Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos tėvams vestuvių proga

QUOTE(saulutes @ 2004 04 02, 11:22)
tai va, ruošiamės tuoktis, ir nežinom, ką galima būtų padovanoti tėvams. Girdėjau iš draugės, kad jie dovanojo savo nuotrauką - foto atleje nufotkintą....GAl ir nieko....kiap Jus manot?

Nuotrauka iš fotoatelje. Jas mums padarė ypač gražias.
Atsakyti
sveikos as ir busima nuotaka ir norejau jusu paklaut.mano tiek vyro tevai is musu puses turi prarade meile ir pagarba ir galvoju ar verta ka jiem dovanot nes as zinau kad jie to neivertins ka man tokiu atveju padovanot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 12 13, 13:33)
sveikos as ir busima nuotaka ir norejau jusu paklaut.mano tiek vyro tevai is musu puses turi prarade meile ir pagarba ir galvoju ar verta ka jiem dovanot nes as zinau kad jie to neivertins ka man tokiu atveju padovanot blush2.gif  4u.gif

Sveika 4u.gif O kodel taip manai, kad nevertins? Man atrodo, kad tevams bet koks parodytas demesys labai svarbus.
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2008 12 14, 22:59)
Sveika 4u.gif O kodel taip manai, kad nevertins? Man atrodo, kad tevams bet koks parodytas demesys labai svarbus.

na as savo tevus tai tikrai pazystu,nuo vaikystes ka mokykloje darydavom nest tevam padovanot tik sakydavo nenesti siuksliu namo ir nuo to karto niekad nebenesdavau sveikint namo tevu tai nezdavau mociutei padovanot savo darbelius ir seip mano tevai netokiu paziuru jiem tokios smulkmenos atrodo tis ssssssssssudas blush2.gif na tik vertina jie buteliuka blush2.gif na ir seip nenoriu as savo tevu kviest i vestuves nes zinau gedos turesiu tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2008 12 15, 15:40)
na as savo tevus tai tikrai pazystu,nuo vaikystes ka mokykloje darydavom nest tevam padovanot tik sakydavo nenesti siuksliu namo ir nuo to karto niekad nebenesdavau sveikint namo tevu tai nezdavau mociutei padovanot savo darbelius ir seip mano tevai netokiu paziuru jiem tokios smulkmenos atrodo tis ssssssssssudas blush2.gif na tik vertina jie buteliuka blush2.gif na ir seip nenoriu as savo tevu kviest i vestuves nes zinau gedos turesiu tikrai doh.gif

uzjauciu --- sudetinga, kai jauti geda uz tevus --- tada ir mintys apie dovaneles sudetingos -
Atsakyti
mes abiems tevams dovanosime po biblija...
nors neesu labai smarkiai tikinti taciau ten tiek daug prasmes..
sia ideja nusiziurejau nuo vienos LT dizaineres, super kaip anksciau apie tai nepagalvojau blush2.gif
kadangi sita knyga atsirado ir musu namie supratau kiek ten isminties gyvenimiskos..
Atsakyti
o mes dovanosime tevams musu vestuviu fotoknyga. manau paprasta, tevams miela tureti ir originali dovanele 4u.gif dar turejom minty padovanoti didely paveiksla, t.y. didele vestuviu foto reme, atrodytu kaip didelis paveikslas smile.gif
Atsakyti
O as galvojau,kad jau ta mada dovanoti tevams dovanas isejo g.gif per pastarasias gal 4 vestuves niekas nedovanojo tevams dovanu smile.gif tai taip susimasciau cia paskaitinejus g.gif
Atsakyti
per vienas vestuves teveliams dovanojo specialiai jiems is vilnos isveltas pirties kepures. mamai - moteriska, teveliui - vyriska:) labai nuotaikingai atrode, ir jiems labai patiko. jie nuosava pirti turi, bet manau kad galima ir neturintiems, bet megejams dovanot 4u.gif

per kitas vestuves teveliams dovanojo savaitgali druskininkuose. cia brangu, bet kas gali sau leisti... nors as manau, kad geriau kazka simbolisko padovanot. nuotraukos remeliuose - puiki dovana. jei nieko nesumastysim, tikrai tokias dovanas antra diena iteiksim:)

juk padekos zodzio ir simboliskos, geras akimirkas primenancios dovanos nebus per daug...
Atsakyti
Man cia beskaitant irgi kilo mintis (na visos temos neperkaiciau, gal kas ir rase). Padovanoti tevams Pasaku knyga. Kaip manot? Gi vis tiek bus seneliai, gales anukams pasakas skaityt, ax.gif
Atsakyti
mes dovanojom zvakides angeliukus, pries sakydami zodzius uzdegem tas zvakeles smile.gif o po vestuviu dar iteikem po ireminta musu nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 21 sausio 2009 - 16:08
man tai labai grazu cia Dovanos tevams

angeliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti