejoja,nieko nekolekcionuoja.. Seip MB tevelis uzsiema sodininkyste - ka butu galima sumastyti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Galite iteikti ireminta sveikinima mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
man vestuviu planuotoja pasiule teveliams,iteikti,pakvietimus,i koki Palangos viesbuti savaitgaliui ax.gif ,manau gera ideja,nes po tokio pasiruosimo maratono,reikes jiems poilsio,plius,savo foto biggrin.gif tik dar nesugalvoju,ka MB mamai,mociutei ,ju juk nesiusi romantiskam savaitgaliui i Palanga lotuliukas.gif gal kas galit patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 01 21, 17:42)
man tai labai grazu cia Dovanos tevams

angeliukai wub.gif  wub.gif

neatsidaro sad.gif
Papildyta:
na mes irgi sugalvojome teveliams padovaoti po stiklini angela, vistiek juk teveliai kaip ir musu angelai smile.gif tik kaip visada man daznai pasikartojanti beda, kur ju gauti Kaune lotuliukas.gif zinau tik viena senamiestyje parduotuve, kur esu tokius nemazus angelus uzmacius, gal kas nors is forumieciu esat pastebejusios ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 03 08, 19:13)
neatsidaro sad.gif
Papildyta:
na mes irgi sugalvojome teveliams padovaoti po stiklini angela, vistiek juk teveliai kaip ir musu angelai smile.gif tik kaip visada man daznai pasikartojanti beda, kur ju gauti Kaune lotuliukas.gif  zinau tik viena senamiestyje parduotuve, kur esu  tokius nemazus angelus uzmacius, gal kas nors is forumieciu esat pastebejusios ?  ax.gif

siaip zinau, kad Aleksoto stiklo fabrike yra visko, tik neaisku ar dabar dar tebeyleidzia ten g.gif
Atsakyti